Jak mám nabrat bez chemie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak mám nabrat bez chemie?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak mám nabrat bez chemie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nazor moze mat,to je v pohode vzdy je ale dobre mat ho podlozeny
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
Turakam: gainer je jenom predrazenej cukr a ve vetsine proteinu je hromada barviv a umelych sladidel, takze se mu vubec nedivim... Rozhodne to neni nic co by clovek kterej se trochu zajima o zdravi do sebe chtel pravidelne cpat. Ja treba proteiny pouzivam (protoze jsem linej chystat poradny jidlo), ale jenom bez prichute.

Možná bys měl začít jíst červy a kořínky. Ó bože, hlavně žádná chemie! Ani fyzika!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud vím zrovna na ronnieshopu se prodava cisty protein bez umelych sladiv v cisty forme ... Pure Whey Natural? nebo neco takovyho od Reflexu, taky sem o nem uvazoval ... nakonec jsem sahnul po necem vyhodnejsim.
K tomu, kdyz hodis maltodextrin nebo chces-li glukopur, mas dobry gainer stredni kvality.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
doporucuju precist tohle:

http://www.weightrainer.net/potential.html

mas tam vzorec na jakou vahu a jednotlivy miry se muzes naturalne dostat.

Pri 185 cm, prumernym obvodu kotniku a zapesti, a 10% tuku to vychazi na 86 kg.

Nevim kolik mas % tuku, ale jestli jses kolem tech 10% tak bych nepocital s tim ze to jeste pujde nejak nahoru. Aspon ne bez steroidu...

Zajmavy.. zadal sem tam svoje udave pri vyse 176 cm a 12% tuku a vyblilo mi to ze muzu jit na 91 kg coz je v cajku

riker

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ALKAPONE napsal:
Zajmavy.. zadal sem tam svoje udave pri vyse 176 cm a 12% tuku a vyblilo mi to ze muzu jit na 91 kg coz je v cajku

Se me to tvoje cislo zdalo nejaky velky tak jsem kontroloval svuj predchozi vypocet a zjistil ze jsem pouzil vzorec pro "lean body mass", ne "body weight". Takze to cislo bude vyssi nez jsem psal predtim.

diky za upozorneni (i kdyz mozna neumyslny)
ikski

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

On ten kalkulator mozna nebude tak mimo. Me to haze

Your estimated maximum muscular bodyweight at ~16% bodyfat is: 249.2 lbs

a po pravde mam problem nabrat normalni stravou nad 105 kilo ikdyz jako tlustoch jsem mejval pres 130. Kazdej rok se priblizne dostavam o 2 kila dal, ale to se taky jednou zarazi.
Vittus

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši se zeptam, měří se pár cm nad kotníkem a nad kloubem zápěstí (tam kam se davají hodinky)? každopádně zajímavý
riker

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
Radši se zeptam, měří se pár cm nad kotníkem a nad kloubem zápěstí (tam kam se davají hodinky)? každopádně zajímavý

kotnik - v nejuzsim miste mezi kotnikem a lytkovym svalem

zapesti - az skoro u ruky - nahmatnes tam po stranach takovy "boule" na kosti
rinner

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turakam: Samozřejmě, že nejim jenom jidlo jenom z biofarem atd, ale snažím se jíst potraviny co možná nejméně chemicky upravované. Prostě si vybírám, ikdyž uznávam,že v obchodech u nás to je dost těžký.

guruhonza: Pokud neděláš někde v hospodským kouři,v dolech,prachu-nádory plic, celej den někde na slunci- nádory kůže..., tak to co jíš toho ovlivní sakra dost. Nenadarmo jsou Češi první na světě v karcinomu tlustýho střeva. (tim samozřejmě nemyslim kulturisty, ale to že se u nas obecně jí strašidelný věci)

petey: kancerogenni a karcinogenni znamená v podstatě to samý.. Takže tak. Jo možná jsem se špatně vyjádřil, nikomu nic nevnucuju, jenom vysvětluju, proč to tak dělam já. Když se ptáte. Podložený to určitě mam,rozhodně to není jenom z mojí hlavy:)
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rinner, jedno je isté, trpíš "rakovinofóbiou", a či ju dostaneš, či nie, tak to kámo, nech si myslíš čokoľvek o znížení možnosti výskytu etc., neovplyvníš...
rinner

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: "rakovinofobií určitě netrpím. Některý typy rakoviny neovlivníš ani náhodou, ale jiný (a je jich dost) ovlivníš chováním z velký míry. A tak je to i u jinejch nemocí. A protože zdraví mám jenom jedno, tak se podle toho v rozumný míře snažim chovat.
Petey

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

az teda na to,ze kancerogenny je nezmysel genetika ovplyvni to ci dostanes raka povedzme z 95%,tie veci co riesis tak z 5%
rinner

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
az teda na to,ze kancerogenny je nezmysel genetika ovplyvni to ci dostanes raka povedzme z 95%,tie veci co riesis tak z 5%

Karcinogen vyvolává karcinomy,čili epitelové nádory. Vedle těchto nádorů jsou další,například sarkomy, lymfomy,leukémie atd.
Kancerogenní vyvolává rakovinu (cancer - rakovina). Druhé slovo je tedy obecnější, obě varianty jsou správné. Je pravda,že v Čechách se spíše používá karcinogenní.
Jinak si zkus kouřit jednu dvě krabky denně, pít 10 piv a nebo rovnou strč gule pod rentgen a uvidíme jak tě genetika zachrání. Pak si povíme. Nemotej se do věcí, o kterých nemáš ani ahnung.Vygoogluj si faktory podmiňující onkologická onemocnění...genetika je pouze jedním (u některých opravdu zásadní) z více faktorů.
Petey

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wikipedia rulez,ale aspon googlovat vies vacsina ludi ani to,takze mas u mna bezvyznamne plus
rinner

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to nepotřebuju googlovat, protože to znám.To jsem psal tobě,aby jsi si trochu rozšířil vědomosti

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak mám nabrat bez chemie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: