Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten orbitrack, co tam mas, to je jeden z tech z BG ne? Kdyz jsem tam jeste chodil, tak tam byla porad na jednom cedule "mimo provoz", vzdycky to spravili a za par dni zase mimo provoz. Tos pokazde, kdyzs byl v BG, kousek odmontoval, postupne v tasce odnosil domu a ted sis ho sestavil u sebe v gymu ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ten orbitrack, co tam mas, to je jeden z tech z BG ne? Kdyz jsem tam jeste chodil, tak tam byla porad na jednom cedule "mimo provoz", vzdycky to spravili a za par dni zase mimo provoz. Tos pokazde, kdyzs byl v BG, kousek odmontoval, postupne v tasce odnosil domu a ted sis ho sestavil u sebe v gymu ne?

no je uplně jinej ale samozřejmě máš pravdu drejprdouši :D a taky sem odnosil osy a lavky a prebarvil je xD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:) testing noveho kaminku...mel sem problemy se snim seznamit ale tedka uz lita nahoru uplne sam :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
honzik833

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas fotku atlas stone i na vebu posilovny?;-)

No jinak pekne, za chvili to chce celou sadu kamenu.. Kdyby nekomu bylo malo tech 120..
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne fotku atlasu nemam na webu dam ju tam dneska ;) pekne jsou sem si snima pohral a vyhobloval je poradne :) jsou hladky moc neřežou ;)...

udělame 145-150 dalši kamen...tenhle jak řikam...jak sem tadyk našel grip tak pak už nebyl vubec problem ho zvednout toto byl prvni zved ;)...

takže si věřím na víc...
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

formy mám...a když budu mít čas taky vám udělám takovej krásnej kamínek :)...nejvíc práce si dávám s ručním zahlazováním ;)

[/img]
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tvy koule vypadaj super .
Uz sem dos namlsanej se tam stavit, ale musim se dat napred dokupy, abych se tam nesel jen ocumovat, ale i zvedat kde co.
deco

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kameny pekný
Abys nevydelal víc na výrobe atlasů než provozem fitka.
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasný každej touží mít koule jako já...pekný velký a hladký :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

Můžu potvrdit, vážně jsou takový!
Majesty

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Honzo...
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Smile04 napsal:

Můžu potvrdit, vážně jsou takový!

zase na mě koukal ve sprše :D
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe, co to tam hraje v tom fitku, nejakej špatnej DJ Ja čekal Sepulturu a ne ploužáky :)

No taky bych se tam chtěl otočit, samozřejmě na oběd
Smile04

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdena chuchel (no_pain) pro me vyhrabal par fotek z lyse nad labem...nic moc ale pro me je to alespon vzpminka na prvni zavod kde sem potkal poradny chlapy , vlastniho fotografa jsem bohuzel nemel takze nemam jak taham kamion apod : ( , ale tak na ronni.cz jsou discipliny vyfoceny...pekny zavod...az na ty kufry s tlustou rukojetí (tfuj) nedonesl sem :D...pneu dobra mrdka na sterku...jedno otoceni no...kurva nizká :D

kazdopadne sud byl nakonec a byl sem uplne dead odpaleny tricaky z log bench pressu 130kg...a šel ymslim 10krat nad hlavu na silu...nejhorši byla ta chvilka to tam podržet...než piskne...děs běs na mrtvym tricaku proplych rukach to držet si pamatuju jako blbej zažitek :D

[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548528_227115350750627_1360627023_n.jpg [/img]

je srandovni jak jsem malej podle zadražila :D (nademnou)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: