Pěkné fotogalerie a pěkné fotky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 140, 141, 142  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pěkné fotogalerie a pěkné fotky  Úvodní stránka -> Fotografie -> Pěkné fotogalerie a pěkné fotky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak ho často potkávám ve fitku a myslím, že má na to daleko to dotáhnout. Jinak co vůbec musí vyhrát, aby se stal profíkem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jinak ho často potkávám ve fitku a myslím, že má na to daleko to dotáhnout. Jinak co vůbec musí vyhrát, aby se stal profíkem?

:D musí přestoupit do IFBB pro začátek a né bejt zalezlej v NABBĚ, nebo kde to je
Č174

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libor Voborník. Škoda, že má zdravotní problémy

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
MAST3R napsal:

:D musí přestoupit do IFBB pro začátek a né bejt zalezlej v NABBĚ, nebo kde to je

Aha, já to nějak nesleduji a přecházení je jen tak? To asi ne, když si Illes na to minule stěžoval nebo jo?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Illés má jiný problémy :D Ten bude potřebovat, aby se změnil celej svaz tam, aby ještě někdy mohl závodit v IFBB - nebo přestoupit k Maďarum, jak sám řekl.

Já tohle taky nesleduju. Burák, Koritensky, Vaniš... tihle všichni byli z nějakého důvodu u NABBA, WABBA, NAC,.. a pak po svých nejlepších letech jdou do IFBB, aby asi ukončili kariéry. Burák už taky nikdy nezopakuje tu formu z Mr. Universe. Určitě ti někdo odpoví, proč tam zůstávají a nejdou do IFBB. Jeden důvod je asi jasnej, ale asi toho bude víc.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tak Illés má jiný problémy :D Ten bude potřebovat, aby se změnil celej svaz tam, aby ještě někdy mohl závodit v IFBB - nebo přestoupit k Maďarum, jak sám řekl.

Já tohle taky nesleduju. Burák, Koritensky, Vaniš... tihle všichni byli z nějakého důvodu u NABBA, WABBA, NAC,.. a pak po svých nejlepších letech jdou do IFBB, aby asi ukončili kariéry. Burák už taky nikdy nezopakuje tu formu z Mr. Universe. Určitě ti někdo odpoví, proč tam zůstávají a nejdou do IFBB. Jeden důvod je asi jasnej, ale asi toho bude víc.

Tak ono to může bejt i penězma, že ty závody sou dobře finančně ohodnocený jak řikal Vaniš ve svym videologu
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Vaško

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:57 pm    Předmět: Porovnání Odpovědět s citátem

Zdravím, koukal jsem na tu fotku J.B. a svojí fotku, a přišla mi že mám dost podobnou stavbu těla.. Zajímal by mě váš názor... Jak to vidíte ?
Mám podobnou genetiku ?
1.fotka (já) 1.3.1993 (druhý rok cviceni)
2.fotka J.B. 1.8.1986 (nevím jak dlouho cvici)

Co vy na to ? Mohl bych se někdy dobudovat k tomu druhému obrázku ?

p.s.: Ta moje fotka je vyfocená úplnou náhodou ve stejné poze..

Děkuju za komentáře..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 10:03 pm    Předmět: Re: Porovnání Odpovědět s citátem

kdyby si to chtěl vydávat jako progress pic, tak to určitě projde, takže asi tak ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:50 am    Předmět: Re: Porovnání Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
kdyby si to chtěl vydávat jako progress pic, tak to určitě projde, takže asi tak ;)

to by neprošlo bez šance...má jiný trenky a halvne jeden vaří kafe na plotně v konvici a druhej má rychlovarku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
magion

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: pekna fotka s tim Arniem, by me zajimal rok porizeni, to uz je v Ameru? To uz prece mel neco odtrojbojovano a nemel takovy kuri nozky?
jari

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
guruhonza: pekna fotka s tim Arniem, by me zajimal rok porizeni, to uz je v Ameru? To uz prece mel neco odtrojbojovano a nemel takovy kuri nozky?

No, podle účesu a tváře a podle Jesupa tě mohlo napadnout, že už je to po skončení Arnoldovo kariéry. Tohle je tak třetí kvartál osmdesátek.

EDIT:
Takže to bude zřejmě dřív, odhadem Arnold zpět v posilovna v přípravě buď na Conana nebo na Rudou Sonju, takže 1982-1985

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pěkné fotogalerie a pěkné fotky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 140, 141, 142  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: