|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 20, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Jinak ho často potkávám ve fitku a myslím, že má na to daleko to dotáhnout. Jinak co vůbec musí vyhrát, aby se stal profíkem? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 20, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jinak ho často potkávám ve fitku a myslím, že má na to daleko to dotáhnout. Jinak co vůbec musí vyhrát, aby se stal profíkem? |
:D musí přestoupit do IFBB pro začátek a né bejt zalezlej v NABBĚ, nebo kde to je
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 20, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | MAST3R napsal: | | Jinak ho často potkávám ve fitku a myslím, že má na to daleko to dotáhnout. Jinak co vůbec musí vyhrát, aby se stal profíkem? |
:D musí přestoupit do IFBB pro začátek a né bejt zalezlej v NABBĚ, nebo kde to je |
Aha, já to nějak nesleduji a přecházení je jen tak? To asi ne, když si Illes na to minule stěžoval nebo jo? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 20, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
Tak Illés má jiný problémy :D Ten bude potřebovat, aby se změnil celej svaz tam, aby ještě někdy mohl závodit v IFBB - nebo přestoupit k Maďarum, jak sám řekl.
Já tohle taky nesleduju. Burák, Koritensky, Vaniš... tihle všichni byli z nějakého důvodu u NABBA, WABBA, NAC,.. a pak po svých nejlepších letech jdou do IFBB, aby asi ukončili kariéry. Burák už taky nikdy nezopakuje tu formu z Mr. Universe. Určitě ti někdo odpoví, proč tam zůstávají a nejdou do IFBB. Jeden důvod je asi jasnej, ale asi toho bude víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt září 20, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Tak Illés má jiný problémy :D Ten bude potřebovat, aby se změnil celej svaz tam, aby ještě někdy mohl závodit v IFBB - nebo přestoupit k Maďarum, jak sám řekl.
Já tohle taky nesleduju. Burák, Koritensky, Vaniš... tihle všichni byli z nějakého důvodu u NABBA, WABBA, NAC,.. a pak po svých nejlepších letech jdou do IFBB, aby asi ukončili kariéry. Burák už taky nikdy nezopakuje tu formu z Mr. Universe. Určitě ti někdo odpoví, proč tam zůstávají a nejdou do IFBB. Jeden důvod je asi jasnej, ale asi toho bude víc. |
Tak ono to může bejt i penězma, že ty závody sou dobře finančně ohodnocený jak řikal Vaniš ve svym videologu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so září 22, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 24, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st září 26, 2012 9:57 pm Předmět: Porovnání |
|
|
Zdravím, koukal jsem na tu fotku J.B. a svojí fotku, a přišla mi že mám dost podobnou stavbu těla.. Zajímal by mě váš názor... Jak to vidíte ?
Mám podobnou genetiku ?
1.fotka (já) 1.3.1993 (druhý rok cviceni)
2.fotka J.B. 1.8.1986 (nevím jak dlouho cvici)
Co vy na to ? Mohl bych se někdy dobudovat k tomu druhému obrázku ?
p.s.: Ta moje fotka je vyfocená úplnou náhodou ve stejné poze..
Děkuju za komentáře..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 26, 2012 10:03 pm Předmět: Re: Porovnání |
|
|
kdyby si to chtěl vydávat jako progress pic, tak to určitě projde, takže asi tak ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:50 am Předmět: Re: Porovnání |
|
|
| guruhonza napsal: | | kdyby si to chtěl vydávat jako progress pic, tak to určitě projde, takže asi tak ;) |
to by neprošlo bez šance...má jiný trenky a halvne jeden vaří kafe na plotně v konvici a druhej má rychlovarku
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
guruhonza: pekna fotka s tim Arniem, by me zajimal rok porizeni, to uz je v Ameru? To uz prece mel neco odtrojbojovano a nemel takovy kuri nozky? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 27, 2012 1:24 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | guruhonza: pekna fotka s tim Arniem, by me zajimal rok porizeni, to uz je v Ameru? To uz prece mel neco odtrojbojovano a nemel takovy kuri nozky? |
No, podle účesu a tváře a podle Jesupa tě mohlo napadnout, že už je to po skončení Arnoldovo kariéry. Tohle je tak třetí kvartál osmdesátek.
EDIT:
Takže to bude zřejmě dřív, odhadem Arnold zpět v posilovna v přípravě buď na Conana nebo na Rudou Sonju, takže 1982-1985
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|