Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to udělej jak já.Naslouchej svému tělu a když máš hlad tak se prostě najez.Jim takhle celý den a přibíram pomalu a podle mě kvalitně.S tím že žrací fázi jsem ponechal jak je ve WD.Akorát jsem přidal do půstový fáze asi 250g vloček.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crewe

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Crewe napsal:
- Jenom takovej dotaz. Ty nemůžeš dát o 2 pytle rýže víc při žrací fázy? Tohle je maximum, co s níš? Moc tomu nerozumím

S čím bych jí jedl? No ani nemůžu se přiznám, za ty 3 hodiny toho sním podle mě dost a víc do sebe nedostanu.

No. Kdo říká, že bys ty sachry musel jíst s něčím? Ona taková mléčná rýže, ovesné palačinky (do všeho se přidává proteiňák) - To, že už jsi plnej (chápu to), je bohužel to, co nezměníš no..
J. Ferrugia doporučuje zkrátit půst a prodloužit žrací fázy (Jestli cvičíš večer, tak ti to nic nevyřeší, jelikož bys to beztak prodloužit nemohl.

- Tuky bych taky nepřidával. Maximum, co bych jedl je 100.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem nad tím přemýšlel a udělám to takto:

- WD dám asi do zimy pauzu, nechci tomu říkat WD když to bude jen na 50%
- nepřidám sice oběd, ale zařadím během dne 100g vloček s proteinem (+ 60g sacharidů) a 2 až 4 odměrky denně gaineru (+ 50g až 100g sacharidů)

Tzn. vychází mi to zhruba na 300g sacharidů, což je 3,5g na kg , šlo by to? Doted jsem jel na 170g.

(počítání živin fakt nemám rád, ale ted je to docela potřeba)
(klidně se to dá navýšit něčím (?), ale ne nyní, protože už přes týden nemůžu cvičit)
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak jsem nad tím přemýšlel a udělám to takto:

- WD dám asi do zimy pauzu, nechci tomu říkat WD když to bude jen na 50%
- nepřidám sice oběd, ale zařadím během dne 100g vloček s proteinem (+ 60g sacharidů) a 2 až 4 odměrky denně gaineru (+ 50g až 100g sacharidů)

Tzn. vychází mi to zhruba na 300g sacharidů, což je 3,5g na kg , šlo by to? Doted jsem jel na 170g.

(počítání živin fakt nemám rád, ale ted je to docela potřeba)
(klidně se to dá navýšit něčím (?), ale ne nyní, protože už přes týden nemůžu cvičit)

3,5g to je tak na udržování,nebál bych se ani těch 350g a kdyby se nic nedělo zvýšil bych ty sachry na 400g
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kromě vloček, pečiva (to jíst prostě nechci) a mléčné rýže (tu už nemůžu ani vidět, přejedl jsem se jí) mě nic moc dalšího kvalitního, co má komplexní sacharidy, nenapadá, ted' nepočítám přílohy. Poradíš něco? At' se to ale nemusí dlouho vyvařovat, to je jediná podmínka .
Možná začnu jíst více ovoce.
Crewe

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kromě vloček, pečiva (to jíst prostě nechci) a mléčné rýže (tu už nemůžu ani vidět, přejedl jsem se jí) mě nic moc dalšího kvalitního, co má komplexní sacharidy, nenapadá, ted' nepočítám přílohy. Poradíš něco? At' se to ale nemusí dlouho vyvařovat, to je jediná podmínka .

- To, co nechceš jíst jsou asi takový nejzákladnější komplex. sacharidy :-D
Proč nechceš jíst vločky? (Takový lívance z vloček/celozrnný mouky, to je lahoda a máš to za 10min s umytím nádobí) - Studený se to dá sníst taky :-)
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Proč né pečivo? Co třeba žitný chleba? toe moc dobrý a dá se to jíst i na sladko s džemem,bur. máslem apod.. co kuskus,těstoviny z celozrný mouky ..? je toho hodně,poslední dobou sem začal jíst rýžový nebo kukuřičný racia a jim to s čim mě to napadne,přijde mi že se k tomu hodí vše
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuskus mám rád, špatně jsem to napsal - vločky jsem zařadil odedneška, 100g .
Ty Racia zkusím, podívám na výž. hodnoty - díky! Dobrý je, že se to může vzít někam s sebou.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

waffle, marmelada, nutela, piškoty... jo aha :D tak nic

350g zkus na ty 2-3 týdny a uvidíš, podle mě by to i stačit mohlo, když bylo předím těch 170g
lukinobr

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej ty rácia ty beru každý den do školy a pokusuju přitom zeleninu a fakt mě to chutná.Nevadí tomu vůbec nic teplo,zima atd..Takže to i vydrží v tý tašce.Navíc je to fakt nutričně dobrý.Má to někde 90% rýže.130g se dá sehnat do 14kč.
madball

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 5:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A když to přibírání nepůjde, tak si můžeš udělat smetanovo-tvarohovo-piškotovej dort se zavařovaným ovocem a s tím to nějak půjde. Zrovna včera jsem si jeden udělal a po sečtení kJ z obalů pro zajímavost mi vyšlo nějakých 16100.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Foresten

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball - trochu dieta ne ? zapomel jsi polet cokoladou
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ukázka jídeláku:

- 80g vločky, mléko, protein, med
- řecký jogurt, chiachia semínka
- 300ml mléko, 70g gainer
- banán
- 4 vejce, slanina
"TRÉNINK"
- pytel rýže, 340g krůtí maso, zelenina
- proteinová tyčinka
- burákové máslo

Doprdele jestli z tohodle to nepůjde, tak končím se cvičením

Jinak mě čeká, jestli to vše vyjde, VELKÁ NOVINKA, jde o způsob cvičení, no těším se .
Magumi

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tak ukázka jídeláku:

- vločky, mléko, protein, med
- řecký jogurt, chiachia semínka
- banán
- 4 vejce, slanina
"TRÉNINK"
- pytel rýže, 340g krůtí maso, zelenina
- proteinová tyčinka
- burákové máslo

Doprdele jestli z tohodle to nepůjde, tak končím se cvičením

Jinak mě čeká, jestli to vše vyjde, VELKÁ NOVINKA, jde o způsob cvičení, no těším se .

Na tom mase přidej, chce to aspoň půl kila denně, a vynechej tu proteinovou tyčinku, stejně to na nic není. Arašídové máslo doporučuju spíš dopoledne.
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jinak mě čeká, jestli to vše vyjde, VELKÁ NOVINKA, jde o způsob cvičení, no těším se
tak to vyklop, co to bude?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: