Assault

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Assault  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Assault
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honza94

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus napsal:
honza94 napsal:
asi když jsem to prvně rozbalil
a jakožto je běžný tak odměrka až na dně dozy tak sem si i olíznul prsty jak je to dobrý

Dneska přišel fruit punch tak se teším na zítřejší trénink

Když jsem si ho dal poprví tak krom toho, že na mě začal působit cca už po 10minutách tak mě překvapilo mravenčení po obouch rukách a na dlaních
Tak se toho nelekni je to normální
a taky je tam takovej sáček v pixle s gelem ten absorbuje vlhkost takže pokud hodláš mít to balení Assaultu na delší dobu nech ho tam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dete s tim assaultem nekam, zacinam trpet nutkanim ho zase objednat
honza94

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
dete s tim assaultem nekam, zacinam trpet nutkanim ho zase objednat

Řekl bych, že ted je nejlepší příležitost si ho objednat, když maj na Ronnie dobrou slevu na něj a + k němu balíčky s vzorky
MAST3R

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mravenčení je beta alanin.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz trochu složítejší - Dělám rychlostní kanoistiku a dnes jsem si koupil Assault. V posilovně fungoval celkem obstojně - pomáhal mi při výdrži, ale co mě zajímá. Má cenu dávat assault i na tréninky kde pouze jezdíme na vodě a běháme nebo to je k ničemu a plýtval bych dávkami => stačí dávat před posilovnou?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Mám dotaz trochu složítejší - Dělám rychlostní kanoistiku a dnes jsem si koupil Assault. V posilovně fungoval celkem obstojně - pomáhal mi při výdrži, ale co mě zajímá. Má cenu dávat assault i na tréninky kde pouze jezdíme na vodě a běháme nebo to je k ničemu a plýtval bych dávkami => stačí dávat před posilovnou?

Já bych to dával jen před posilovnou a před tim veslováním apod. stačí třeba kofein. tablety
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti dám veslování :D - no dal jsem si assault od kámoše na závodech před tratí 200m a byla to pecka - otázka je jestli by to mělo taky takový účinky na tréninku, kde jezdíme např. 3x2km - asi to nebude uplně na vytrvalost a proto se ptám - ovšem i kdyby to pomohlo alespoň trochu pocitově tak proč ne.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Já ti dám veslování :D - no dal jsem si assault od kámoše na závodech před tratí 200m a byla to pecka - otázka je jestli by to mělo taky takový účinky na tréninku, kde jezdíme např. 3x2km - asi to nebude uplně na vytrvalost a proto se ptám - ovšem i kdyby to pomohlo alespoň trochu pocitově tak proč ne.

aha tak promin hele mě by toho bylo líto dávat to na tu kanoistiku ... fakt stačí kofein já ho dával před běháním a pohoda,důležitou roli taky hraje to co před tim sníš
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to myslíš, co předtím sním - obyvkle si před tréninkem moc jídla nedávám - většinou to bývá kolem 50g nějakých jednoduchých cukrů na energii - např. 2 banány nebo tak - myslíš, že je to lepší na lačno?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Jak to myslíš, co předtím sním - obyvkle si před tréninkem moc jídla nedávám - většinou to bývá kolem 50g nějakých jednoduchých cukrů na energii - např. 2 banány nebo tak - myslíš, že je to lepší na lačno?

Tak toe špatný,před tréninkem silovim natož vytrvalostnim bys měl dávat komplexní sachry,banán vůbec ...když už tak jablko..na lačno néé ale normálně se najíst komplexních sacharidů
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty dávám taky aby mi nebylo blbě - buďto banány protože se mi dobře trávej a nebo rýžový chlebíčky
Luster

ja bych ho zase klidne daval, btw assault neni urcenej jenom do posilovny.. me sedel nejvic pri nejaky relativne delsi cinnosti, at uz box, burpees, celkove cviky na vic reps, intervaly apod., proste maximalni zaber
patrikdundych

Když už ty banány tak při výkonu, podívej se někdy na tenis kdy banány ukusujou při zápase
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja bych ho zase klidne daval, btw assault neni urcenej jenom do posilovny.. me sedel nejvic pri nejaky relativne delsi cinnosti, at uz box, burpees, celkove cviky na vic reps, intervaly apod., proste maximalni zaber

To jsem potřeboval slyšet :D -

To patrik: ok - polepším se :D :)
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jidlo je dost individualni, jestli ti to sedi takhle, tak nic nemen

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Assault Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: