|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 21, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
Daymoone, zdá se mi, že mě tu pořád nechápete. Já si NEstěžuju, že je to drahé, jen podotýkám, že ABYCH měl nad sebou odborný dohled, tělocvičnu, kolektiv a náčiní, budu muset něco zaplatit.
Seva - přesně tak, chci se zezačátku hlavně naučit techniku, porozumět CF jako takovému. Samozřejmě, že bych si rád koupil nějaké osy, KB, kruhy, jediný a zásadní problém je, že není prostor. Nebydlím v baráku, nemám vlastní zahradu, ani sklep ... ale to nejsou výmluvy, to je jen konstatování.
Tak snad už se chápeme dobře. Chci zkusit CF, chci mít nad sebou dohled, chci být v kolektivu, chci někdy zkusit soutěž. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes to vypadalo takto:
- řecký jogurt, chiachia semínka
"TRÉNINK"
- 80g vločky, mléko, protein, med
- 200ml mléko, 90g gainer
- banán
- 4ks rýžové racia
- 4 vejce, slanina
- 5ks štrůdlu :)
- burákové máslo
- zbytek rýže, krůtí
- hovězí, brambory, mrkev
Tak jsem koupil dva druhy rácií, no samotný nic moc, ale dá se to sníst, příště zkusím namazat burákovým máslem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá září 21, 2012 9:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 21, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
:D racie jedině s nutelou nebo marmeladou, stejně jako waffle
Máš zkušenosti, že tvoje trávení takovouhle pestrou nálož zvládá? Máš tam asi 15 surovin. Nedokážu si představit, že bych se z toho ještě ten večer nepo**al.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 21, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Nutelu/marmeládu dávat nechci, hrozně moc zbytečných rychlých cukrů, nepotřebuju se sprasit.
Takhle pestrou stravu budu mít ještě 2 dny, pak začíná škola, jiné bydlení takže budu nakupoat a vybírat pouze ty nejnutnější potraviny, ať to zvládnu finančně a časově, takže žádné dlouhé vyvařování nebude.
Moje trávení vydrží dost, o vánocích jsem snědl štědrovečerní večeři a 10min potom jsem to zalil žvejkačkovým proteiňákem s 500ml mléka a úplně v pohodě  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
Tak jsem myslel, že jsem tu infekci nějak dostal z těla, ale zřejmě jsem se mýlil, je to tu znova. Od včera zase kašlu, teplota a jsem bez energie, znáte ten pocit. Navíc jsem nevím proč nasranej a nechce se mi s nikým mluvit.
Ve ČT se dozvím z výsledků z laboratoře, jestli teda ve mně pořád něco je nebo ne. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 26, 2012 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ve ČT se dozvím z výsledků z laboratoře, jestli teda ve mně pořád něco je nebo ne... |
...a jestli ne, hurá do Crossfit Commited , už se tam hrozně těším (a taky na páteční techniky vzpírání s Kulichem, jejej to bude kritika) !
A celkově mi to cvičení chybí, šel bych hned bušit, ale radši ještě počkám do výsledků, ať se to ještě nezhorší.
Pokud mi to vyjde se školou a prací, chodil bych tam 3x týdně, což je dostačující, zbylé dny +1x klasická posilovna (možná) a o víkendu nějaké běhání/cvičení venku, když budu v Děčíně.
PS: založím nový log, v tomhle už se toho událo tolik, že ho pošlu do věčných lovišť , k tomu napíšu nějaké cíle, kterých chci dosáhnout (a dosáhnu). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st září 26, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak jsem myslel, že jsem tu infekci nějak dostal z těla, ale zřejmě jsem se mýlil, je to tu znova. Od včera zase kašlu, teplota a jsem bez energie, znáte ten pocit. Navíc jsem nevím proč nasranej a nechce se mi s nikým mluvit.
Ve ČT se dozvím z výsledků z laboratoře, jestli teda ve mně pořád něco je nebo ne. |
Besnota Teraz som to niekde videl ja to jedna žena mala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 26, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
Neee  , už je to OK, to byl jen chvilkový stav, teď už mám zase všechny rád  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 27, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
Tak jsem papírově zdravej, konečně.
Dnes a zítra lehce posilovna, příští týden bych chtěl zajít na první hodinu CF. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 27, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Takže dnes posilovna.
Mrtvý tah snatch grip + zadní delty: 60kg
Pushpress + airsquats: 50kg
Hang clean: 50kg
Bench úzký triceps výbušně: up to 6x5x80kg (spokojenost)
Shrnutí: kondice a síla na bodu 0, doslova. Musím se do toho dostat, fakt se mi to nelíbí a na sebevědomí mi to nepřidává.
Váha je pořád okolo 87kg, navýšil jsem sachry ale zatím se nic neděje, uvidím co bude dál. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá září 28, 2012 2:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
Zítra si chci dát venku nějaký lehčí WOD kruhák (400m běhy, švihadlo, shyby, angličany...), ať se dostanu zpátky do kondice, předtím si půjdu zaběhat, cca 3-4km, uvidím jak to půjde.
Hmm, asi se budu muset naučit počítat u všeho čas, jinak to nepůjde (od mala to nemám rád  ).
Takhle jsem na cvičení namotivovanej dlouho nebyl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá září 28, 2012 12:28 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Clean z polo: 50kg |
premisteni je budto z visu, technicky nebo do polo; ne z polo. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 28, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem měl v plánu jít na atletický stadion, ale jelikož se tam přistavují protipovodňové zdi, už nemůžu chodit zezadu a zepředu je téměř pořád zavřeno, doprčic!
Budu se muset asi se stadionem rozloučit a najít jiné místo na běhání, kruháky atd.
WOD:
běh cca 2,5km rychlé tempo
sprint úseky 7x100m mezichůze (15s pauzy)
švihadlo jednoduché + DU
...spíš seznamovací trénink. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
Mě se to prostě nepustí ... zase bolest v krku, rýma, hlava. Dnes jsem se za noc asi 8x probudil, nemohl jsem dýchat.
Do čtvrtka mě to doufám opustí a když ne, tak bude zle! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|