|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po září 17, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Jak jste spokojeni s animal flex? Jde o to, že jsem už pár přípravků měl a žadný nějak extra nezabral, byl jsem u doktora a dostal jsem injekci do kolene, a 2 měsíce jsem měl povolenou jen chůzi, občas se ozvou i lokty (spíš levý loket) co jsem četl, tak docela dost lidem zabral právě animal flex, ale pak jsem četl, že tam byly nějaké zakázané věci, ne že bych se toho bál, ale určitě je z toho vyřadili, tak mě zajímá jestli tenhle "nový" je stejný jako ten starý? Díky! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 17, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, v tvým případě nepomůže ani Animal. Podle mě je to dobrý leda jako prevence, a to ještě hoodně nepatrně. Když už je problém, nic moc to nezachrání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 17, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
souhlas
nevim, co presne mas za problem, ale zacal bych se zajimat spis o nejaky rehab cviceni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 17, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
No dobře, zkusím asi zase toho ortopeda co mi k tomu řekne, jinak říkal něco o artroze v pozdějším věku, když jsem tam byl, tak mi různě hejbal s tím kolenem a říkal, že je nateklé, tak jsem dostal tu injekci, aby to splasklo.
Jinak dostal jsem injekci do levého a při hackenu citím pravé, tohle mě sere, nervu váhy, bradla většinou s vlastní BW maximálně 15 kg na pásku, na nohy jsem na hackenu jezdil s 80kg, poctivě a stejně nějaký problémy, přitom spousta sráčů rve váhy a jebe techniku a nic je nebolí.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so září 22, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
jen maly technicky dotaz:
jeden z nejprodavanejsich multivitaminu na Ronnie.cz - V44 Vita Complex Forte - ma v eshopu toto sdeleni " Toto zboží není skladem a již nebude dostupné. " copak? maji nejakou nahradu? proc v tomto topicku kontextova reklama odkazuje na zbozi ktere jiz nebude dostupne? koukam, ze prohibice dela divy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Hoj, kterou kloubní výživu mi doporučíte? Dříve jsem bral colagen, gelactiv. Je něco z toho dobrý nebo bych měl tentokrát šáhnout po něčem lepším??
například jsem našel toto
http://www.prozdravi.cz/geladrink-forte-napoj.html
není tam toho nějak moc v tý jedný dávce 14g? stejně to má i výrobce na webu...
8000 mg kolagenní hydrolyzát, 1500 mg glukosaminsultát, 800 mg chondroitinsulfát, 600 mg MSM (methylsulfonylmethan), 100 mg vitaín C, 50 mg vitamín E, 2 mg mangan, 0,1 mg kadidlovník pilovitý (Boswellia serrata), 0,05 mg selen, fruktóza, kyselina citrónová, přírodní a přírodně identické aroma, maltodextrin, beta karoten, košenila, sukralóza
co jsem tak koukal na ostatní přípravky, třeba hodně doporučovaný flexit drink
https://obchod.ronnie.cz/s-997-flexit-drink.html
ten toho nemá zdaleka tolik v dávce..
děkuji za všechny rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jak jste spokojeni s animal flex? Jde o to, že jsem už pár přípravků měl a žadný nějak extra nezabral, byl jsem u doktora a dostal jsem injekci do kolene, a 2 měsíce jsem měl povolenou jen chůzi, občas se ozvou i lokty (spíš levý loket) co jsem četl, tak docela dost lidem zabral právě animal flex, ale pak jsem četl, že tam byly nějaké zakázané věci, ne že bych se toho bál, ale určitě je z toho vyřadili, tak mě zajímá jestli tenhle "nový" je stejný jako ten starý? Díky! |
Já si to koupil na doporučení jednoho místního churavce a i po týdnu cítím rozdíl. Nejspíš to nepomůže v případě zranění nebo když si něco natáhneš, ale jako doplněk pro lepší regeneraci se mi to zdá dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nevite nekdo jaky jsou doporuceny davky vitaminu pro sportujici lidi? Na internetu sel nasel tohle, ale nevim jak je to duveryhodny.
---- DDD -----DDD pro sportovce
E 12mg ----- 100mg
A 0.8mg ----- 3mg
D 0,005mg ----- ?
C 70mg -----500-1000mg
H 0,05mg ----- 0,5mg
K 0,075mg ----- ?
B1 1,2mg -----3mg
B2 1,4mg ----- 25mg
B3 16mg -----30mg
B5 7mg -----40mg
B6 2mg ----- 5mg
B9 0,2mg -----0,5mg
B12 0,002mg -----0,015mg
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ca, Zn, Mg, Se... tam chybí a určitě jich tam bude chybět ještě víc. Jinak teda nemám tušení, taky bych se přidal k tvému dotazu.
Jinak 100mg Ečka mi přijde nerealny získat, ale třeba si to s něčím pletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Ca, Zn, Mg, Se... tam chybí a určitě jich tam bude chybět ještě víc. Jinak teda nemám tušení, taky bych se přidal k tvému dotazu.
Jinak 100mg Ečka mi přijde nerealny získat, ale třeba si to s něčím pletu. |
zn, mg, se... to sou mineraly... vitaminy tam mam snad vsechny, ale mineraly a jejich davkovani by me taky zajimaly. Jinak ten vitamin E se mi taky nezda, ale nak sem to nekde nasel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Já si vždycky řikam, že tyhle na mg pevně daný hranice DDD jsou o ničem. Vždyť přece 75 kg a 115 kg chlapík musí mít tu hranici jinde, nebo se pletu?
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Já si vždycky řikam, že tyhle na mg pevně daný hranice DDD jsou o ničem. Vždyť přece 75 kg a 115 kg chlapík musí mít tu hranici jinde, nebo se pletu? |
To se asi nepletes, je to jenom orientacni (prumer).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
Luster
Ja som nadmieru spokojny s ALAVIS triple blend
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|