VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jste spokojeni s animal flex? Jde o to, že jsem už pár přípravků měl a žadný nějak extra nezabral, byl jsem u doktora a dostal jsem injekci do kolene, a 2 měsíce jsem měl povolenou jen chůzi, občas se ozvou i lokty (spíš levý loket) co jsem četl, tak docela dost lidem zabral právě animal flex, ale pak jsem četl, že tam byly nějaké zakázané věci, ne že bych se toho bál, ale určitě je z toho vyřadili, tak mě zajímá jestli tenhle "nový" je stejný jako ten starý? Díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obávám se, v tvým případě nepomůže ani Animal. Podle mě je to dobrý leda jako prevence, a to ještě hoodně nepatrně. Když už je problém, nic moc to nezachrání.
Luster

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas

nevim, co presne mas za problem, ale zacal bych se zajimat spis o nejaky rehab cviceni
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dobře, zkusím asi zase toho ortopeda co mi k tomu řekne, jinak říkal něco o artroze v pozdějším věku, když jsem tam byl, tak mi různě hejbal s tím kolenem a říkal, že je nateklé, tak jsem dostal tu injekci, aby to splasklo.

Jinak dostal jsem injekci do levého a při hackenu citím pravé, tohle mě sere, nervu váhy, bradla většinou s vlastní BW maximálně 15 kg na pásku, na nohy jsem na hackenu jezdil s 80kg, poctivě a stejně nějaký problémy, přitom spousta sráčů rve váhy a jebe techniku a nic je nebolí..
U.B0B

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen maly technicky dotaz:

jeden z nejprodavanejsich multivitaminu na Ronnie.cz - V44 Vita Complex Forte - ma v eshopu toto sdeleni " Toto zboží není skladem a již nebude dostupné. " copak? maji nejakou nahradu? proc v tomto topicku kontextova reklama odkazuje na zbozi ktere jiz nebude dostupne? koukam, ze prohibice dela divy ...
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
jen maly technicky dotaz:
jeden z nejprodavanejsich multivitaminu na Ronnie.cz - V44 Vita Complex Forte - ma v eshopu toto sdeleni " Toto zboží není skladem a již nebude dostupné. " copak? maji nejakou nahradu? proc v tomto topicku kontextova reklama odkazuje na zbozi ktere jiz nebude dostupne? koukam, ze prohibice dela divy ...

Bude nahrazeno v blízké době jiným produktem výrobce.
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj, kterou kloubní výživu mi doporučíte? Dříve jsem bral colagen, gelactiv. Je něco z toho dobrý nebo bych měl tentokrát šáhnout po něčem lepším??

například jsem našel toto
http://www.prozdravi.cz/geladrink-forte-napoj.html

není tam toho nějak moc v tý jedný dávce 14g? stejně to má i výrobce na webu...
8000 mg kolagenní hydrolyzát, 1500 mg glukosaminsultát, 800 mg chondroitinsulfát, 600 mg MSM (methylsulfonylmethan), 100 mg vitaín C, 50 mg vitamín E, 2 mg mangan, 0,1 mg kadidlovník pilovitý (Boswellia serrata), 0,05 mg selen, fruktóza, kyselina citrónová, přírodní a přírodně identické aroma, maltodextrin, beta karoten, košenila, sukralóza

co jsem tak koukal na ostatní přípravky, třeba hodně doporučovaný flexit drink
https://obchod.ronnie.cz/s-997-flexit-drink.html

ten toho nemá zdaleka tolik v dávce..

děkuji za všechny rady
Magumi

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jak jste spokojeni s animal flex? Jde o to, že jsem už pár přípravků měl a žadný nějak extra nezabral, byl jsem u doktora a dostal jsem injekci do kolene, a 2 měsíce jsem měl povolenou jen chůzi, občas se ozvou i lokty (spíš levý loket) co jsem četl, tak docela dost lidem zabral právě animal flex, ale pak jsem četl, že tam byly nějaké zakázané věci, ne že bych se toho bál, ale určitě je z toho vyřadili, tak mě zajímá jestli tenhle "nový" je stejný jako ten starý? Díky!

Já si to koupil na doporučení jednoho místního churavce a i po týdnu cítím rozdíl. Nejspíš to nepomůže v případě zranění nebo když si něco natáhneš, ale jako doplněk pro lepší regeneraci se mi to zdá dobré.
mlevora

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevite nekdo jaky jsou doporuceny davky vitaminu pro sportujici lidi? Na internetu sel nasel tohle, ale nevim jak je to duveryhodny.

---- DDD -----DDD pro sportovce
E 12mg ----- 100mg
A 0.8mg ----- 3mg
D 0,005mg ----- ?
C 70mg -----500-1000mg
H 0,05mg ----- 0,5mg
K 0,075mg ----- ?
B1 1,2mg -----3mg
B2 1,4mg ----- 25mg
B3 16mg -----30mg
B5 7mg -----40mg
B6 2mg ----- 5mg
B9 0,2mg -----0,5mg
B12 0,002mg -----0,015mg
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ca, Zn, Mg, Se... tam chybí a určitě jich tam bude chybět ještě víc. Jinak teda nemám tušení, taky bych se přidal k tvému dotazu.
Jinak 100mg Ečka mi přijde nerealny získat, ale třeba si to s něčím pletu.
mlevora

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ca, Zn, Mg, Se... tam chybí a určitě jich tam bude chybět ještě víc. Jinak teda nemám tušení, taky bych se přidal k tvému dotazu.
Jinak 100mg Ečka mi přijde nerealny získat, ale třeba si to s něčím pletu.

zn, mg, se... to sou mineraly... vitaminy tam mam snad vsechny, ale mineraly a jejich davkovani by me taky zajimaly. Jinak ten vitamin E se mi taky nezda, ale nak sem to nekde nasel.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si vždycky řikam, že tyhle na mg pevně daný hranice DDD jsou o ničem. Vždyť přece 75 kg a 115 kg chlapík musí mít tu hranici jinde, nebo se pletu?
mlevora

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Já si vždycky řikam, že tyhle na mg pevně daný hranice DDD jsou o ničem. Vždyť přece 75 kg a 115 kg chlapík musí mít tu hranici jinde, nebo se pletu?

To se asi nepletes, je to jenom orientacni (prumer).
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
patrikdundych napsal:
..koukal jsme na celadrin,který vypadá zajímavě,co vy na to?

alavis triple blend
http://shop.pejskar.cz/alavis-triple-blend-700g-4900025/

koukal sem, ze Alavis dela prave i Celadrin a majitele koni, psu a kocek sou s jeho ucinky na jejich milacky velice spokojeni tak premejslim, ze bych to taky vyzkousel, ale prece jenom neni to pro me uplne bezny zrat neco pro zvirata nejaky zkusenosti? btw existuje i verze pro lidi, ale je to od jinyho vyrobce a tam uz reference nejsou natolik presvedcujici..
thaarm

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster

Ja som nadmieru spokojny s ALAVIS triple blend

V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: