Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Vím že se ti smajlíky drape nelíbí.Proto je ještě více používám abych ti udělal radost.Až začneš cvičit (a zapisovat log) tak slibuju ,že bych je omezil.

Nevadi mne, kdyz je nekdo pise schvalne, aby me tim nastval :-) Jen jsem se ptal, jestli to treba neni z nervu, ze ti tu do toho kaframe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak to fakt takhle nemyslím ty smajlíky.Jsem rád že mě do toho kafráte.Je vidět ,že nechcete abych si koupil nějaký ....:D Ale mám to za hodně dobrou cenu a podle mě to kvalitní protein je a něco má do sebe.Tak uvidíme jak obstojí.Tím bych to tak nějak už konečně ukončil.
Foresten

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak budem vsichni na protest mrkat, dokud neuvidime treninkovy log - "Draper road to 115kg BW"
Dobra, levna kloubni vyziva je jinac Ortoprim :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: so září 22, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C
Tahy (těžké-objem)
4x6 116 (+6kg)
Tahy ze špalků
3x3 138 (+6kg)
Tlak vleže (lehký)
4x8 58kg (+6kg)
Dřepy (lehké)
3x6 58 (+6kg)
Shyby
5x10 BW až nečekaně lehké
Stahování kladky (pullover)
10x10kg
10x14kg
10x16kg
10x20kg
Zakopávání
10x10kg
10x20kg
10x26kg
10x30kg
10x34kg
Biceps na scottovce
Výpony na lýtka

Dnes mě nebylo vůbec dobře.Přes noc zimnice a asi i horečka nevim čim to bylo způsobené.Ráno jsem dal vitam C do toho jablko čaj atd.. A nakonec jsem se rozhodl že pujdu do posilky jelikož zítra nebudu moct.Vše lehké.[/u]
lukinobr

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po kratši odmlce zde napíšu jak jsem na tom.Bohužel už od pá,soboty mě zavalila nějaká lehčí viróza.Má to teďka v okolí hodně lidí a bohužel jsem to chytl i já.Rýmu mám už minimální občas mě bolí hlava,zimnice,po ránu krk.Celkově nic moc.Pořád jen spím a jídelák celkem v pohodě ubral jsem trošku sachry.Dnešní váha během dne někde 88,5kg což značí ,že jsem asi nic neschodil.Spíš mě štve ,že to mám v době kdy už jsem nasycenej kreatinem.No neva.Plánuju jít do posilky asi v pá,so snad.Jinak mě přišel nový pásek od aminostaru a ještě jsem zkusil za trošku lepší cenu Joint Support Protein (jinak je celkem drahej) vzal jsem si čokoládu tak uvidime až ochutnám a ještě mě přišel jako dárek compress caliber pump.Ještě nikdy jsem Nóčko neměl tak uvidíme jestli vůbec něco ucítim.Mám v plánu udělat recenzi na oba dva produkty ,tak asi během víkendu ,jestli mě to zdraví dovolí tak by to tu mohlo být.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jsem konečně zavítal do posilky.Už od rána mě bylo dobře.Tak jsem si řikal ,že si to dám jako dárek k tomu že jsem to vydržel chodit celý týden do školy.Protože to bylo fakt náročný jen jsem se učil spal a jedl.Jsem rád ,že už to mám za sebou.Aktuální váhu nevim uvidime někdy se zvážim.Ale taky asi před 2-3mi dny jsem se rozhodl ,že teďka po nějaky čas (až mě to přestane bavit) pojedu tréninky podle pocitu,síly.Jak se budu zrovna cítit.Opak bych chtěl nechat v rozmezí někdy 8 ,ale převážně 5-3opak.Konečně zařadím těžší MT ,leg press,bench,tlaky atd..Už se na to opravdu těším.Dnešní trénink se vydařil ,to co jsem očekával od toho ,to jsem si splnil.Na to že byla teďka pauza tak super.Forma na bench a tlakový cviky bude za měsíc dobrá.Těžší mt zkusim asi ve středu..

Bench press
10x30kg
10x50kg
5x60kg
5x80kg
5x90kg
5x96kg
5x100kg
4x102kg PR
3x104kg

u těch 102kg jsem to 5té nedotlačil škoda.Ale přiště to tam bude.
Bench hlavou nahoru
5x60kg
5x70kg
5x80kg-strašně těžkých
4x84kg
3x86kg

Tady mě síla celkem opustila.
Military press
5x50kg
5x54kg
5x56kg
4x60kg-tady jsem to ukončil ramena už byli KO.
Tlaky na ramena s v.č. v sedě
3x5 60kg
Triceps kladka
10x10kg
10x16kg
10x20kg
5x24kg
5x26kg
5x28kg
5x30kg
Francouzský tlak s EZ
10x26kg
10x28kg
10x30kg
Břicho
10 serii po 10opak.
Výpony na lýtka
do pálení
Strečink
Dneska napišu recenzi na ten protein.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes jsem se rozhodl udělat recenzi na protein od aminostaru Joint support protein.
Přichuť:čokoláda
Jak jistě každý ví je to novinka na trhu.Tak si to zaslouží nějakou menší recenzi.Sice není nejlevnější ale za to podle mě kvalitní.
Protein 75 % bílkovin , přesně poměrově složení neznám, ale ve složení je psáno v pořadí "syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kolagen", a platí, že je to řazené od největšího zastoupení k nejmenšímu, tzn. WPC je tam nejvíce, WPI o trochu méně a kolagenu ještě méně (v nejhorším případě tedy např. 33,4% WPC, 33,3 % WPI a 33,2 % kolagenu... ale tak to nebude, protože by to to WPI hodně prodražilo... tzn. dle mého bude nadpoloviční většina WPC a o zbytek se podělí WPI (více) a kolagen (méně).

Když jsem ho otevřel tak mě překvapil celkem přijemnou vůní.Což u Aminostaru nejsem moc zvyklí.Celkově aminostar nějak nemám v oblibě.Ale jak se říká jsou i výjimky ,které potvrzují pravidlo.Dovolím si tvrdit ,že toto je zrovna ten příklad.
Když jsem to míchal s mlékem tak jsem ucítil trošku větší plynnatost.Což mě u některých proteinů nědělalo ,ale jak se řika když se to mícha s mlékem tak ta vstřebatelnost není dobrá.Takže s mlékem se to míchat sice dá,chutná to skvěle připomnělo mě to kinder vajičko ,taková smetanová čokoládová chuť.
Ale já se budu spíše zaměřím na míchaní s vodou.

50g Joint support protein +300ml vody-zdá se to že by to asi bylo přeslazené ,ale nikoliv.Podle mě jsem si tam dal ještě moc vody.Protože to bylo moc vodové a nebyla výrazná ta čokoládová chuť nic méně i přesto mě to chutnalo.Vstřebatelnost podle mě taky skvělá.Dal jsem si ho 40minut po tréninku a cítim ,že už můžu na pevné jídlo.Příště zkusím asi 200-250ml dát a tam už ta chuť podle mě bude na 1dničku.Celkově mě tento výrobek mile překvapil.Je pravda ,že od Aminostaru jsem moc proteinů neodebíral ,ale pár jich bylo taky.Zatim tento protein přebíjí všechny ohledně chuťi a složení.Ještě musím podotknout že v čem Aminostar vede tak to je rozpustnost.Sice to potom trošku více pění viz. obrázek ,ale pěna slehne do 10-15 minut.

-trošku pěny (cca 10 protřepnutí-5-6s)
-na dně ani stopa po nějakém proteinu.
-tady trošku podpořím Pevana..Ať se mu na tý olympii.Držim mu palce. (něco pro drapera)
Celkově tento výrobek od značky Aminostar hodnotím takto.
SLOŽENÍ 8/10
PŘÍPRAVA 10/10
ROZPUSTNOST 10/10
CHUŤ 8/10
VSTŘEBATELNOST 10/10
CELKOVÉ HODNOCENÍ 8/10
Cca 90% úspěch.Samozřejmě musím dodat ,že každý má jiné chutě a jiné priority.Jediná nevhoda u tohoto proteinu je cena.Protože za 1kg dát někde 750kč to je už trošku moc.

Naposledy upravil lukinobr dne čt září 27, 2012 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska proběhlo ranní vážení a měření.
Váha: 88kg
Břicho: 79 největší místo (pod pupkem)
pas :75-76cm nejmenší místo (nad pupkem)
Na to že jsem po celou dobu ,,nemoci´´ nejedl nic sladkyho.Jen čaj s medem.Tak jsem se asi celkem dost zprasil.Břicho nahoře i dole asi o 1,2cm víc.Tu váhu nechápu.Protože i včera večer jsem navážil oblečenej 91,7kg.A už hodně dlouho jsem neměl takovou váhu s tak malým břichem.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska další trénink.
Záda+biceps
Dneska jsem zkusil Nočko poprvé v životě dostal jsem ho jako dárek.
Jedná se o tento produkt Compress Caliber Pump
jelikož jsem neměl žádný No produkt předtim tak nemužu moc srovnávat s konkurencí.Můžu říci jen jedno.Cítil jsem to.Jak jsem si to dal ,tak do 10 minut jsem citil jak se mě více prokrvují ruce a začal jsem mít pocit když jsem propnul ruku jako bych měl po 2 seriich bicepsových zdvihů.Při tréninku jsem dosáhl skvělého napumpovaní.Kdyby to nestálo tolik tak bych asi uvažoval o koupi.Protože energie během treninku byla fakt dobrá.A po skončení tréninku jsem měl chuť si dát klidně 100 shybů.
Shyby s širokým úchopem
Váha v posilce 91kg.
Opět jsem se snažil jít do proplých rukou ,a brada nad hrazdu.
5x5 BW -rozcvička na max.reps
21xBW PR -snažil jsem se odjet všechny podstivě.U posledního opak. tam se dá ještě spekulovat zda šla brada nad hrazdu ,ale započtu ho.Nohama jsem si dopomohl asi u posledních 2 opak.Jinak vše čistě bez nohou.
5xBW+5kg
5xBW+10kg
5xBW+15kg
5xBW+20kg
3xBW+25kg

Shyby s uzkým úchopem
nadhmat BW+1x30kg
podhmat BW+1x30kg
Shyby s různou šířkou a různým uchopením
10x5 opak. BW
Mrtvý tah
5x60kg
5x100kg
3x120kg
3x140kg
2x150kg-moc těžký na mě.Musim zase začít s MT.
Bicepsový zdvih s jednoručkama
10x18kg
8x18kg
7x18kg
Bicepsový zdvih s EZ
5x30kg
5x34kg
5x38kg
5x42kg
5x44kg
Biceps na scottovce
5-8 serii po 5-10 opak.
Triceps kladka
lehce do pumpingu a prokrvení
3 serii po 20-30opak.
Výpony na lýtka
15 serii po 10-20opak.
Břicho lehce
Po tréninku jsem naměřil přes ruku 42cm.Tolik jsem ještě nikdy v životě nenaměřil.Takže spokojenost.

MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná forma, líbí se mi ten pidi pas a k tomu ty záda.
lukinobr

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky ,pas mám tedka kolem 79cm a chtěl bych ho pořád nějak držet v normě.Minulý objem to skončilo na 90cm.Což bych už nechtěl zažít.
lukinobr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem pomáhal 4 hodiny na pokládání střechy.Takže celkem aerobka.Něco jsem propotil.Ale zase jsem si dal moc dobrej gulášek s chlebem.Přišel jsem domů dal jsem kus kus a potom na mě přišla celkem únava.V tu chvíli jsem si řikal ,že dneska bude apuza.Ale nakonec jsem pustil pár motivačních videii a trošku jsem oživl.A šlo se na trénink nohou.
Nohy,lýtka
V plánu byli dřepy podle pocitu.:D Osobně jsem si věřil na 100kg a víc ani prd.
Dřepy
Od tý doby co dýchám alá cizopasnik ,tak se u dřepů cítim fakt pohodlně a cítim silný střed těla.
5x60kg
5x80kg
5x100kg-lehoučká opravdu lehoučká stovka.V tuhle chvíli jsem si řikal ,že to bude dneska stát za to.
5x110kg -pásek
5x120kg PR ouu to jsem nečekal.
3x130kg PR -konečně mě příjde ,že ten dřep za něco trošku stojí.Jinak tady to poslední bylo už celkem fakt vydřený.Ale podle mě kdybych se na to namotivoval tak 5tka padne.
Přední dřepy
Tady jsem si vzpomenul na moochovo video se 100vkou a už jsem prostě věděl že to chci pokořit.
3x60kg
3x70kg
3x80kg
3x90kg PR
3x100kg PR
-u prvního opak se 100vkou jsem se pěkně zasekl.:D Ale zbylé dva jsem ještě vydřel.Na to že jsem měl slabý střed těla ještě z včerejší MT tak dobrý.Ale rezerva na 110kg je.
Výpady s v.č.
5x5 60kg
Rumusnký mrtvý tah s v.č.
3x20 60kg-fakt to ty hamstringy přímo trhalo
Předkopávání
3x30 20kg-jen tak na prokrvení
Zakopávání
3x20 20kg-tady už to nebyla vůbec sranda a pálilo to pěkně.
Výpony na lýtka
10-15ser. 20-30opak.
Krčení ramen s v.č.
3x30 60kg-zase po dlouhé době jsem to vyzkoušel.
Strečink
Dnešní trénink se opravdu vyvedl.Jsem spokojený s dnešníma výkonama a teď vidím že 150kg na dřep je celkem reálných.
Moocha

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, je to šílený střihnout si za trénink 4 PRka na dřepy, gratuluju a závidím :)
Draper

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Měl jsem to za jinou cenu ,jinak bych to asi neměl (dostal jsem nabídku).Berte to jen jako můj vlastní poznatek k tomuto výrobku.Timto bych diskuzi uzavřel.

A tak se pochlub ne? Nejaky kontrakt s Aminostarem? Jejich managerovi padly do oka fotky opaleneho tela a tvrde dvoufazove treninky a ses ted na jejich sponzor listu, kdyz obcas neco lehce a nenasilne doporucis nebo co? Vyklop to, delej
lukinobr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha: Díky no já u těch dřepů mám ještě pořád nějak rezervu a jsem prostě línej jít uplně do maxima.Ale teďka jak jsem si stvořil takovou provizorní klec (z dvou laviček) kdybych to failnul.Dokonce jsem to jednou vyzkoušel už a je to bezpečný ,tak se už tak moc nebojim jít do vyšších vah.Každopádně pokračuj v logu.Motivuješ mě k dalším výkonům.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: