Osladila vidím na 3. mieste, okrem Lewisa je jednoznačne proporčne na tom najlepšie zo všetkých 212károv a forma verím, že bude špičková.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
V jeho kategorii se mi víc líbí jen Masoom Butt a Sami al Haddad.
Jose Raymond pracuje s Acetem, takže přijde v životní formě. Vypadá to, že bude mít lepší separaci svalů a pas má opticky taky určitě užší. Flexe porazil loni na NY Pro a nedivil bych se, kdyby to zopakoval i letos. Ikdyž mě teda se nelíbí. Flex druhej a Lukáš asi třetí. Podle me ani 100% Henry neporáží Lukáše a zbytek by na Lukáše mít neměl.
Hadad ale nebude na olympii, podobne ako Butt, nekvalifikovali sa.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Doufam ze to jen nevyhraje ten Correa protoze krome formy s kterou vzdy dokaze omracit se mne vubec nelibi, jeho postava mne proporcne prijde daleko nejhorsi, forma neni vse.
Henry uz nieje to co bol pred styrmi rokmi. Nehovorim, ze vypada zle, ale na placku to nebude. Vidim to tak na 5. miesto. O prve sa pobije Lewis s Osladilom a o tretie Raymond s Correom podla mna. Bude to fakt zaujimava sutaz.
Osladil bude za placku rad, prece jenom je to v USA
Placka kdovíjestli. Jako těší mě tady nadšení lidí, že ho pasujou i na vítěze ale přeci jen to bude nesmírně těžký. Může být klidně 6. S topkou počítám na 100 procent. Můžou ho přestihnout ostřílení a oblíbení závodníci, kteří nemusí ani zdaleka být v takové formě jako on, tak to prostě chodí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru