|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: ne září 23, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
Strašně bych to Kaiovi přál, aby konečně předvedl ten svůl masterpiece.
S Philem jako mr. olympia jsem absolutně spokojenej, prostě nemá chybu. Kai má těch chybyček hodně přesto je pro mě fenomén. Už v porovnávačkách na Sheru šlo vidět jak Kai Phila dokáže přebít ale musí přijít na 101 %
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne září 23, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
Ach jaj, na minuloročnom Sheru mal byť aspoň pred Jayom, inak úplne zdieľam tvoj názor Jari, keby KAI vystúpil najvyššie, bol by som veľmi spokojný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 23, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
Před Jayem bez debat.
Hlavně ať přijde 100%ní letos, čím vysekanější bude, tím větší bude působit pak.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 24, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po září 24, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
Wolf je velikej, bude to boj o těch prvních 6 míst.. Heath, Greene, Wolf, Warren, Rhoden a další..
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: po září 24, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | Wolf je velikej, bude to boj o těch prvních 6 míst.. Heath, Greene, Wolf, Warren, Rhoden a další.. |
Myslim, ze Rhoden do top 6 nezasiahne. Je vzdy velmi dobre pripraveny a symetricky, ale nema este dost hmoty aby tam zasiahol nejak vyrazne. Top 6 vidim na Heatha, Greena, Wolfa, Centopaniho, Warrena a Freemana. Dalej uz by mohol byt napriklad ten Rhoden, Yamagishi, J. Jacson, Dexter a mozno desiatku uzavrie Winklaar ked sa nauci pozovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po září 24, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
| whoo napsal: |
Myslim, ze Rhoden do top 6 nezasiahne... |
to asi ne, i když bych si to přál, protože to je kulturista, který se mi po estetické stránce fakt líbí..
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: po září 24, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | whoo napsal: |
Myslim, ze Rhoden do top 6 nezasiahne... |
to asi ne, i když bych si to přál, protože to je kulturista, který se mi po estetické stránce fakt líbí.. |
To aj mne, je to taky pravy estet. No keby este zamakal a pridal zopar kil tak by som si ho vedel predstavit o rok-dva na lepsich prickach. Ale myslim, ze uz ma svoje roky (niekde som cital, ze 37) a genetika ho uz asi viac nepusti. Ale ktovie, bol by som rad keby som sa mylil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 24, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Rhoden možná nemá tolik hmoty, ale Phil taky ne. Ale oba vypadají tak, že to při pozách nevadí. Rhoden může podle mě bejt mnohem výš, než na 6. místě. Proč? Protože Aceto.
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: po září 24, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
Je to možné, samozrejme. Nakoniec aj v tipovacke som ho dal na šieste miesto pred Freemana. Vyššie si myslím, že ho rozhodcovia nedajú. Už iba natočiť budík na nedeľu ráno 4:30 a nechať sa prekvapit:)
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po září 24, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Nikdo nemá lepší tvary než Lukáš Osladil. Už 5 let zpátky jsem mu předpovídal ohromnou budoucnost ... jedinej z ČR, kdo má na to dosáhnout něčeho velkýho. V bočních pozách připomíná tím svým obřím hrudním košem Arnolda, symetrie na výbornou, když k tomu přičteme ojedinělý pózování (flexibilita a tanec hýždí) ... bez placky neodejde a já myslím, že s jeho současnou formou se už teďka dá předpovídat 1. až 2. místo. Je prostě perfektní.
Kai Green je podle mě s kvalitou svalů o stupeň za Philem. Navíc to snad nikdy nedotáhne. Na druhou stranu si myslím, že má hezčí tvary až na to břicho i lepší symetrii při neskutečných objemech. Navíc o těch spodních latisimech si můžou ostatní kluci nechat jenom zdát. Nevím jestli ste si toho všimli, ale dotáhl třeba před několika lety zaostávající lýtka na poměrně slušnou úroveň. Využíval starého triku, který používal v posledním roce své soutěžní kariéry i Petr Stacha a to supersérie a samostatné procvičování bércových svalů. Sice říkáte, že Phil nemá chyby, ale podle má jednu ohromnou a to v symetrii mezi pažema a hrudníkem. Když udělá most muscular ve stoji bez předklonu, má širší ruce než hrudník. Úzký klíční kosti a možná i málo klenutý hrudní koš. To je jeho velká slabina. Ale i tak v současný době nemá zřejmě konkurenci.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 24, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
| koudy. napsal: | | Když udělá most muscular ve stoji bez předklonu, má širší ruce než hrudník. Úzký klíční kosti a možná i málo klenutý hrudní koš. To je jeho velká slabina. Ale i tak v současný době nemá zřejmě konkurenci. | To je pravda. V některých pózách až Tom Platzovatí, protože proporce hrudník/ruce vypadají komicky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po září 24, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Guru, jsi si jistý? Není to před AC?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 24, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
Farah to dával na FB před chvilkou se vzkazem "Crazy conditioning on my boy Branch Warren 2 weeks out. It's going to be an amazing Olympia!", takže to bude týden stará aktuálka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|