Spánek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Spánek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BOSSHUGO napsal:
yazi napsal:
a kdyz se jdes dle tvych slov vychcat, jak dlouho trva prestavaka? u je to tak max 5min

5 min??? Nerikej ze tam chodis jen chcat

to bych napsal 50:)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sniper24

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 5:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte tu někdo problém s intenzivním sněním? Já v poslední době (no je to už nějakej rok) mám živé sny a je jich několik za noc, někdy mám dojem že je to až nepřetržitě po celou noc.
Navíc sem schopnej druhej den nebo ráno popsat do detailu přesně co se mi zdálo a není ani vyjímkou kdy i v tom snu vím že jsem ve snu. Vždycky tímto bavím v práci kolegu a ten nevěří ani že je to možný, jemu se prý možná občas něco zdá ale nepamatuje si to.
Kór když jdu spát po noční směně - to sním nepřetržitě po dobu celého spánku, spíš už bych to přirovnal k halucinacím (ne opravdu v ničem nejedu), to ještě ani neusnu a už se mi něco zdá, takový podivný polospánek. A samý slátaniny, je to fakt nepříjemný kolikrát.
Když se vám tohle třeba stane jednou za čas tak to může bejt i pro někoho zážitek a zajimavá věc, ale každej den to už člověku leze na mozek a není to úplně ok.

Má zde někdo to samé?
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice s tím zkušenosti nemám, ale závidím Ti, že když máš sen, tak víš, že je to sen, protože ten sen vlastně můžeš ovládat a dělat si co chceš
Seva98

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zavist

Ja byt tebou, tak tohoho "daru" radne vyuziju, procti si materialy o lucidnim sneni a stan se panem svych snu. A pak si budes prozivat takove veci o kterych si nekteri muzou jenom nechat "zdat "

https://www.zonetraininglog.com
Loudy

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas něco podobnýho mívám taky, jen s menšíma rozdílama.....nepamatuju si většinou všechno a neni to tak často naštěstí
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do 18 let jsem mívala sny, kdy jsem věděla, že to jsou sny, a mohla jsem je naprosto dokonale ovládat, a prý snad jsem se z toho nezcvokla, tak neboj ;)
Nemáte v práci hodně divoko? Mozek si sněním zpracovává nové informace, tak možná toho je na tebe teď jen moc.
Vittus

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sniper24 napsal:
A samý slátaniny, je to fakt nepříjemný kolikrát.
Když se vám tohle třeba stane jednou za čas tak to může bejt i pro někoho zážitek a zajimavá věc, ale každej den to už člověku leze na mozek a není to úplně ok.

Má zde někdo to samé?

Prostuduj si knihu Lucidní snění od Stephena Laberge. Je to zajímavé, pokud si dobře pamatuji je tam i kapitola jak ty nepříjemné zkušenosti odbourat a naopak je pozitivně využít. Každopádně máš dobrý předpoklady pro ovládaní snů.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stává se mi to samé. Snívám každou noc, většinou jsou ty sny dost zmatené, nelogické, divoké, prostě slátaniny. Kolikrát se mi i podaří zjistit, že je to opravdu sen a ne realita, takže si můžu dělat blbosti. Přemýšlel jsem nad tím, že bych začal trochu studovat lucidní snění a astrální cestování.

Dnes se mi zdálo, že jsem v moři, útočí na mě žraloci, uplaval jsem na břeh, tam byla krásná mořská víla, tak jsme flirtovali, pak jsem ji vzal někam k hotelu (ne, sex se nekonal). Tam na nás útočili nějací alieni, já se snažil být schovaný někde na záchodě, ona mě ale vždy ochránila a nepřátelské síly zabila . A pak jsem se díky bohu probudil...
Majesty

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky zavidim, par let zpatky jsem o tom neco cetl a nejakou dobu jsem se to snazil naucit, bohuzel vzdycky neuspesne
Sniper24

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Sice s tím zkušenosti nemám, ale závidím Ti, že když máš sen, tak víš, že je to sen, protože ten sen vlastně můžeš ovládat a dělat si co chceš

Když vím že jsem ve snu a můžu sen ovládat, tak se vždycky za malou chviličku vzbudím, když sem hodně mimo tak zase ihned usnu a pokračuju tam kde jsme skončil a takhle třeba několikrát dokola. Je to hrozně zvláštní pocit.

Seva98 napsal:
Zavist

Ja byt tebou, tak tohoho "daru" radne vyuziju, procti si materialy o lucidnim sneni a stan se panem svych snu. A pak si budes prozivat takove veci o kterych si nekteri muzou jenom nechat "zdat "

Jít spát a nevědět několik hodin o sobě až do rána ´- to je můj sen

Mnemosyne napsal:
Nemáte v práci hodně divoko? Mozek si sněním zpracovává nové informace, tak možná toho je na tebe teď jen moc.

Divoko občas máme, ale né vždy. Spíše mám podezření jestli to není tím narušeným režimem (denní/noční). Když jsem měl tři týdny dovolenou tak se mi spalo docela v klidu, né že by se mi nic nezdálo, ale nebylo tak "živý".

Vittus napsal:
Prostuduj si knihu Lucidní snění od Stephena Laberge. Je to zajímavé, pokud si dobře pamatuji je tam i kapitola jak ty nepříjemné zkušenosti odbourat a naopak je pozitivně využít. Každopádně máš dobrý předpoklady pro ovládaní snů.

Zkusím se po knize podívat, děkuji za tip.

Frozz. napsal:
Dnes se mi zdálo, že jsem v moři, útočí na mě žraloci, uplaval jsem na břeh, tam byla krásná mořská víla, tak jsme flirtovali, pak jsem ji vzal někam k hotelu (ne, sex se nekonal). Tam na nás útočili nějací alieni, já se snažil být schovaný někde na záchodě, ona mě ale vždy ochránila a nepřátelské síly zabila. A pak jsem se díky bohu probudil...

Přesně takovýhle idiotiny mám namysli. Mně si stačí na internetu přečíst nějakej článek o něčem, podivat se na film, nebo v rádiu něco zaslechnout a už je to součástí další noční slátaniny. Teď jak mám napsanej novej trénink na podzim a dost se tomu věnuji, tak se mi zdá že sem furt v posilovně a cvičim něco a nejde mi to vůbec, protože prostě nejde vykonat ten pohyb, něco jako když chcete ve snu dát někomu pěstí, nebo před někym utéci a zaboha to nejde
Zrovna dneska sem chtěl cvičit něco s EZ - nemohl sem jí v tom snu nikde najít a byl sem z toho pěkně rozmrzelý
Jelikož mám dobrýho pamatováka na obličeje, tak to jde někdy do takovýho extrému že potkám někoho cizího na ulici, nějakym způsobem si zafixuju jeho tvář a stane se že se mi o tom člověku zdá. Někdy se stane že toho člověka někde někdy zase potkám a musim porád přemejšlet odkud ho znám a já ho vlastně vůbec neznám... jen sem ho prostě někdy někde potkal na ulici

Majesty napsal:
Taky zavidim, par let zpatky jsem o tom neco cetl a nejakou dobu jsem se to snazil naucit, bohuzel vzdycky neuspesne

No není čemu závidět
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sniper - zajímavý, jsem na tom podobně jako ty. Taky se ti často stává, že před něčím chceš utéct, ale za boha to nejde? Hroznej pocit, jako bych měl ve snu nohy z betonu... .

Mě se často stává deja-vu.

Když jsem dříve hrál závodně stolní tenis, tak noc před turnajem se mi zdál sen, že jsme přijeli do oné haly-tělocvičny, já se tak díval kolem dokola, jak se ostatní rozcvičují.
Probudil jsem se, jeli jsme a najedou vidím úplně totožnou tělocvičnu (nikdy dřív jsem ji neviděl a v tom městě nebyl), jako ve snu a říkám si: "já už jsem ji někde viděl, přesně tenhle pohled si pamatuju ze snu".

A takových příběhů mám moc, vždycky vidím ve snu něco, co jsem v reálu nikdy neviděl, a pak to spatřím i ve skutečnosti, divný . Třeba sen je ten "pravý život" a to, co žijeme nyní, je jen přelud .....

"Lidé z okolí psychotroniků popisují tuto schopnost jako určitý minimální náhled do budoucnosti. Ve vypjatých životních obdobích jsou lidé schopni různých průniků do parapsychologie apod. a projev viděného, slyšeného a již zažitého je někdy jedním z průvodních jevů v těchto stavech."
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě se občas zdá, že jsem v posilovně a chci něco odjet, např. kde je potřeba lavička a zaboha nemohu žádnou sehnat a místo toho abych dal jiný cvik, tak furt v tom snu sháním tu lavičku. a pak si uvědomím, že jsem ve fitku třeba 2 hodiny a ještě nic jsem neodjel a mám blbý pocit.
Sniper24

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Mě se často stává deja-vu.

"Lidé z okolí psychotroniků popisují tuto schopnost jako určitý minimální náhled do budoucnosti. Ve vypjatých životních obdobích jsou lidé schopni různých průniků do parapsychologie apod. a projev viděného, slyšeného a již zažitého je někdy jedním z průvodních jevů v těchto stavech."

Tak tyto pocity mám jen zřídka ale taky už jsem to zažil, né že by se mi zdálo předem o nějakém místě a opravdu jsem se tam pak někdy v budoucnu objevil, ale třeba nastane nějaká situace, někdo něco řekne, udělá, nebo se něco stane, nebo někde něco uvidím a mám takový chvilkový pocit jako by se to už někdy stalo a že jsem to už někdy viděl. Člověk možná podvědomě vnímá hafo věcí, který se v něm uloží a neví o tom a pak je nějaká situace jenom oživí. I když v některých případech je to až k neuvěření a skoro nemožný :)) No něco na tom bude, každopádně hodně zajimavý téma

MAST3R napsal:
To mě se občas zdá, že jsem v posilovně a chci něco odjet, např. kde je potřeba lavička a zaboha nemohu žádnou sehnat a místo toho abych dal jiný cvik, tak furt v tom snu sháním tu lavičku. a pak si uvědomím, že jsem ve fitku třeba 2 hodiny a ještě nic jsem neodjel a mám blbý pocit.

Přesně!!! Čas běží a člověk porád ještě nic neodcvičil
Sniper24

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Déjà vu Wikipedie:

Existuje několik teorií, které popisují vznik tohoto pocitu. Jedna z nich nachází příčinu v časovém sladění mezi levou a pravou hemisférou našeho mozku. Každá vnímá a zaznamenává informace a události nezávisle na té druhé. Neustálá komunikace mezi oběma stranami pak vyvolává iluzi jejich jednoty. Pokud však dojde ke krátkému zpoždění přenosu z „nedominantní“ (obvykle pravé) do „dominantní“ (obvykle levé) hemisféry, obdrží dominantní strana mozku stejnou informaci dvakrát – jednou přímo a jednou s určitým zpožděním. Mozek pak v momentě, kdy „dorazí“ druhý obraz, zjistí, že „tam už byl“. Nedokáže totiž rozlišit, jestli ta „první“ informace přišla před půl sekundou nebo před rokem a tím vyvolá dojem, že danou scénu jsme již jednou prožili
Gohan

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha já kolikrát hrál hokej třeba bez vyzbroje jen v bruslích, nebo jsem měl místo hokejky polštář a nešlo absolutně nic dělat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: