Cardio + rust sval. hmoty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cardio + rust sval. hmoty  Úvodní stránka -> Trénink -> Cardio + rust sval. hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pájín4

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 9:34 am    Předmět: Cardio + rust sval. hmoty Odpovědět s citátem

Dobry den, Precetl jsem si nejaky chytry clanek, kde je napsano, ze v den siloveho treninku bych nemel zarazovat cardio (kolo 20 minut na 50%), pokud mi jde o nabrani sval. hmoty (chtel bych ale zaroven palit tuky). Jak to tedy je?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolo, natož 20 minut tě rozhodně nezabije a pokud jsi endomorf, je to podle mě dokonce nutnost i v tom nejzapřísáhlejším objemu :) Pokud by ses jó bál o ty kila svalů, kup BCAAčka a je to :) ... No stress
pk1234

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ma nekdo problem s pribiranim a pridani cardia pro nej udela pribirani jeste tezsi, pak by mozna mohlo byt lepsi kardio nejak omezit. Pokud chces pribrat, tak je potreba, aby si mel kaloricky vydej nizsi nez prijem - kdyz pridas kardio, tak jen budes muset vic jist, aby si pribral. Nemyslim si, ze 20 minut na kole necemu uskodi.
Francoa

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2012 4:43 pm    Předmět: Re: Cardio + rust sval. hmoty Odpovědět s citátem

Pájín4 napsal:
Dobry den, Precetl jsem si nejaky chytry clanek, kde je napsano, ze v den siloveho treninku bych nemel zarazovat cardio (kolo 20 minut na 50%), pokud mi jde o nabrani sval. hmoty (chtel bych ale zaroven palit tuky). Jak to tedy je?

http://www.darylconant.com/index.php?option=com_content&view=article&id=260:great-american-nutrition-fallacies-treadmills&catid=:blog

Rychle na stránku:

Přejdi na: