Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 613, 614, 615 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V naší posilce zas pumpovačů bicáků plná prdel, jdu to zkusit do Blue gymu .... kdybyste tam ěkdo náhodou plánoval jít, tak se tam potkáme :D ...
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po září 24, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neustále se měnící studijní plány a studijní povinnosti na UK ve spojení s tím, že nikdo vlastně neví co pro koho platí a kdo je za to odpovědný. Dům kde se zatmívá rozum z Asterixe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.stream.cz/peklonataliri/759317-peklo-na-taliri-jak-se-vyrabeji-ecka

pekny no :D
U.B0B

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

njn jsou to dobrutky - asi kazdy slysel o E 920 L-cystein .... " Převážná většina L-cysteinu se vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů (např. z kadeřnictví), peří nebo prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové. " - S pečivem jíme i část vlasů a nehtů
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem přišel o veškerý data za deset let díky kokotský instalaci Windows, která se rozhodla přemazat úplně jinej disk než měla. 900GB všeho možnýho od filmů (žádná tragédie) přes veškerý maily, oblíbený položky v Opeře (průser, měl jsem tam spoustu odkazů na technický věci), programy co se neinstalujou, a icq s historií. Díky okolnostem bez šance něco obnovit.

Kurva!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Tak jsem přišel o veškerý data za deset let díky kokotský instalaci Windows, která se rozhodla přemazat úplně jinej disk než měla. 900GB všeho možnýho od filmů (žádná tragédie) přes veškerý maily, oblíbený položky v Opeře (průser, měl jsem tam spoustu odkazů na technický věci), programy co se neinstalujou, a icq s historií. Díky okolnostem bez šance něco obnovit.

Kurva!

Něco podobnýho se mi už taky stalo, takže vím jak to dokáže nasrat....od tý doby jsem se ale poučil a platí heslo, ZÁLOHOVAT!!! fakt se vyplatí mít ještě jeden disk a na něm paralelně všechny materiály....

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě kvůli tomu mám v kompu tři disky! SSD na systém a programy, 1TB hlavní datovej disk na dokumenty, filmy a hudbu, a druhej menší na instalačky a drobný "pracovní" věci.
Část věcí na těch extra discích si zálohuju z jednoho na druhej, jenže mi to bylo hovno platný, protože během instalace si ta sračka ASI rozmyslela, že disk 0 najednou není SSD ale ten větší datovej, takže ho přemazala a udělala na něm tři oddíly, čímž perfektně zazdila jakoukoli možnost něco obnovit.
SSD bylo rozdělený na dvě části. První Windows, druhá hry a programy co se neinstalujou.
Z toho jsem obnovil leda tak názvy souborů, protože z principu fungování SSD (když je zapnutej TRIM) už bylo všechno přepsaný.

Hnus.
Study

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo z rodiny furt nechápe, že k tomu abych rostl potřebuji kvalitní jídlo. Všichni si asi myslí, že to mám jen z posilky a že to roste tam. Bože ja bych ty lidi tak střílel Ted si asi půjdu vyhrabat kořínky na zahradu, jelikož zítra už nebudu mít co jíst.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Wass

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám to stejný... maso 2x týdně, polovina jídel úplně nevhodná na cvičení, ale sladkostma sem zásobenej na měsíc dopředu
MiKra

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není lepší si najít brigádu a kupovat si jídlo sám než tady brečet? :)
Study

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra:

1) Tady je problém, že pokud bych chtěl nějaký vlašský salát koupit nebo jakoukoliv sladkost tak není problém. Ale tvaroh, vajíčka, nebo občas maso to už je strašná hrůza.

2) Přes školní rok, a zvláště tady, se toho moc najít nedá. A 18 mi bude až za rok asi takhle.

Hold, mě sere hlavně to, že člověk by to rád někam v tomhle směru dotáhnul, ale podpora blízkých je nulová. I když tady už je to zas otázka ideologie... Nebudu to tady rozebírat

EDIT: Btw Peníze mám, ale ty se snažím šetřit jak to jde.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
MiKra

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při studiu jsem si našel práci i třeba v pitomí žiletkárně a o letních prázdninách sem si vydělal 25-28tisíc, obětuješ prázdniny, ale pak si ten rok trošku zkvalitníš, nemluvě o tom, že máš několik prázdnin v roce, nabírají všude, i v pitomém PPLku.
Když si promluvíš pořádně s rodinou, ukážeš jim směr, tak ti v tom pomůžou, chce to čas a hlavně ty vydělané peníze nerozpr*at za blbosti ( vlastní zkušenost )
Seva98

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne je zajmave, ze takovi lide radeji koupi 20dkg pochoutkoveho a 5 rohliku, nez pulku chleba a baleni vajicek.

Ja to doma vyresil tak, ze jsem to zezacatku proste nijak neprehanel, nenutil jsem je doma at mi kupujou jen maso, maso a maso. Ale vajicka doma vzdy byly a syry (tvaroh, tvaruzky, eidam, elemental, romadur, hermelin apod.) taky, casem se objevilo i kazdy den maso, chleba, ryze, testoviny a brambory ty doma taky byly furt. Tak jsem si zacal vsechno sam varit a pripravovat, uz jsem po nikom nechtel at mi vari obed atd., ze se radeji najim sam, kdyz nemohlo/nebylo maso, tak jsem si delal romadur s testovinama a podobne veci . No a casem jsem se dostal do faze, kdy dostanu penize na jidlo, koupim si co chci a navarim si co chci a hlavne si jim co chci a hlavne na svoji stranu uz konvertuju zbytek rodiny a "zakazuju" kupovat salaty, pastiky, uzeniny za 10kč/dkg apod. hnusy.

Takze to chce jit na to pomalu, casem si je doma vycvicit a nakonec je jeste vsechny prevest na svoji stranu

https://www.zonetraininglog.com
Wass

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam, že tu každej zná přesně můj život a už dopředu ví, že sem línej a nesnažim se... na brigády chodim každý prázdniny, tentokrát sem to měl domluvený na celý prázdniny (jen díky známosti), ale 2 dny před začátkem prázdnin z toho sešlo... a sehnat tady na mostecku brigádu bez známosti je nemožný, to ti řekně každej, kdo tu bydlí, chtěl sem pracovat celý 2 měsíce, hledal sem, kde se dalo, ale nesehnal sem nic až na pár dní v jedný firmě (taky přes známé)... a teď, když sem ve čtvrťáku, kterej je o dost těžší než ostatní ročníky a dojíždim 25km si brigádu fakt tak lehce nenajdu...

matka je na jídlo šílená a nedovolí, abych si udělal jednu večeři sám, všechno jídlo musí být pod kontrolou, nikdo to nepochopí a je to takhle celej život, to se časem nezlepší

za blbosti neutrácim, sem rozumnej, ale platim si jinak všechno sám (benzin, posilku, kravmagu, oblečení...), takže to není taková sranda

"promluvit si pořádně s rodinou, ukázat jim směr" - tohle platí v normální rodině a ne tam, kde ti matka skoro každej den nadává (tj. u mně)

tohle nemá cenu řešit, zatim mám malý pokroky v posilce i tak, ale když mi pak někdo řekne "najdi si brigádu a nebreč" tak mě to nasere

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 613, 614, 615 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: