|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
FIRST CALLOUT:
Eduardo Correa
Dave Henry
Flex Lewis
Jose Raymond
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
SECOND CALLOUT:
Al Auguste
Curtis Bryant
Tricky Jackson
Guy Cisternino
Fernanro Noronha
ajajaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Tak borci dobojovali, uvidíme podľa fotiek neskôr, že ako to vyzeralo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 29, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
#15 Petr Vanis is a scratch. ???? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 29, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: so září 29, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: so září 29, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
Nechci hrát machra, ale říkal jsem si, že když to bude u Lukáše top 6, bude to úspěch a ono to nakonec tak nějak vyjde!
Co se týče těžkotonážníků, přál bych to Kaiovi, co koukám na fotky stařeckým pohledem, líbí se mi:) Vypadá atletičtěji, v lepší kondici než Phil, má víc detailů! Ale když vyhraje Phil, nic se zlobit nebudu. Není tam nic skříňovitého, bez detailů, formy, separace - díky Bohu za to! dexter má super formu, moc se mi líbí, ale oproti prvním dvěma je jak dorostenec:))
A jestli si Wolf bez lýtek myslel na první 6., bohužel - není soudný! Byť ho mám rád, jsem v rovině reality.
Branch je komická postavička z "Krále Elfů" už delší dobu, snad už rozhodčí konečně prokouknou!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: so září 29, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil jaro3 dne so září 29, 2012 10:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:47 am Předmět: |
|
|
Wolf je ostry, pripraveny, zlepsil hamstringy, ale jaksi ztraci velikosti, proste kdyz stoji vedle Freemana nebo Beyekeho tak pusobi mensi a to i vyskove, na druhou stranu kdyz stoji vedle JAcksona tak je jasne lepsi, ostrejsi. Proste jaksi u nej postradam tu velikost a plnost z roku 2007 kterou prebijel ostatni a jestli Warren skonci ve finale tak uz nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 30, 2012 2:39 am Předmět: |
|
|
Už notnou chvíli se pokouším připojit streaming.bb.com a nešlo to.
aktuálně:
Až teď jsem se připojil, takže pokud to někomu dělá podobné věci, zkoušejte refreshovat prohlížeč, až to načte. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 30, 2012 3:46 am Předmět: |
|
|
Celkem dobrá fotka z twitteru
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|