|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
ach jo _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
|
|
Fuck, Kai byl lepší! _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
|
Nejlepší Olympie, jakou jsem zažil. Kai je supertřída a prohnal Gifta tak, že tomu ještě teď Phil nevěří. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:25 am Předmět: |
|
|
Bylo to 50:50, nikdo nemůže říct, že by tu sošku měl Phil neprávem, ale Kai byl teda super  a věřím, že Phil měl hodně velké nervy z toho co Kai předvedl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
Bylo to těsný , ale super souboj ,
asi nej olympia co jsem viděl.
Jinak všichni borci super , jen branche bych poslal ještě níž ,
Naposledy upravil Mates-daoc dne ne září 30, 2012 6:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:26 am Předmět: |
|
|
Tak to snad není možný : (
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:27 am Předmět: |
|
|
2013
Ještě víc namotivovanej Kai , Jay kterej dá do poslední soutěže (no dá asi pak i Sheru) svého života všechno, potencionál Rhoden a, obrovskej a novej McMillan a 2násobnej Mr. Olympia - Phil Heath .
Těším se!
gratulka Philovi, Kai ho potřebuje knockoutovat a to podle rozhodčích ještě neudělal. Na Kaie jsem jako jeho fanda pyšnej. Rhoden mi udělal taky radost! [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:37 am Předmět: |
|
|
Jestli jsem dobře slyšel, tak to bylo "one point victory."
Editovat - měl jsem Phila za frajirka, ale svým projevem si me získal. Rozumny kluk s citlivým srdcem. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
david.lee.hat

|
Zaslal: ne září 30, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
Mimochodem nemá někdo zprávy o Osladilovi? Podle fotek na MD nevyšla závěrečná forma, ale nepodařilo se mi ani najít konečne hodnoceni ve výsledkově listině. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
skoda
Kai predvedl famozni formu a presto weider olympii nevyhral
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: ne září 30, 2012 7:17 am Předmět: |
|
|
Osladil snad musel odstoupit nebo co, protože to není jinak možný. Ta forma špatná nebyla sakra!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|