| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:16 pm Předmět: Co sypat v kreatinové pauze? A co po pauze? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Magumi

|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Já moc nevidím důvod pro cyklování kreatinu; co se týče NO, řekl bych, že účinky jsou velmi subjektivní. Dvojítý kafe před tréninkem a trochu BCAA ti podle mně udělá stejnou službu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Já moc nevidím důvod pro cyklování kreatinu; co se týče NO, řekl bych, že účinky jsou velmi subjektivní. Dvojítý kafe před tréninkem a trochu BCAA ti podle mně udělá stejnou službu. |
tak když už nic, tak tím cyklováním nic nepokazím a ušetřím peníze tím, že ho nebudu muset kupovat.
Tím NO teď myslím spíš ty potréninkové jako Cytocell atd...
Těm předtréninkovým stejně moc nerozumím, když je tam tolik kofeinu a kreatin s kofeinem s emoc rádi nemají...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 30, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouho a jak často cvičíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne září 30, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
A co zkusit cvičit bez kreatinu , NO, tribulusu ? Pro většinu z Vás je reálně využitelný doplněk jen kreatin. tribulus pro odrostlejší z Vás a to má při vyšším dávkování vliv spíše na libido než na nárůst hmoty. O NO produktech se vyjadřovat nebudu. Trvalo roky než lidé pochopili, že třeba takový karnitin nepálí tuky. Bude trvat 2x déle než pochopí k čemu jsou NO produkty / (i přes přísahy, že někomu šíleně šlape).
Pardon za ten negativismus. Dnes je to samá kosmická technologie a přitom málokdo ve fitku odcvičí slušně bench s "blbým" metrákem a má paži pře 40 cm. Progres tkví někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
Cvičím 6x týdně. Nedávno jsem začal po dlouhé pauze a poprvé jsem nasadil kreatin.
Je mi 17, takže tribulus se mi moc nechce sypat. Věřím, že NO a tak je třeba velké placebo, ale mně ten placebo efekt pomáhá a funguje...
Takže co navrhujete?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Wodewer napsal: | Cvičím 6x týdně. Nedávno jsem začal po dlouhé pauze a poprvé jsem nasadil kreatin.
Je mi 17, takže tribulus se mi moc nechce sypat. Věřím, že NO a tak je třeba velké placebo, ale mně ten placebo efekt pomáhá a funguje...
Takže co navrhujete? |
Pokud víš, že to je placebo, tak už to placebo není
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
Už jenom proto, že něčemu takovýmu řikáš sypání, by si měl "sypat" možná tak multivitamín.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Wodewer napsal: | | Takže co navrhujete? | Klidně třeba ten glutamin, ten ti v žádným případě neuškodí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
ono to furt jako placebo funguje, tak proč ne
jinak sypání tomu říkám, protože mě v danou chvíli nenapadlo slovo "užívání" , takže v tom nehledej nic jiného, a multivitamín sypu
takže ten glutamin jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
tak to je základ. a máš to v mnoha typů proteinových či sacharidových prášků, takže zabiješ mnoho much jednou ranou...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Glutamin posiluje stěnu tenkého střeva, což je velmi vhodné a vítané. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wodewer

|
Zaslal: ne září 30, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
jak to vidím, tak v pauze pojedu jak doteď, bez kreatinu.
Glutamin budu přijmat z gaineru, kde je ho dost.
Po pauze znovu najedu na kreatin a tak to budu asi dělat, nic jiného mě nenapadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |