|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blongie007

|
Zaslal: pá září 28, 2012 7:23 am Předmět: |
|
|
Den 6. Pátek 28/9 Low carb/ Carb-up + den 7. sobota Carb up/Low carb
Váha 115,9 kg; teplota 36,9 po probuzení, ketóza 2 a chlup
08:20 3 vejce + 34g anglická
10:00-11:00 posilka- nezdálo se mi, že bych byla nějaká vyčerpaná, váhy stejný jako vždy apod.
Zítra orientačně napíšu co jsem asi pojedla dále:-)
sojovej suk,perník, 2 rohlíky, tatranka, balíček lineckých rohlíčku, 200g brambor + 200g kuřkozy v cornlakes
cca 350g S
Sobota
10:00-15:00rohlík, tofínek,150g brambory + 100g kuřkozy,zákusek, zmrzlina,kešu, 0,4 l burčák
19:30 170g krkovice + 4g oleje
cca 220g S
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Blongie007

|
Zaslal: ne září 30, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Den 8. Neděle 30/9 Low carb
váha 117,5 kg (tzn., že po carb up mi zůstalo dole 2,1 kg?  ) , teplota 36,6
7:30 8g olej
10:15 3 vejce + 34 g slanina
11:45 10g špek + 15g slanina
13:30 220g bůček
18:00 24g klobáska + 4g olej
18:15 ketóza 1
20:15 116g krkovice + 10g špek
Celkem= 9237 Kj; 57g B; 217g T
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 7:46 am Předmět: |
|
|
Den 9. Pondělí 1/10 low carb
Váha 117,3; teplota 36,5*
6:00 ketoza neg
6:10 8g olej
7:00-7:55 posilovna 199 kcal 46% tuk
Horní kladka 5*5*50
tlaky na prsa -stroj s volnou váhou 5*5*13
Pullover stroj 5*5*30
Hyperxtenze 4*10
Abdomino crunch 5*5*50
Pec dec 5*5*35
Duo stroj- prsa+záda 5*5*30 +5*5*30
8:45 3 vejce + 34g slanina[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
Těch 199 Cal, tos naměřila sporttesterem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
| Blongie007 napsal: |
Horní kladka 5*5*50
Pullover stroj 5*5*30
Hyperxtenze 4*10
Abdomino crunch 5*5*50
Pec dec 5*5*35
Duo stroj- prsa+záda 5*5*30 +5*5*30 |
A za tohle ses styděla? Podle mě velmi slušný výkony (ty padesátky bych nedala, ani kdyby nade mnou stál otrokář s bičem)! Jen mi to přijde spíš na tvorbu svalů než na hubnutí, ale já tomu nerozumím, on ti to zhodnotí někdo povolanější
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Těch 199 Cal, tos naměřila sporttesterem? |
jo,mám Polar FT 60
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | Blongie007 napsal: |
Horní kladka 5*5*50
Pullover stroj 5*5*30
Hyperxtenze 4*10
Abdomino crunch 5*5*50
Pec dec 5*5*35
A za tohle ses styděla? Podle mě velmi slušný výkony (ty padesátky bych nedala, ani kdyby nade mnou stál otrokář s bičem)! Jen mi to přijde spíš na tvorbu svalů než na hubnutí, ale já tomu nerozumím, on ti to zhodnotí někdo povolanější |
Ani ne tak za výkony, jako za to,že cvičím na strojích. Každej to odsuzuje, jenomže věc se má tak, že to s činkama neumím, a než to dělat špatně, tak radši stroje.Na trenéra nemám, manžel na to není, kamoš cvičí jako chlap taky na strojích a hlavně se furt zaměřuje jen na biceps, triceps a nic.... No a taky ta místnost v posilce kde jsou činky je věčně i ráno kdy chodím narvaná nabušenýma borcama a přece jen při své postavě a tak bych si připadala extra trapně:- (
Doufám, že by to mělo být jako na tvoření svalů. Beru to tak, že jsem celej život žádný neměla, a že čím víc bych jich mohla mít, tím lépe se mi bude hubnout, protože svaly potřebují víc energie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Ty si všechno ráda paušalizuješ, co? Není pravda že stroje jsou o ničem a že je každý zatracuje - naopak, mají svoje místo. Ale něco jiného platí pro tebe, kdy váhy máš nízké a něco jiného platí pro toho kdo cvičí s velkou vahou a je podstatně dál a má jiné cíle. Ale faktem je, že volné váhy, i když jsou nízké, mají plno výhod, takže by ses to měla postupně alespoň snažit kombinovat - jednoručky tam snad máte, ne? A jestli máš problém s nabušenými borci tak na něj zapomeň - pokud nebudeš vyloženě překážet tak si tě nikdo ani nevšimne, ti kluci tam chodí kvůli něčemu jinému, nebudou s tebou mít problém, pokud se budeš snažit a poctivě cvičit, budou tě respektovat. A co znamená pojem "tlaky na prsa -stroj s volnou váhou", je to stroj a nebo volná váha? A AB crunch totéž, stroj nebo jen na podložce? A 1250 provedení? Není to trochu příliš? Metronomy žádné?
A vlož sem celý týdenní rozpis ať se to dá komentovat, tady v tom cos napsala toho plno chybí - rotace, nohy. A jestli těch 199 Cal je reálných tak je to zatraceně málo - musíš to doplnit kardiem, tímhle nic nespálíš, to je pár desítek gramů glykogenu, to ani nestojí za řeč, potřebuješ dávat mnohem víc.
A k otázce jestli je normální že po nacukrování máš váhu o 2 kila nižší než na začátku - no, nemělo by to tak být ale jsi po prvním týdnu a ten se nepočítá, uvidíš po dalším cyklu. Může to být a asi to bude voda, obsah střev, pokuds snížila sůl tak se vody zadržuje míň. A zřejmě to tvrzení žes byla ve kvalitní dietě a s dostatkem aktivit nebude reálné - ten hmotnostní rozdíl to potvrzuje - jakým množstvím jsi teď cukrovala?
Mimochodem, co nějaká slušná komplexní knížka o cvičení, máš něco takového? Pokud ne, uvažuj o tom, těch pár korun se zatraceně vyplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
| Blongie007 napsal: | | Mnemosyne napsal: | | Blongie007 napsal: |
Horní kladka 5*5*50
Pullover stroj 5*5*30
Hyperxtenze 4*10
Abdomino crunch 5*5*50
Pec dec 5*5*35
A za tohle ses styděla? Podle mě velmi slušný výkony (ty padesátky bych nedala, ani kdyby nade mnou stál otrokář s bičem)! Jen mi to přijde spíš na tvorbu svalů než na hubnutí, ale já tomu nerozumím, on ti to zhodnotí někdo povolanější |
Ani ne tak za výkony, jako za to,že cvičím na strojích. Každej to odsuzuje, jenomže věc se má tak, že to s činkama neumím, a než to dělat špatně, tak radši stroje.Na trenéra nemám, manžel na to není, kamoš cvičí jako chlap taky na strojích a hlavně se furt zaměřuje jen na biceps, triceps a nic.... No a taky ta místnost v posilce kde jsou činky je věčně i ráno kdy chodím narvaná nabušenýma borcama a přece jen při své postavě a tak bych si připadala extra trapně:- (
Doufám, že by to mělo být jako na tvoření svalů. Beru to tak, že jsem celej život žádný neměla, a že čím víc bych jich mohla mít, tím lépe se mi bude hubnout, protože svaly potřebují víc energie... |
Kde jsi přišla na ten systém 5x5? Spíš by to chtělo přidat opakování a zkusit 3x15,protože napřed musíš spálit tuk,pak se objeví sval,který pod tukem vždycky byl. Činek se neboj pamutuj co řikal Vince Gironda - Podle Girondy nic nevytvaruje lépe či rychleji ženskou postavu než trénink s činkami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: |
Kde jsi přišla na ten systém 5x5? Spíš by to chtělo přidat opakování a zkusit 3x15,protože napřed musíš spálit tuk,pak se objeví sval,který pod tukem vždycky byl. Činek se neboj pamutuj co řikal Vince Gironda - Podle Girondy nic nevytvaruje lépe či rychleji ženskou postavu než trénink s činkami. |
No jela jsem 3*10 a pak 5*8 ale do CKD píšou, že víc silově, miň opak, tak jsem zvedla váhu, snížila opakování. Cvičení s činkama se nebojím, jen je mi to trapný, když to neumím:- ( a tam samej nabouchanec:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blongie007

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | Ty si všechno ráda paušalizuješ, co? Není pravda že stroje jsou o ničem a že je každý zatracuje - naopak, mají svoje místo. Ale něco jiného platí pro tebe, kdy váhy máš nízké a něco jiného platí pro toho kdo cvičí s velkou vahou a je podstatně dál a má jiné cíle. Ale faktem je, že volné váhy, i když jsou nízké, mají plno výhod, takže by ses to měla postupně alespoň snažit kombinovat - jednoručky tam snad máte, ne? A jestli máš problém s nabušenými borci tak na něj zapomeň - pokud nebudeš vyloženě překážet tak si tě nikdo ani nevšimne, ti kluci tam chodí kvůli něčemu jinému, nebudou s tebou mít problém, pokud se budeš snažit a poctivě cvičit, budou tě respektovat. A co znamená pojem "tlaky na prsa -stroj s volnou váhou", je to stroj a nebo volná váha? A AB crunch totéž, stroj nebo jen na podložce? A 1250 provedení? Není to trochu příliš? Metronomy žádné?
A vlož sem celý týdenní rozpis ať se to dá komentovat, tady v tom cos napsala toho plno chybí - rotace, nohy. A jestli těch 199 Cal je reálných tak je to zatraceně málo - musíš to doplnit kardiem, tímhle nic nespálíš, to je pár desítek gramů glykogenu, to ani nestojí za řeč, potřebuješ dávat mnohem víc.
A k otázce jestli je normální že po nacukrování máš váhu o 2 kila nižší než na začátku - no, nemělo by to tak být ale jsi po prvním týdnu a ten se nepočítá, uvidíš po dalším cyklu. Může to být a asi to bude voda, obsah střev, pokuds snížila sůl tak se vody zadržuje míň. A zřejmě to tvrzení žes byla ve kvalitní dietě a s dostatkem aktivit nebude reálné - ten hmotnostní rozdíl to potvrzuje - jakým množstvím jsi teď cukrovala?
Mimochodem, co nějaká slušná komplexní knížka o cvičení, máš něco takového? Pokud ne, uvažuj o tom, těch pár korun se zatraceně vyplatí. |
Stroj s volnou váhou - tak je to napsáno na internetu u popisu stroju, co máme v posilce. Je to stroj, ale nemá cihličky a dávají se tam kotouče. abdomino crunch- ten stroj se tak prostě jmenuje. nevím, kde jsi byl na 1250 úprovedeních. nevím, jak jinak to napsat pochopitelněji, asi je to ženskký myšlení, protože Mnemosyne to pochopila. 5 serií po 5-ti opakováních s váhou 50 kg. - 5*5*50.
199 Kcal mi nepřijde úplně zanedbatelný, vždyť je to 1/10 mýho celkovýho příjmu. Jasně, když jdu na brusle, tak mám spalených víc kcal, ale mniohem menší procento z tuku, protože jde napřed cukr.
V dietě jsem byla,ale stála. Očividně mi bezsacharidová dieta dělá dobře. Je mi perfektně a kdyby bylo úplně jen na tom, jak se cítím, tak ani necukruju, protože low carb fáze mi vyhovuje. nevím, co bylo tak divnýho na 2kg, předtím jsem hubla cca 1,5-2 za týden, dokud se to teda nezastavilo.
Cukrovala jsem asi málo, nevím. Neměla jsem na to ani chut, ani hlad. Mám tam napsaný, co jsem pojedla.
Slušnou knížku nemám, ale mám takovej výcuc co jsem si udělala z internetu, včetně obrázku atd. asi 90 str strava a asi 80 str cvičení, fotky cviku, popis svalů, všechny ty biochemický děje atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Tak ty biochemický děje máš asi špatně. Cukr nejvíc pálíš právě ve fitku a po něm je perfektní čas pro to, aby si přesedlala na aerobní režim a pálila tuky. Je to nejvhodnější kombinace pro budování svalstva (či zachování) a redukci tukových zásob, které snadněji právě po činkách "rozhýbeš".
Cukr se samozřejmě při aerobní části také používá, ale až intenzita a délka dané aktivity určuje na jakou stranu se misky vah převáží. Tudíž s bruslemi nemáš pravdu, na nich naopak spálíš víc tuků, než v činkárně, kde jedeš stylem 5x5 (což je pro ženskou jako ty dost silové pojetí). A 200 kcal není zanedbatelný, to máš pravdu, ale je to málo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne po říjen 01, 2012 11:21 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Abdomino crunch není stroj, je to cvik a to bez rozdílu myšlení. Jestli to cvičíš na stroji tak to musíš uvést. Diskuze o tom, jestli je 199 Cal málo nebo hodně - to snad ani nemůžeš myslet vážně, ne? Pokuds hubla týdně 2kg tuku (skutečně?), tak to reprezentuje cca 18000 Cal. To je v porovnání se 199 Cal trochu víc, ne? Nehledej v tom nic složitého, tuk se dá pouze spálit a to odpovídající energií. Těch 199 je pouhých 22g tuku a navíc při tomhle cvičení to nebude pokryté tukem. Ano, může tam být nějaké sekundární spalování ale to taky nebude nic velkého. Ta čísla musí proti sobě sedět.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Blongie007 napsal: | | Francoa napsal: |
Kde jsi přišla na ten systém 5x5? Spíš by to chtělo přidat opakování a zkusit 3x15,protože napřed musíš spálit tuk,pak se objeví sval,který pod tukem vždycky byl. Činek se neboj pamutuj co řikal Vince Gironda - Podle Girondy nic nevytvaruje lépe či rychleji ženskou postavu než trénink s činkami. |
No jela jsem 3*10 a pak 5*8 ale do CKD píšou, že víc silově, miň opak, tak jsem zvedla váhu, snížila opakování. Cvičení s činkama se nebojím, jen je mi to trapný, když to neumím:- ( a tam samej nabouchanec:-) |
Já se ptal jen proto,že tento systém doporučoval Gironda začátečníkům napřed 3x8,5x5 a pak 6x6,ale u tebe bych spíš volil vyšší počet opakování. Je to jen můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Blongie007 napsal: | | Francoa napsal: |
No jela jsem 3*10 a pak 5*8 ale do CKD píšou, že víc silově, miň opak, tak jsem zvedla váhu, snížila opakování. Cvičení s činkama se nebojím, jen je mi to trapný, když to neumím:- ( a tam samej nabouchanec:-) |
Já se ptal jen proto,že tento systém doporučoval Gironda začátečníkům napřed 3x8,5x5 a pak 6x6,ale u tebe bych spíš volil vyšší počet opakování. Je to jen můj názor. |
A doporučoval jim to i do CKD? Jseš si jist? V CKD pořebuješ zachovat sílu a vyčerpat glykogen, takže přesně to co děvče cvičí - společně s hodně pomalou aktivní a negativní fází.
Opak by byl nelogický, můžeš to jeho doporučení citovat? Co přesně si od toho co radíš slibuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|