|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Jari - ve všech předních pozách bije Phil Kaie, takže co teď? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dzardas

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
Oddo: Proč by mě mělo klepnout? Phil vyhrál a vyhrál zaslouženě, protože ve finále byl lepší... to že z toho pár lidí nemůže spát je jedině dobře.
To že už jste začali hledat důvody vítězství za tím, že popocházel dopředu je zajímavé
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Jari - ve všech předních pozách bije Phil Kaie, takže co teď? |
nevim, teď si dáme deli?
Myslíš třeba v týhle....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 9:42 am Předmět: |
|
|
Túto pózu mám od neho najradšej, ťažko nájsť niekoho, kto by to dával lepšie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Vytvořil jsem srovnání
Tady ho Kai nehorázně bije. |
Na tohle nejde nic říct Jari. Možná tak HAHAHA. Nehorázně bije ? Větší ruka ? Já chápu že se tady najde pár fanatických příznivců Greena, ale vypustit takovej blábol ? Větší ruku myslíš jako při zatnutí ten hluchej prostor u loketního kloubu, kde má Green 20cm nic, nic , nic a Heath tam má sval Jo, já sem zapomněl, že se hodnotí velikost podle vrcholku
Chudák Heath, určitě je hrozně naštvanej, že vyhrál neprávem, že ho Greep bil ve všech pózách, bil ho dokonce i při DB ze předu co.
Při výrazu ,,bije,, si Jari představím velký, opravdu markantní rozdíl. A to bohužel Greep nemá. Jediná partie a póza kde se to dá říct, jsou paže a DB zepředu, tam ale BIJE HEATH GREENA.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
Vůbec nerozumím řeči tvého kmene
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: |
Na tohle nejde nic říct Jari.
|
Tak proč ses tak rozepsal
Možná tak HAHAHA.
| Hmm, vskutku hodně vypovídající
Větší ruka ?
|
Chápu, že tomu tolik nerozumíš ale tohle vidí i slepej
Já chápu že se tady najde pár fanatických příznivců Greena, ale vypustit takovej blábol ?
|
Nevím o tom, že jsou tu nějací fanatici....nebo myslíš něco jinýho?
Větší ruku myslíš jako při zatnutí ten hluchej prostor u loketního kloubu, kde má Green 20cm nic, nic , nic a Heath tam má sval
|
No, víš, ono když tu ruku nedotahuješ, tak tam ten prostor vzniká, je to velice zajímavý jev. To jak dotahuje ruce Heath a jak Greene je jasně vidět. Proč to tak Kai dělá, nevím, taky se mi to nelíbí a vzhledem k tvaru jeho paží to není ideál.
Jo, já sem zapomněl, že se hodnotí velikost podle vrcholku
| Obvykle to tak bývá.... co k tomu dodat.
Chudák Heath, určitě je hrozně naštvanej, že vyhrál neprávem
|
To jsi řekl ty
Greep
|
Chápu tvojí fascinaci inkriminovaným videem, to se jen tak nevidí, jistě to máš najetý a strašně tě to bere...no, proti gustu....
Při výrazu ,,bije,, si Jari představím velký, opravdu markantní rozdíl.
|
To jsme na tom představ si stejně, proto tam to porovnání je
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
Při výrazu ,,bije,, si Jari představím velký, opravdu markantní rozdíl.
|
To jsme na tom představ si stejně, proto tam to porovnání je |
A proto tam ten markantní rozdíl není
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
A proto tam ten markantní rozdíl není |
Škoda, myslel jsem, že jsem přesvědčivý
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
jaro3: Colorado 06, pěkný srovnání, tady je vidět ta nehorázná proměna Greena. Jo Phil je GIFT i on neskutečně pokročil ale v tomto roce už vyhrával soutěže, zatímco Kai se nedostával ani do patnácky
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: |
A proto tam ten markantní rozdíl není |
Škoda, myslel jsem, že jsem přesvědčivý |
To sis opravdu jen myslel, podívej se na tohle. Abys rozumněl řeči mého kmene, udělal sem ti tam krásný červený čárky, abys dobře viděl, jak Green toho Heata strašně bije. Je jich tam jen pár, nebudeš mít složitý poznat, že Heath je pořád někde jinde.
- napruhovaná a větší hlava tricepsu
- opravdu markantně lepší předloktí
- lepší ramena
- lepší trapez
Potom se dobře podívej, za čím je schovanej vrcholek bicepsu u Heatha. Jo, vidíš dobře Jari.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Hezký, jak si použil tu fotku, na který je Phil o půl metru blíž...tohle je pro mě hahaha
To na co ty poukazeješ, je pravda až na to, že já jsem nikdy neřekl, že Kai má lepší předloktí, že má lepší ramena nebo, že má lepší trapézy, takže tvoje argumenty jsou jak ze školky, protože se týkají uplně něčeho jiného, bye
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
Kdybych si mel vybrat mezi tema dvema tak by to byl asi Heath no... ale doopravdy se mi nelibi ani jeden. Asi jsem divnej, ale stejne se mi nejvic libil Cutler 0.9
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|