|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: |
Ted to neni vyjimecne výmluva,ale ve chvíli,kdy jsem to postovala,tak jsem měla zasekanej komp macrama a ty smajlíci se nehýbali...takže jsem fakt nemohla tušit,že to na tebe zamrká...sry |
Nerikala jsi, ze chces dnes jistit na benchu Marti (no)? :) Tak aby nahodou nedoslo k mensi ehm nehode a nevypadla mne z rukou cinka . Vis, ze jsem ted strasne slabej :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po říjen 01, 2012 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Martule napsal: |
Ted to neni vyjimecne výmluva,ale ve chvíli,kdy jsem to postovala,tak jsem měla zasekanej komp macrama a ty smajlíci se nehýbali...takže jsem fakt nemohla tušit,že to na tebe zamrká...sry |
Nerikala jsi, ze chces dnes jistit na benchu Marti (no)? :) Tak aby nahodou nedoslo k mensi ehm nehode a nevypadla mne z rukou cinka . Vis, ze jsem ted strasne slabej :) |
Ehm...no...asi sme se pochopili...už nemrkám
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
ty vole uz to tady ma tri stranky  a podle me tam stejne dneska nepudes _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ty vole uz to tady ma tri stranky a podle me tam stejne dneska nepudes |
Ja uz jsem nachystanej a to jdu az za cca 4 hodiny Jeste teda hledam nejmensi tricko, aby v nem vynikly alespon ty zbytky svalu, co jeste mam, ale vsechny na me strasne plandaji a svaly nikde _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po říjen 01, 2012 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Luster napsal: | ty vole uz to tady ma tri stranky a podle me tam stejne dneska nepudes |
Ja uz jsem nachystanej a to jdu az za cca 4 hodiny Jeste teda hledam nejmensi tricko, co mam, aby v nem vynikly alespon ty zbytky svalu, co jeste mam, ale vsechny na me strasne plandaji a svaly nikde |
ti půčim..ti bude akorát...i když přes prsa možná i větší
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 3:28 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Luster napsal: | | Draper napsal: | Ja uz jsem nachystanej a to jdu az za cca 4 hodiny | takhle pozde si nikdy nechodil, ne? to asi ani nema cenu s tim zacinat a radsi bych to odlozil na nekdy priste |
Souhlas. |
Ticho tam..voba dva
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
Drejpe...právě odcházím z BG.... už tam můžeš :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | dobrý Drejpe *a0 3* *a0 3* *a0 3* |
3 mrkací smajlíky? tě zabije
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po říjen 01, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
To není on, není zpocený... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|