Mr. Olympia 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr. Olympia 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Kaii, sakra, přijeď si spravit chuť do Prahy!

Jo Kaii!
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak v 212ke forma joseho najlepšia akú som doteraz videl, ten chlap bol asi najvaskulárnejší na celom pódiu, brutálna pripravenosť a zlepšil aj pás, avšak čo predviedol Henry, tak to nemám slov, kľudne mohol vyhrať, ešte aj tie ruky svoje bez vrcholkov akoby trošku dokázalonatiahnuť a proste fakt neskutočný komplexný balík svalov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari to chce klid :D vim ze je divny ze to rikam zrovna ja,ale ty si jeden z nejznalejsich lidi pro bodybuildingu, co jsem kdy videl na forech.....mas ohromny prehled a rozumne nazory,takze to chce klid :D ono nema smysl se do nekonecna hadat s pubertakama nebo hlupaky,chce to nadhled..snazim se to praktikovat taky :D..hlupaky nepredelas,akorat te naserou,ale prenes se nad to
Oddo

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henry byl jako malá verze Ronnieho, když nahodil most muscular tak mi spadla brada Naproti tomu podle mě právem vyhrál Flex, je moc hezky poskládaný a celkově působil o něco málo líp jak Henry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Hezký, jak si použil tu fotku, na který je Phil o půl metru blíž...tohle je pro mě hahaha

To na co ty poukazeješ, je pravda až na to, že já jsem nikdy neřekl, že Kai má lepší předloktí, že má lepší ramena nebo, že má lepší trapézy, takže tvoje argumenty jsou jak ze školky, protože se týkají uplně něčeho jiného, bye

Stojím za tebou, ve všem co píšeš..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam:
nejvíc vysekanej - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419930_331463583567666_1439122664_n.jpg =) z AC amateur, porazil Sittera

Ale taky mi spadla brada, nečekal jsem, že ho tolik Aceto vyseká, spíš jsem čekal, že to zahrajou víc na velikost. Větší než Correa by nebyl, ale tu vejšku potřeboval kompenzovat aspoň velikostí. Ale asi by to stejně na víc, než 4. místo nebylo.

Henry a jeho most muscular je jedna z nejlepších póz v současný kulturistice.
Study

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že fanatiční fanoušci, to by se spíš dalo říct o vás 2 (NO OFFENSE)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Korny

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Letos jsem viděl až teď fotky, ale dopadlo to jak mělo :) Phil prostě vypadá na pohled líp a proto asi taky vyhrál :)
Crewe

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Možná hloupá otázka, ale proč nebyl Antoine na Olympii? Jestli to tu padlo, tak se omlouvám, celý jsem to nečetl :-)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na soutěž Mr. Olympia je třeba se kvalifikovat. Buď výhrou na řadových soutěžích profi okruhu nebo například finálovým umístěním na poslední Olympii nebo něčím mezi jako v případě velké soutěže Arnold Classic. Dále je možné se kvalifikovat bodovým ziskem z profi soutěží, jako se to povedlo například Toney Freemanovi a dalším.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Crewe

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Na soutěž Mr. Olympia je třeba se kvalifikovat. Buď výhrou na řadových soutěžích profi okruhu nebo například finálovým umístěním na poslední Olympii nebo něčím mezi jako v případě velké soutěže Arnold Classic. Dále je možné se kvalifikovat bodovým ziskem z profi soutěží, jako se to povedlo například Toney Freemanovi a dalším.

Jo Aha, já jsem měl teda vsugerováno, že A. Vaillant už byl na Olympii :-D..
Díky za vysvětlení
Peca

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc jsou mazany prispevky tykajici se dopingu..prodeje dop preparatu na ronnie.cz..atd? smazte to..metody banu jsou talk neucinne,ze se ozvu zase a brzy
asi si administratori mysli,ze nelze dohledat nektere veci,ktere maji 100 vky lidi ulozene a dalsi vec jsou servery ze kterych jebasi nevymazes data i kdyby ses posral
ja to vidim na zajimavy clanek v blesku ve stylu prodam AS jsem bara admin..nebo jsem jebas a rozjizdel jsem stranky jako prodej AS ,ALE JSEM SLUSNAK JA NIC JA MUZIKANT
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
proc jsou mazany prispevky tykajici se dopingu..prodeje dop preparatu na ronnie.cz..atd? smazte to..metody banu jsou talk neucinne,ze se ozvu zase a brzy
asi si administratori mysli,ze nelze dohledat nektere veci,ktere maji 100 vky lidi ulozene a dalsi vec jsou servery ze kterych jebasi nevymazes data i kdyby ses posral
ja to vidim na zajimavy clanek v blesku ve stylu prodam AS jsem bara admin..nebo jsem jebas a rozjizdel jsem stranky jako prodej AS ,ALE JSEM SLUSNAK JA NIC JA MUZIKANT

kostlivci minulosti lezou na povrch
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kai Greene
Před 26 minutami
363 day and counting!
Oddo

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Kai Greene
Před 26 minutami
363 day and counting!

a já si říkal, že to asi nepatří drapovi do logu :D
jinak jak sem to četl na FB tak mě uplně zamrazilo, těším se co předvede
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: