Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mám rejpavou A Drejpr přijde plnej endorfínů z tréninku a vadit mu to nebude
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ááá špatnej topic :D

drejpre, cvičíme se stejnejma váhama ;)
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
To není on, není zpocený...

Přesně tak, na fotkách je nějaký jiný, navíc hubený kluk ....
Foresten

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na toto jsem cekal, jako na slovo bozi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ano, opravdu je to tak viz. fotodokumentace (samozrejme proti me vuli, ale dnes se s nikym nebudu hadat ). Pripadal jsem si jak skolak, co jde do prvni tridy, ale mel jsem silnou podporu, takze jsem to zvladl, i presto ze byl gym i v 8 vecer pekne narvanej, coz mne ted vlastne bylo vcelku jedno, protoze jsem vicemene cvicil v prostoru stribrnych jednorucek (tzn. s vahama 1-10kg a na tu horni hodnotu jsem jeste k tomu dosahl jen velmi vyjmecne )

Jinak teda konkretne k treninku, co stoji za zminku.
Bench press: dle fotek tam mam na kazde strane 10kg zavazi, coz se muze jevit jako rozcvicovaci vaha a ani s touhle jsem se kdysi nerozcvicoval, ovsem verte tomu, ze to byla vaha maximalni, se kterou jsem dal 4x12 opakovani na krev a s celkem dlouhyma pauzama a jeste jednu serii, kde jsem selhal u 10. opakovani a do cinky jsem musel snad i foukat, abych to do tech stojanu dostal, protoze ma sparingpratrnerka mne jaksi nevenovala pozornost Jeste ze si alespon ty stojany nastavila tak nizko, jinak by me zamacklo 35kg. Ano, je to tak, dnesni muj vykon na bench pressu 5x10-12x 35kg , coz je sice strasne, ale nebylo by to tak strasne, kdych alespon mohl rict, ze to bylo lehky a s rezervou, coz nebylo ani v tom nejkrasnejsim snu

Dalsi cvik byl dle fotek muj oblibeny mrtvy tah. Misto zadne nebylo, takze jsem se musel uskromnit a po celych 5 serii jsem tam komusi, kdo tam mel nalozeno asi 4x tolik co ja, koukal do prdele. Jo kde jsou ty casy, kdy jsem tam u DL mival respekt a vsichni mne ustupovali a nemusel jsem se tam mackat Jinak teda mrtvola 5x10x75kg , silove to nebylo nejtezsi, jen takovy nezvyk to zase drzet v ruce, technicky jsme to asi trochu s*ral, protoze jsem to jel ve velke rozsahu pohybu a asi jsem trochu kulatil spodni zada no ale jinak spokojenost a tak mne to odrovnalo, ze mne dokonce proletla hlavou myslenka na ukonceni treninku z duvodu vycerpani No pak to ale zase trochu srovnala ma sparingka :D

Dalsi cviky jsem odjel, jak uz jsem zminoval, vicemene v prostoru stribrnych jednorucek tzn. v damskem sektoru, byly tam nejaky tlaky na ramena, bicepsove zdvihy, triceps extenze... vse s vahama pod 10kg a tezky jak prase Pak jeste stahovani kladky na zada s 35kg - tezky a tlaky na stroji v sede na prsa s 35kg, coz jsem dal asi 8x jeste v jakemsi neuplnem rozsahu pohybu, a tak jsem radeji ubral....to je jedno na kolik

Ano, takto tragicky na tom jsem po 10 letech cviceni a nejakem tom sypani , ovsem rozhodne me to nedemotivuje a jsem plny odhodlani vratit se zpet.

Jinak jeste dam par FB treninku a pak najedu na split a zacnu si vect log serizone, ted to klidne muzeme nechat jeste v podobe tohohle bordelu a piste si sem co chcete, jen na me nemrkejte a nerikejte "dobre ty" coz vlastne ani neni za co mne rikat

A v posledni vec, dekuji uzivatelce Martula (Martina Hruba), ze to se mnou nevzdala a do toho gymu me dotahla. Holt pochopila, ze v mem pripade zachazeni jak s malovanym ho*vnem nefunguje a ze je potreba hrat tvrdou hru a poradne priostrit, coz jedine na me asi plati

Naposledy upravil Draper dne út říjen 02, 2012 6:48 am, celkově upraveno 2 krát
Judson

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, to je nahodicka, ja dneska jem mrtvolu po asi 2 mesicich, zacal sem s asi 7x10x80.
Tak temer to stejny, a spotil sem se u toho jak prase.
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1)strasne to flinkas ten log a me budes neco rikat

2)pochvala,ze ses na to nevybodl a nesel dom...to klobouk dolu

3)byla sem stejne ve srackach jak ty dneska..ale tak nejak podvedome tusis,ze sem ala jenom,abych te tam vytahla,protoze jiste jak podle myho treningovyho planu vis,tak mam mit dneska day off.

4)priste priostrime a dik zes tak hezky zverejnil mou identitu ...to mam asi za to nedovoleny postoavani fotek...ale ja musela!
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1)strasne to flinkas ten log a me budes neco rikat

2)pochvala,ze ses na to nevybodl a nesel dom...to klobouk dolu

3)byla sem stejne ve srackach jak ty dneska..ale tak nejak podvedome tusis,ze sem ala jenom,abych te tam vytahla,protoze jiste jak podle myho treningovyho planu vis,tak mam mit dneska day off.

4)priste priostrime a dik zes tak hezky zverejnil mou identitu ...to mam asi za to nedovoleny postoavani fotek...ale ja musela!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě bude vyhovovat, když budete házet svoje fotky navzájem i nadále :D Draperova proměna mě zajímá a fotka nějaký mladý slečny na fóru taky ničemu nevadí.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drejpe, kolik teď vážíš? Vypadáš fakt hubeně, sice ne jako já, ale dost se tomu blížíš, tak začni jíst, nebo uvidíš jak tě přilítnu do BG zprdnout.
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vítej zpátky

těším se na tvůj log (a doufám, že to nebude samý rotoped )
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, teď trochu serióznější dotaz - co koleno? Před nějakou dobou jsi myslím psal, že jak ses vykašlal na cvičení, nějak se to najednou zlepšilo, a zvládnul jsi udělat dřep. Jak jsi na tom teď?
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Drapere, teď trochu serióznější dotaz - co koleno? Před nějakou dobou jsi myslím psal, že jak ses vykašlal na cvičení, nějak se to najednou zlepšilo, a zvládnul jsi udělat dřep. Jak jsi na tom teď?

Koleno bezezmeny...Ta mirna zmena k lepsimu byla proto, ze kdyz jsem prestal cvicit, tak jsem ho prestal zatezovat / pretezovat mrtvymi tahy, premistenim, trhy a dalsimi cviky, kde dostava dost zabrat, takze trochu zregenerovalo, ale zase jsem mu pak daval sadu na kole. Bez rehabilitace se to samo uz nijak nezlepsi a kdovi jestli i s rehabilitaci. Drep s vlastni vahou nejak udelam, ale hodne opatrne,totalne kryploidne nakrivo a s divnymi pocity v koleni. Navic po par drepech mne koleno otece.

Jinak vsem, kdo mne tu vyjadrili poteseni z meho navratu, diky
Poman

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Octopuss napsal:

Koleno bezezmeny...Ta mirna zmena k lepsimu byla proto, ze kdyz jsem prestal cvicit, tak jsem ho prestal zatezovat / pretezovat mrtvymi tahy, premistenim, trhy a dalsimi cviky, kde dostava dost zabrat, takze trochu zregenerovalo, ale zase jsem mu pak daval sadu na kole. Bez rehabilitace se to samo uz nijak nezlepsi a kdovi jestli i s rehabilitaci. Drep s vlastni vahou nejak udelam, ale hodne opatrne,totalne kryploidne nakrivo a s divnymi pocity v koleni. Navic po par drepech mne koleno otece.

Jinak vsem, kdo mne tu vyjadrili poteseni z meho navratu, diky

Přestaň mě srát, zvedni tu svojí velkou tlustou línou prdel a koukej konečne dorazit k nám do ordinace.

Domluvil jsem
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Přestaň mě srát, zvedni tu svojí velkou tlustou línou prdel a koukej konečne dorazit k nám do ordinace.

Domluvil jsem

A nemohla by ta ordinace dorazit ke me?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: