|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Poman napsal: |
Přestaň mě srát, zvedni tu svojí velkou tlustou línou prdel a koukej konečne dorazit k nám do ordinace.
Domluvil jsem |
A nemohla by ta ordinace dorazit ke me? |
Aneb když nemůže Mohamed k hoře...
Hezký že ses vrátil :) a ramena s lokty se taky zlepšila?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Neremcat, máme nejlíp vybavenou rehabku v Brně (minimálně:)...takže to co všechno se tam dá dělat a použít u tebe doma težko pujde. |
Tak kdyz jste nejlepe vybavena rehabka, tak jste jiste i mobilni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
A spravne, nemrkat, protoze i u MT se muze stat mensi ehm nehoda s cinkou ze? |
ty bys mi pořád jen ubližoval... zato tě nejak hnusně vyfotím se zkřivenejma zádama vyhublého maníka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tragikomedie pokracuje :))
Bench press : minule 12ky s 35kg, dnes jsem tam frajersky napral dalsich 5kg na celkovych 40kg s tim, ze s dam dnes krasnych, sviznych a lehkych 5x12. Mno od zhruba 3. opakovani 1. serie jsem vedel, ze s myslenkou podat dnes takovy vykon, se dnes a nejspise i nasledujicich nekolik treninku muzu rozloucit. Prvni serie 12 opakovani byla, ale totalne na krev, druha 10, mozna ani to ne, vlastne myslim, ze urcite to 10 nebylo, selhal jsem nekde uprostred  , takze jsem ubral na 35kg s tim, ze dam alespon ty 12ky, ale ani hovno, opet jen prvni serie, dalsi 3 serie byly po 10 op. a od 6. opakovani vzdy s mini pauzama nahore a odrazem od hrudniku, jinak bych to proste nedal ani v tom nejkrasnejsim snu. A to byly celkem dlouhe pauzy mezi seriema.
mrtvy tah : po BP motivace do cviceni minus deset z moznych minus deseti  , jedine co me drzelo pri sile byla jedna narachla bodyfitnesska M. Hruba :) , co tam cvicila MT predemnou, ktere se na ten zadek koukalo preci jen lepe nez minule komusi :D , coz muze potvrdit i trochu zpocenejsi Poman, co tam hodnotil nase svalove a jine disbalance :) Ale rekl jsem si, ze MT mne vzdy celkem sel, a tak mne treba zlepsi naladu. Prvni serie 10x80kg, ale citil jsem, ze tady jeste muzu, takze jsem to nasolil rovnou na 90 a dal s tim dalsich 5 serii po 10. Sice docela tezke, ale tady citim, ze to pujde hore, jen trochu doladit techniku.
Uz se me ty zvasty nebavi, takze ¨velmi trucne: :)
tlaky JR v sede
bicepsovy zdvih JR
extenze JR ve stoje
pritahy kladky v leze
tlaky na stroji v sede
bricho stroj
- vse cca 5s x 10-12op x strasne malo kg ( a bylo to strasne tezky vsechno  )
Takze jak je vidmo, skoro vsechno celkem na hovno, pumping nula, sila nula, obcas neco trochu bavilo, ale vetsinou ne, jak to nepumpovalo :D .Glykogen je na nule a s bodyfitnesskou jsme dospeli k nazoru, ze on vlastne ani neni kam by nalezl, kdyz na me nic neni  Nechapu, jak jsem to mohl nechat dojit tak daleko, ale neva, nic se nedeje, beru to s humorem a krize jsou od toho, aby se prekonavaly, takze zachvili jsem zpet :D
Forestan: jidelnicek jeste poresim a odnaucim se jisty navykum, ale rozhodne zadne prezirani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne st říjen 03, 2012 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st říjen 03, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Jdete zítra? Bych se zašel podívat, abych se zbavil toho posledního vstupu |
No v planu to je....ale dle Drejprovych fyzickych moznosti si tim nejsem tak uplne jista... ale ja du kazdopadne nohy zitra to si nemuzu nechat ujit..
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
ludia co ta poznaju si teraz urcite suskaju ze fetujes alebo si na drogach ked ta teraz vidia o 15 kil chudsieho :))
Niekde som cital ze oproti borcom co makaju cely rok, je celkove zlepsenie rovnake ako u tych co si davaju pol roka pauzu. Som zvedavy co je na tom pravdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
Niekde som cital ze oproti borcom co makaju cely rok, je celkove zlepsenie rovnake ako u tych co si davaju pol roka pauzu. Som zvedavy co je na tom pravdy |
Podle sebe tomu teda vubec neverim.
15.8 - 29.8. sem mel pauzu kvuli zadum. Pak este 8.9. - 11.9. kvuli jedne blbosti.
A ted po mesici, este stale nejsem silove tam kde pred pauzou, vahu mam stale stejnou.
Pauzu uz nikdy vice, max tyden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:46 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | ludia co ta poznaju si teraz urcite suskaju ze fetujes alebo si na drogach ked ta teraz vidia o 15 kil chudsieho :))
Niekde som cital ze oproti borcom co makaju cely rok, je celkove zlepsenie rovnake ako u tych co si davaju pol roka pauzu. Som zvedavy co je na tom pravdy |
Ja tomu verim,ja po mesici necviceni sla s vykonama strasne prudce dolu a stejne prudce to za poslednich 14dni stoupa..a za 14 dni Drejpr uz bude nekde uplne jinde :) na MT to s nim este furt neni tak marny a zbytek se poda...si ho pohlídám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|