|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | A ted po mesici, este stale nejsem silove tam kde pred pauzou, vahu mam stale stejnou. | Podle vývoje tělesné hmotnosti ve tvém logu máš ale váhu stejnou už asi půl roku, ať cvičíš nebo ne, takže ti ta pauza nevzala nic. Osobně nevěřím tomu, že bys za dva týdny mohl nějakou sílu ztratit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Judson napsal: | | A ted po mesici, este stale nejsem silove tam kde pred pauzou, vahu mam stale stejnou. | Podle vývoje tělesné hmotnosti ve tvém logu máš ale váhu stejnou už asi půl roku, ať cvičíš nebo ne, takže ti ta pauza nevzala nic. Osobně nevěřím tomu, že bys za dva týdny mohl nějakou sílu ztratit. |
Minimalne na bench press jo, podle vah, opakovani a serii, teprve asi od 27.9. davam priblizne to co pred pauzou.
Ale je fakt, ze to nejak presne zmerit nemuzu, drep a mt sem nemohl delat uz dlouho, a u cviku na male partie vcetne ramen menim cviky takze take nemam srovnani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Jsem naprosto nechutne na sracky rozsekanej a pripadam si jeste chciplejsi nez jsem byl
Uz se tesim na dalsi trenik. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
Trenink c. 3
tlaky JR v leze - benchem jsem si nechtel kazit naladu, takze jsem si ju zkazil tlakama s JR. vahy od 10 do 17,5kg pro 12-6op strasne na krev, rozepisovat to nebudu, protoze si to ani nepomatuju. Strasne rychle dochazi sila behem serie a vubec ty kozy necitim.
mrtvy tah - 10s x 6op x 100kg -tady jsem si tu naladu mirne zlepsil, kdyz pominu to, ze jsem u nekterych serii celkem neprijemne tahaly spodni zada, tak silove i technicky snad ok. Tady to vidim celkem realne, ze se brzy dostanu na nejakych 150kg pro 5op, narozdil u benchu, kde to nevidim realne ani na 50kg
tlaky VC v sede - 5s x 8-10op x 25-30kg - tlakova sila proste v pi**
bicepsovy zdvih VC 5s x 10op x 27,5kg
francouzsky tlak 5x x 10op x 20kg
pak jeste par veci na kladkach a stribrnyma jednoruckama vsechno se strasne lehkou vahou, protoze to bylo strasne tezky a uz jsem fakt nemohl  Jeste pokus o bricho, ale citil jsem u toho jen nohy, takze na hovno a kaslal jsem na to
-trenink hodnotim tak o 0,3 % lepsi nez ten predchozi, vubec to ale nepumpuje, coz me sere snad vic nez ty vahy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Je zajímavý, že máš ten bench tak těžkej a ty tahy tak v pohodě. Zajímalo by mě taky, jak se na tebe tváří ti lidi kolem, co tě mají zafixovanýho jako nabušenýho blázna s velkou silou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | Sakra já si snad založím log, ty návraty jsou prdel jako svině |
Jojo taky se bavim a nejlepsi je, za mam pocit, ze nezacinam ani od nuly, ale spis z minusu Mozna bych si mel pomalu prepsat nazev logu na: 5.10.2012 - nejvyssi cas skoncit |
nezapomínej,že vím,kde bydlíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Je zajímavý, že máš ten bench tak těžkej a ty tahy tak v pohodě. Zajímalo by mě taky, jak se na tebe tváří ti lidi kolem, co tě mají zafixovanýho jako nabušenýho blázna s velkou silou. |
Ti, kteri me poznaji , mne obvykle rikaji to, co fakt nevim a to je, ze jsem hodne zhubl a zajimave koukaji, jak tam bojuji s 10kg jednoruckama , no a jelikoz nestojim o nejake extra vysvetlovani, tak reknu, ze trochu spadlo no, ale ze to bude rychle zpet :)
| Martule napsal: |
nezapomínej,že vím,kde bydlíš |
A ty nezapominej, ze nemas klice (zatim ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
Koukej udělat fotku před změnou. Hádám, že tentokrát jsi schopen trumfnout i freimena :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 05, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
štýlom ala 2 x 2 tbl. tablety kreaalkalynu sú ten správny zázrak:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Nechtel sem ti to tady zasirat, ale koukam, ze za tech pár dnu to spousta lidí udělalo za mě
Takže znova, kdy pujdem k Sypačovi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Nechtel sem ti to tady zasirat, ale koukam, ze za tech pár dnu to spousta lidí udělalo za mě
Takže znova, kdy pujdem k Sypačovi :) |
Tahle parodie na cviceni zatim jeste nestoji za to ,abych si vedl seriozni log. ale tak do 14 dni - 3 tydnu, kdyz uz bych si na bench mohl nalozit na kazdou stranu 15kg tech podvazenych zavazi a 5x to sam vytlacit, bude
K Sypacum do Medrice :) se chystam, uz mne tam lakala i jedna stara znama mistni trenerka, tak se tam musim jet podivat. Pak dej vedet, az se tam zase s Marketou budete chystat a snad prijedu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Jinak dnes volno, je mne celkem na hovno, leze mne zub moudrosti a mam po tydnu nejak prepalenou cns nebo co to je  no ale zitra uz na to zase vlitnu  Zatim jeste FB, dokud nebudu benchovat alespon 50kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|