Mrtvy tah
150x3
160x3
175x3
200x3
210x2
215x0,5 miss, fail, dotahl jsem to celkem lehce ke kolenum a pak mi to vypadlo z ruk, bez magnezka to fakt nema cenu :)
U nas v nasem komercnim fitku je magnezko zakazane, coz je mimojine jeden z duvodu proc jsem tam pred lety prestal chodit. Planuju ze si objednam to tekute magnezium, mate s tim nekdo zkusenosti, dela to bordel?
napsal jsem do googlu "tekuté magnezium" a vyjelo mi minimálně 10 stránek kde ho koupíš, řekni doma rodičům popř. manželce/přítelkyni, ať už tě po hlavě nebije.. často to má trvalé následky
Planuju ze si objednam to tekute magnezium, mate s tim nekdo zkusenosti, dela to bordel?
tekuty magnesium je perfektní
nedělá to bordel vůbec, možná trochu ochmatáš osu, ale to se dá setřít
co se týče jistoty úchopu tak, za mě o hodně lepší než klasická kostka
já to akorát teď nemůžu sehnat
máš nějakej tip, kde se to dá objednat?
Tekutý magnesium používam výhradně od první chvíle co jsem ho zkusil ... namažeš 1 max 2 krát za celou sérii tahů a drží výborně, navíc když je čerstvě namáznutý a pořádně ho nasaješ, tak poslouží výborně i jako nose tork a slušně nakopne (teď jsem prozradil jedno ze svých tréninkových tajemství) :)))
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Planuju ze si objednam to tekute magnezium, mate s tim nekdo zkusenosti, dela to bordel?
tekuty magnesium je perfektní
nedělá to bordel vůbec, možná trochu ochmatáš osu, ale to se dá setřít
co se týče jistoty úchopu tak, za mě o hodně lepší než klasická kostka
já to akorát teď nemůžu sehnat
máš nějakej tip, kde se to dá objednat?
Tekutý magnesium používam výhradně od první chvíle co jsem ho zkusil ... namažeš 1 max 2 krát za celou sérii tahů a drží výborně, navíc když je čerstvě namáznutý a pořádně ho nasaješ, tak poslouží výborně i jako nose tork a slušně nakopne (teď jsem prozradil jedno ze svých tréninkových tajemství) :)))
Parada, tak to se tesim, trochu jsem se obaval ze to bude na pixu oproti normalnimu magnezku ale tak snad ne:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru