|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
švadla

|
Zaslal: út září 04, 2012 6:44 pm Předmět: švadlův trénink |
|
|
mrtvý tah:
3 x 150kg nadhmat
1 x 160kg nadhmat
1 x 180kg střídavý úchop a těžký jako kráva...
Dřep je po 14-ti denní dovolené dost těžkej. Bench taky :D Zejtra jedu PP tak uvidíme jak to půjde. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
Zaslal: so září 08, 2012 8:48 am Předmět: švadlův trénink |
|
|
Včera jsem si domluvil trénink s kámošem a vzal mě do Bomba Gymu . Po masakru na nohy jsme šli na mrtvolu a po dlouhý době jsem si hodil maximálku v podobě 190kg . Rozhodně to nebylo nejtěžší, ale protože mě začal tahat levej trapéz, už jsem dál nepřihazoval a zkusil si trap bar. Jel jsem to víc přes nohy a je to jedním slovem super. Nechám si to svařit. Zbytek tréninku byl v podobě dosedů, mrtvého tahu s rovnýma nohama, přítahů VČ v předklonu a shybů. Nakonec jsme vydrtili břicho ABS tréninkem. Ten jsem jel poprvé a je to šílenost. Ani nevím jak dlouho jsme makali, jen nakonci jsem vyždímal oblečení a na invalidním vozíku jsem si to namířil směr domov :D:D:D _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá září 14, 2012 7:39 pm Předmět: švadlův trénink |
|
|
V šesté pracovní sérii se 160kg jsem si dal 5o. Těžký to nebylo vůbec. A kdybych si předtím nevydrtil fest nohy, mohlo být i víc. Příště už zase kolem 2o. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
pěkný
a uměl by toto?
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:43 pm Předmět: švadlův trénink |
|
|
| velkovezír napsal: | pěkný
a uměl by toto?
|
Myslím, že by to nebyl žádný problém. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
tak fajn, možna se bude z jara hodit, ale s širším úchopem
ještě jsem se chtěl zeptat, jaká byla atmosféra v bomba gymu?
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 6:41 am Předmět: švadlův trénink |
|
|
| velkovezír napsal: | tak fajn, možna se bude z jara hodit, ale s širším úchopem
ještě jsem se chtěl zeptat, jaká byla atmosféra v bomba gymu? |
Atmosféra super. Hned jsem si hodil maximálku na mrtvolu o 10kg vyšší :-) Jinak majitel poradí, upozorní co člověk dělá špatně. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|