švadlův trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - švadlův trénink  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> švadlův trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 6:44 pm    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

mrtvý tah:
3 x 150kg nadhmat
1 x 160kg nadhmat
1 x 180kg střídavý úchop a těžký jako kráva...

Dřep je po 14-ti denní dovolené dost těžkej. Bench taky :D Zejtra jedu PP tak uvidíme jak to půjde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
švadla

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 8:48 am    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

Včera jsem si domluvil trénink s kámošem a vzal mě do Bomba Gymu . Po masakru na nohy jsme šli na mrtvolu a po dlouhý době jsem si hodil maximálku v podobě 190kg . Rozhodně to nebylo nejtěžší, ale protože mě začal tahat levej trapéz, už jsem dál nepřihazoval a zkusil si trap bar. Jel jsem to víc přes nohy a je to jedním slovem super. Nechám si to svařit. Zbytek tréninku byl v podobě dosedů, mrtvého tahu s rovnýma nohama, přítahů VČ v předklonu a shybů. Nakonec jsme vydrtili břicho ABS tréninkem. Ten jsem jel poprvé a je to šílenost. Ani nevím jak dlouho jsme makali, jen nakonci jsem vyždímal oblečení a na invalidním vozíku jsem si to namířil směr domov :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
švadla

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2012 7:39 pm    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

V šesté pracovní sérii se 160kg jsem si dal 5o. Těžký to nebylo vůbec. A kdybych si předtím nevydrtil fest nohy, mohlo být i víc. Příště už zase kolem 2o.
švadla

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 6:47 am    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

Kamarád mi svařil trap bar. Tak doufám, že se s výkonama v mrtvém tahu a dřepu posunu zase o něco dál.

velkovezír

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný

a uměl by toto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 7:43 pm    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
pěkný

a uměl by toto?

Myslím, že by to nebyl žádný problém.
velkovezír

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak fajn, možna se bude z jara hodit, ale s širším úchopem

ještě jsem se chtěl zeptat, jaká byla atmosféra v bomba gymu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 6:41 am    Předmět: švadlův trénink Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
tak fajn, možna se bude z jara hodit, ale s širším úchopem

ještě jsem se chtěl zeptat, jaká byla atmosféra v bomba gymu?

Atmosféra super. Hned jsem si hodil maximálku na mrtvolu o 10kg vyšší :-) Jinak majitel poradí, upozorní co člověk dělá špatně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - švadlův trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57
Rychle na stránku:

Přejdi na: