_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
No tyjo supr!
Další log co budu sledovat už jen z důvodu že měřím stejně, vážím stejně, asi sem i starej (mladej!) stejně a silově jsem na tom podobně, teda až na nohy ty jsem vždycky flinkal a teď to nehezky dohánim (a dobře mi tak).
700 total je hodne odvaznej cil, obzvlaste pokud ho chces realizovat raw.
pokud bych si to pretransformoval na svuj pomer sil v jednotlivych disciplinach, tak bych musel dat 250kg drep, 300kg mrtvolu a 150kg bench, coz mi prijde dost nerealny.
ale ty jsi mladej a nadejnej talent, takze mozna tady roste nova ikona siloveho trojboje
Drep i bench mi prijde realnej, ta mrtvola bude tezsi :) A je to dlouhodoby cil, to znamena ze nepocitam ze by se to podarilo driv nez nejdriv za tri roky, a to jsem jeste mozna moc optimista
Jinak dneska bench:
Benchpress
90x5,5
105x5,5
115x5,5,5 OR
Military press
65x9,8,6 ani za picu po benchi
Kladka v sede
80x12
90x12,12,12
Vypony na stroji
120x30,30,25,25
Tady nevim kde jsem udelal chybu, ale lytka mam uplne natazeny, horko tezko jsem dosel domu
Mrtvoly! Prislo magnezko, takze uchop jako z ocele. Bohuzel dneska jsem byl sam a byla na houby hudba (ano, vymlouvam se ). I tak ale hodne solidni trenink, spokojenost, ale mohlo to byt jeste o par kilo vic.
Mrtvy tah
160x3
175x3 - docad nadhmat
200x3
210x2
217,5x1
222,5x0 miss - skoda, veril jsem si na to, ale bohuzel me u te posledni serie nejak opustila motivace :) priste
Dotahy cca 5cm nad koleny - na zlepseni uchopu
175x5
200x3
220x3
230x3
240x3
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes nohy, ramena, biceps. Na to ze jsem po nocni a byl jsem opet sam to bylo ok :) Dneska trosku zmena - zkousel jsem si pwl drepy (osa niz na zadech, sirsi postoj, pomala negativni faze a kycelni kloub lehce pod urovni kolena) jako zmenu a oddych od oly, a musim rict ze dobry. Ale je to teda docela flakarna, no offense
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru