|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:31 pm Předmět: Využití opasku |
|
|
Zdravim,
kdy je vhodné už použít opasek? Mám cca 75 kg a na mrtvý tah se pomalu blížim ke 100kg. Teď jsem asi na 95kg. Tak sem chtěl vědět jestli už je to dost na to, abych použil opasek.. zatim sem to s nim nikdy nezkoušel, protože mi to přišlo, že těch 95kg dám docela v pohodě.
díky za odpovědi..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Druzeta
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Opasek nepoužívej, použij ho jedině pokud bys zkoušel zvednout nějakou větší váhu než běžně zvedáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Kamarád závodí v hodu kladivem. Zvedá váhy, který já neumím ani napsat a pásek nepoužívá. Pásek oslabuje core. Samozřejmě lifteři a strongmani už se bez něho neobejdou (možná takový jsou). Osobně ho používám jen těžší série s 1-3 opak. Ale znám týpka co ho už nasadí v šatně. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Druzeta
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: |
pasek pouzivam bezne na mrtvolu a nevidim v tom problem |
Dotaz byl na použití pásku na 100kg, při postupném zvyšování váhy, na to je zbytečnej, tím že ho požíváš tak bráníš zpevňování středu těla.Já když vidím že někdo přijde cvičit s páskem a cvičí s tím všechno včetně bicáků, tak jenom kroutím hlavou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Druzeta napsal: | | ALKAPONE napsal: |
pasek pouzivam bezne na mrtvolu a nevidim v tom problem |
Dotaz byl na použití pásku na 100kg, při postupném zvyšování váhy, na to je zbytečnej, tím že ho požíváš tak bráníš zpevňování středu těla.Já když vidím že někdo přijde cvičit s páskem a cvičí s tím všechno včetně bicáků, tak jenom kroutím hlavou. |
Takze bys mi doporucil cvicit MT bez pasku jo? |
Asi bych to nedoporučil skokově, tj jestli jsi jezdil třeba 120 s páskem, aby ses do toho pustil bez něj. Osobně mi přijde nejlepší se začít učit bez něj třeba po neplánované pauze pěkně od malých vah. Nebo plánovaně od menších vah.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | právě, že sem koukal, že ho většina lidí používá na celé své cvičení. A nedávno sem viděl benchpress na multipressu s opaskem |
No tak jako nevidím problém proč si na maximálku v benchi člověk neveme pásek když má třeba pupek jako prase.. Kolikrát jsem to viděl,.. Milionkrát ? Všichni i trojbojaři s tím makaj.. I Ronnie Coleman to delal..Mrtě lidí to dělá..
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Já jezdím mrtvolu a dřepy od začátku s opaskem nevím jestli je to dobře , nebo špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Filip Vaško:nedodal sem, že ten kluk jezdí bench jen na multipressu a zvedá to, když má na každý straně 10kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | | Filip Vaško:nedodal sem, že ten kluk jezdí bench jen na multipressu a zvedá to, když má na každý straně 10kg... |
To je jiná věc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem pouzival opasek jen v ten moment, kdyz byly zapojeny zada nad ramec beznych vah pri zkouseni maximalky. Nechapu jedince, co nosi pasek od satny do satny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|