Jinak mám další otázku.
Už několikrát jsem byl na duriela a dokonce i teď na nightmare a vypadlo mi z něj jen zlato, byl jsem na něm tak 5-10 krát na normál a jednou na nightmare a předměty mi z něj vypadli jen 1x, jinak jenom zlato nebo lahvičky jak to? Když se kouknu na YT, tak tam jim padaj i žlutý či zelený věci na normal.
Na diablovi jsem byl asi 3 (na normal) a taky nic extra. Nejlepší věci padaj z Mephista se mi zda a těch co jsou v tom lvl snim.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Jinak mám další otázku.
Už několikrát jsem byl na duriela a dokonce i teď na nightmare a vypadlo mi z něj jen zlato, byl jsem na něm tak 5-10 krát na normál a jednou na nightmare a předměty mi z něj vypadli jen 1x, jinak jenom zlato nebo lahvičky jak to? Když se kouknu na YT, tak tam jim padaj i žlutý či zelený věci na normal.
Na diablovi jsem byl asi 3 (na normal) a taky nic extra. Nejlepší věci padaj z Mephista se mi zda a těch co jsou v tom lvl snim.
na raidy nejlepší baal nebo mephisto, na duriela kašli, je to příliš slabý boss a padá z něj hovno :)
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nejlepsi first drop ma urcite mef, kdyz mas nejaky ten magic find tak to pada jak snih, otazka je kvalita. Z Baala zase padaji min ale kvalitnejsi veci
Jinak z duri taky muze padnout pekna vec, ale spis je to hodne ruleta a first drop je u nej zakonite nejlepsi drop, pak to jde dohaje
Tak jsem to rozjel se svagrem po hamachi, vzal jsem si Necromancera, a skilly jedu na kostry, spis na "kvalitu" (vyšší život a poškození) a ne na množství,problém nastane, jakmile mi kostry zabijou a nejsou v okoli mrtvoli, tak jsem v hajzlu, jelikoz jedu hodne na manu a vitality, takze nemam žádnej Block a ani attack. Proto bych potřeboval poradit jaké skilly přikoupit a jak rozdělit body, teď mam asi 25 nerozdělených bodu a 4 skill body, které mohu někam dat. Díky za rady.
A ještě jeden pro mě důležitý dotaz, jde nějak udělat, aby ty kostry a společníci chodili přede mnou a ne za mnou? Protože vždycky musím jít všude první a to je docela na hovno, protože nemám ten block ani extra brnění a pak mě docela podrtěj.
Jeste mám štít (takovou tu hlavu), co mi přidává snad 2-3 lvl k Bone Spear, má cenu to vytrénovat?
Jinak vim, že jsem asi lama.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Strašná najdi si na to guide, je jich po netu plno a je to tam vysvětlené od A do Z všechno :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Ale řekni mi aspoň jestli jde udělat, aby chodili přede mnou ty spolubojovníci?.
Teď jsem zjistil zajímavou věc. Furt mi umíraly kostry, tak jsem si říkal, že je divné, že furt umírají, i když jsem měl Skeleton Mastery asi na 14 a Raise Skeleton asi na 7. Mohl jsem, snad 6 koster, ale byly úplně slabé. Tak jsem podle Ciza koukl na ty buildy, a tam psali, že když máte 5 koster, tak máte smrtící komando, tak mi to nedalo a stáhl jsem si patch 1.13 a najednou se mi propojilo Skeleton Mastery + Raise Skeleton (17 + 7) a najednou mohu asi jen 3 kostry, ale jsou fakt fakt silný, to samé platí o těch kostrach co kouzlí.
Projel jsem Amnesii a Penumbru. A myslel jsem, ze nic horsiho - v dobrem slova smyslu byt nemuze. Ale rikam vam, toto je nejhnusnejsi a nejdepresivnejsi hra kterou jsi kdy hral.
Cry of Fear :
[/url]
Začal jsem si expit druhej acc na lolku ( EUNE ), tak kdyby někdo kdo začíná chtěl se mnou zahrát, tak mi napište a můžem se domluvit ( se skype ) ( elo na mainovi 1430 )
Dnes Black Mesa - source remake half life jako mod pro Half life 2, half life 2 není potřeba, stačí steam, stáhnout SDK Base 2007, stáhnout torrent Black Mesa a pařit.
u mě to ted vede fifa 13 :) skvela hra!..
cca tyden zpět jsem si stahl NBA 2k13 a musím říct, že větší blbost jsem už dlouho nehrál... po cca 20 minutach sem to nasraně vypínal.
Dnes Black Mesa - source remake half life jako mod pro Half life 2, half life 2 není potřeba, stačí steam, stáhnout SDK Base 2007, stáhnout torrent Black Mesa a pařit.
taky sem to dnes rozjel, abych si mohl zavzpominat, tak uvidim ...
Foresten: Dishonored mě celkem zklamalo, čekal jsem mnohem více.
Ale ten cry of fear zkusim, moc se mi líbí :)) Hrál jsi Fahrenheita ?
Já teďka hraju Luciuse a WRC3, ale to jen abych vyplnil čekání na nové AC, to je moje srdcovka a trojka vypadá fakt nadupaně!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru