POHÁR SLOVANŮ / ŽILINA, SLOVENSKO
......................... 9. MÍSTO ..................
1. OHRADA 300 Kg + PNEU 400 Kg - Kombinaci jsem zvládnul celou, ale dost mě vyčerpala na další dvě disciplíny.
2. CAR DEADLIFT - Vyčerpání bylo nejvíce znát na této disciplíně, kdy jsem zvládnul jen čtyři opakování
3. CRUCIFIX - I tady čas držení nebyl nejlepší a začal jsem si myslet, že se nedostanu ani do finále.
4. AFRIKA STONE - Díky dobrému času a umístění v této disciplíne jsem přece jen pokračoval i ve finále.
5. CONAN WHEEL - Něco přes dvě otočení.
6. TRUCK PULL - Tentokrát sice ne nejrychlejší, ale i tak v dobrém čase.
7. ATLAS STONE - 110 kg a 150 kg bez problémů, ale na 170 kg jsem skončil z koule se mi na vosk nachytal prach a nečistoty a byl konec.
ATRIUM OPTIMA CUP / KOŠICE, SLOVENSKO
............................. 3. MÍSTO .....................
LOG LIFT - Se třemi zdvihy 135kg klády jsem skončil v úvodní disciplíně na čvtrtém místě.
CAR DEADLIFT - Vyšlo na mě auto, které které nemělo žádnou mezeru mezi kontrukcí a zvedalo se hned od země a se opět pouze jen se třemi zdvihy jsem byl pátý.
MEDLEY - Kombinace kufry 2x150kg, ohrada 350kg a přitahování auta byla bez problémů, jen to mělo být svižnější. Výsledný čas stačil na čtvrté místo.
SUPER YOKE 370kg - Patnáct metrů tam a zpátky ve druhém nejrychlejším čase.
CONAN WHEEL - Tady pro mě překvapení a zlepšení na skoro tři otočení. Shodný výkon s Braňo Golierem a dělené čtvrté místo.
ATLAS STONE - V horkém počasí byl vosk spíše na obtíž a 170kg kouli jsem nedal.
TRUCK PULL - I přes podkluzování na začátku dráhy byl čas druhý nejrychlejší.
STRONGESTMAN TEPLICE
............. 4. místo ...........
OVERHEAD MEDLEY - Postupný zdvih čtyř met celkem bez problémů. Pátá meta v podobě 160kg axlu už byla až moc těžká, budu se muset naučit zvedat i přes břicho a ne jen rovnou přemístění na ramena.
FARMERS WALK - Tady jsem ztratil hodně bodů a přitom to vypadalo tak nadějně. Se stopadesátkama se šlo v pohodě a část dráhy i se stosedmdesátkama, ale ne až do cíle.
SUPER YOKE 410KG + TYRE FLIP 650KG - Yoke byl úplně v pohodě až na jedno rozhoupání a pneu taky ušla a s jednou poměrně lehkou otočkou jsem byl spokojený.
ATLAS STONE 150KG - Tady jsem šel na jistotu na lehčí atlas, bez vosku moc zkušenosti nemám, tak mě čtyři přehození potěšily. Docela by mě zajímalo jestli bych stosedmdesátku alespoň jednou dal.
POWER STAIRS - 200kg a 240kg kameny bez problémů, ale 280kg jen na první schod.
Díky
Přesně tak, položit na opasek se to nemohlo, ale na břicho ano. Přesně jako podle oficiálních pravidel. Já teda neumím ani jedno. A dal to jenom Ilyn.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru