|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Notrax napsal: | | Jak víte, že chodí na fotbal? |
Název článku byla hodně silná indicie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Notrax
|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
"novinky.cz"
Tihle lidi vyhledávají jen nějaké záminky k tomu, aby se mohli pomlátit, fotbal je holt ta "nejviditelnější" cesta, to ale neznamená, že je můžou nazývat fotbalovými fanoušky .. Oni by se pobili i kvůli baletu, ale sakra, když to je někde v lese, ať se tam klidně zabijou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Hlavně se zase neořer ty vole.
Proč to vůbec řešíš? Ex přítelkyně.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: út říjen 09, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | před chvílí se mi podařilo ze sebe udělat neuvěřitelnýho vola před expřítelkyní. V tom jsem asi fakt nejlepší! Ty voe..takle se sestřelit!!! To snad nerozdejchám |
,,skála,,
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
to uz pod zakonem neni, tak neni probleem ....:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 5:25 pm Předmět: |
|
|
Nehazu do jednoho pytle, ale zkousel i nejaky chvat a nic proste dost % u mestaku jsou lamy.
No a pri tom jejich vykonu byli nejaci zmateni mi prijde z jejich pohledu :D. Nj nemci maji jiny respekt a usa nwm tam je to zeme idiotu
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/281263-na-sluzebne-jsem-musel-nahy-delat-drepy-tvrdi-muz-ktery-se-zastal-bezdomovcu.html
Tady jde videt, jak jsou nekteri policisti dementi idioti .... |
nekdy kolem 50te sec, jak ho ten "prislusnik" tlaci pred sebou, je jasne videt, ze chce p.Frištenskýmu podrazit nohy a svalit ho na zada - kdyby spadnul, tak zaprve bude uz horni polovinou tela ve vozovce a zadruhe ma pekne rozbitou hlavu - skoro skoda ze mu to nevyslo a nesel hned sedet, takle to bude s podminku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/281263-na-sluzebne-jsem-musel-nahy-delat-drepy-tvrdi-muz-ktery-se-zastal-bezdomovcu.html
Tady jde videt, jak jsou nekteri policisti dementi idioti .... |
nekdy kolem 50te sec, jak ho ten "prislusnik" tlaci pred sebou, je jasne videt, ze chce p.Frištenskýmu podrazit nohy a svalit ho na zada - kdyby spadnul, tak zaprve bude uz horni polovinou tela ve vozovce a zadruhe ma pekne rozbitou hlavu - skoro skoda ze mu to nevyslo a nesel hned sedet, takle to bude s podminku ... |
A nebo v 17 sec kdy aktivní idiot Frištenský málem dostrkal strážníka pod projíždějící tramvaj.
Jinak tahle kauza, kdy média a lidi považují strkání do strážníků a jejich napadání za normální a málem hrdinství, mi opět připomněla, že jsme stále ještě banánová republika a do civilizované vyspělé společnosti máme pořád světelné roky daleko.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne čt říjen 11, 2012 6:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
jn nemel se jim srat do prace, otazka druha zda ji delali tak jak meli... media vse nafukuji :D
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
Takže ty se necháš vyspěle spoutat a odvézt,jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|