|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:25 pm Předmět: Re: er |
|
|
| CharlesWood napsal: | | nEcro napsal: | | AMIX je uplne na hovno, cisty kolagen s kreatinem, od aminostaru bych si nic nekupil takze bych vzal asi wheycore i kdyz tomu taky moc nefandim |
Můžu se zeptat proč je podle vás ten HOVĚZÍ protein napíču? (jenom se ptám) a Aminostar přeci nejni špatná firma ne |
"kolagen s kreatinem" - to ti nestačí?
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Takže jinak kterej protein doporučujete a máte s ním zkušenosti, že je dobrej?
PS: seru na to jestli práší nebo takový kokotiny je mi jednu i chuť, hlavně at se dobře rozpustí v šejkru a má obsah bílkovin 75 a vejš..
|
|
| nahoru |
|
 |
papousek
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:30 pm Předmět: Re: ew |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Manek49 napsal: | | A čekáš, že s jedním ti ty svaly porostou rychlejc než s druhym? Je to jen protein, takže si kup ten, kterej ti nejvíc chutná a hlavně pořádně jez. |
Kura drát proč když člověk se na něco zeptá slušně tak z něho hned dělaj kreténa a mentála, dopíči to je snad jasný že po proteinu nebudu druhej den Bureš ale ptám se jakej si mám koupit do hajzlu to je to tak těžký normálně odpovedet? |
Ty budeš asi hustej borec co, když tady nadáváš všem okolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:32 pm Předmět: Re: ew |
|
|
| papousek napsal: | | CharlesWood napsal: | | Manek49 napsal: | | A čekáš, že s jedním ti ty svaly porostou rychlejc než s druhym? Je to jen protein, takže si kup ten, kterej ti nejvíc chutná a hlavně pořádně jez. |
Kura drát proč když člověk se na něco zeptá slušně tak z něho hned dělaj kreténa a mentála, dopíči to je snad jasný že po proteinu nebudu druhej den Bureš ale ptám se jakej si mám koupit do hajzlu to je to tak těžký normálně odpovedet? |
Ty budeš asi hustej borec co, když tady nadáváš všem okolo. |
Já nenadávám, to se přiznám, že to bylo poprví a naposled a mrzí mě to ujelo mi to přiznávám..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood: Zamysli se.
Představ si, odpoví ti 15 lidí (mazec co? tos ani nečekal a ani se to nestane)
5 jich doporučí první protein, 5 ten druhej a 5 ten třetí. Kterej si vybereš??
Má to asi takovou hodnotu jako tvůj dotaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
CharlesWood - uz mi nepis SZ,nebudem tvoj milenec  a precitaj si co ti pise jari _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | CharlesWood - uz mi nepis SZ,nebudem tvoj milenec a precitaj si co ti pise jari |
:D je polygamní, psal víc lidem
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 7:35 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Máte někdo nějakou zkušenost s Ronnie Coleman Pro-Antium nebo s Whey Protein 80? :) |
Pro-Antium je parádní. Měl jsem čokoládu a chuťově lepší protein jsem vážně neměl. Whey Core od Nutrendu bych si už nikdy nekoupil, chuť, prašivost, pěnivost, rozpouštění = všechno špatné...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:34 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Máte někdo nějakou zkušenost s Ronnie Coleman Pro-Antium nebo s Whey Protein 80? :) |
Ano, na Ronnie Coleman protein jsem dělal stránku-dvě-tři malou recenzi, byl jsem spokojený, tak se podívej. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
ja tiez,je to velmi dobry protein  chutovo sladsi (pre mna) ale ostatni si chvalia _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Předpokládáš správně.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
Dotaz pro "milovníky" Combatu. Měl jsem Čokoládu a teď mi dochází Cookies and Cream. Nevím jestli zvolit jako další Cookies (nevím jak moc se chuťově liší od Cookies and Cream) nebo Tripple Berry. Poraďte prosím, děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Hodne slozity odpovedet.. :-) Cookies jsem nemel, ale tripple berry jo. Na tripple berry tu je obecne chvala, me chutnalo jen prvnich par davek..pak uz to nebylo ono..dulezity je pit to hodne studeny, abys vychutnal tu chut ovoce.. Pri pokojovy teplote mi to neprislo nijak extra..zvlast, kdyz jsem mel uz pulku baleni za sebou. A ne vzdy je mozny si protein pekne vychladit. Za me ti doporucim vanilku. Ta je vyborna, da se pit jakkoli a je to zarucena volba. Za me berry ne... Ale treba lusterovi, Frozzovi, Draperovi berry chutnalo.. takze fakt tezko rict, jaky jsou tvoje chute.. :-) _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|