PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:25 pm    Předmět: Re: er Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
nEcro napsal:
AMIX je uplne na hovno, cisty kolagen s kreatinem, od aminostaru bych si nic nekupil takze bych vzal asi wheycore i kdyz tomu taky moc nefandim

Můžu se zeptat proč je podle vás ten HOVĚZÍ protein napíču? (jenom se ptám) a Aminostar přeci nejni špatná firma ne

"kolagen s kreatinem" - to ti nestačí?
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jinak kterej protein doporučujete a máte s ním zkušenosti, že je dobrej?
PS: seru na to jestli práší nebo takový kokotiny je mi jednu i chuť, hlavně at se dobře rozpustí v šejkru a má obsah bílkovin 75 a vejš..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papousek

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:30 pm    Předmět: Re: ew Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Manek49 napsal:
A čekáš, že s jedním ti ty svaly porostou rychlejc než s druhym? Je to jen protein, takže si kup ten, kterej ti nejvíc chutná a hlavně pořádně jez.

Kura drát proč když člověk se na něco zeptá slušně tak z něho hned dělaj kreténa a mentála, dopíči to je snad jasný že po proteinu nebudu druhej den Bureš ale ptám se jakej si mám koupit do hajzlu to je to tak těžký normálně odpovedet?

Ty budeš asi hustej borec co, když tady nadáváš všem okolo.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:32 pm    Předmět: Re: ew Odpovědět s citátem

papousek napsal:
CharlesWood napsal:
Manek49 napsal:
A čekáš, že s jedním ti ty svaly porostou rychlejc než s druhym? Je to jen protein, takže si kup ten, kterej ti nejvíc chutná a hlavně pořádně jez.

Kura drát proč když člověk se na něco zeptá slušně tak z něho hned dělaj kreténa a mentála, dopíči to je snad jasný že po proteinu nebudu druhej den Bureš ale ptám se jakej si mám koupit do hajzlu to je to tak těžký normálně odpovedet?

Ty budeš asi hustej borec co, když tady nadáváš všem okolo.

Já nenadávám, to se přiznám, že to bylo poprví a naposled a mrzí mě to ujelo mi to přiznávám..
jari

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood: Zamysli se.
Představ si, odpoví ti 15 lidí (mazec co? tos ani nečekal a ani se to nestane)
5 jich doporučí první protein, 5 ten druhej a 5 ten třetí. Kterej si vybereš??
Má to asi takovou hodnotu jako tvůj dotaz.
Petey

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CharlesWood - uz mi nepis SZ,nebudem tvoj milenec a precitaj si co ti pise jari
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
CharlesWood - uz mi nepis SZ,nebudem tvoj milenec a precitaj si co ti pise jari

:D je polygamní, psal víc lidem
Davesix

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 7:35 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Máte někdo nějakou zkušenost s Ronnie Coleman Pro-Antium nebo s Whey Protein 80? :)

Pro-Antium je parádní. Měl jsem čokoládu a chuťově lepší protein jsem vážně neměl. Whey Core od Nutrendu bych si už nikdy nekoupil, chuť, prašivost, pěnivost, rozpouštění = všechno špatné...
vejdy

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aminostar byl muj první protein a tenkrát mi moc chutnal...
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 8:34 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Máte někdo nějakou zkušenost s Ronnie Coleman Pro-Antium nebo s Whey Protein 80? :)

Ano, na Ronnie Coleman protein jsem dělal stránku-dvě-tři malou recenzi, byl jsem spokojený, tak se podívej.
Petey

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja tiez,je to velmi dobry protein chutovo sladsi (pre mna) ale ostatni si chvalia
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o pomoc s výběrem. Proteiny jsou pro mě španělská vesnice.
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html?r=rf2
Druhý má lepší cenu. Myslíte, že je natolik podstatný kvalitativní rozdíl (WPC+WPI vs WPC), aby to poznalo tělo hobbíka? Předpokládám, že ne. Díky za rozumné odpovědi.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
Prosím o pomoc s výběrem. Proteiny jsou pro mě španělská vesnice.
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html?r=rf2
Druhý má lepší cenu. Myslíte, že je natolik podstatný kvalitativní rozdíl (WPC+WPI vs WPC), aby to poznalo tělo hobbíka? Předpokládám, že ne. Díky za rozumné odpovědi.

Předpokládáš správně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
x46x

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz pro "milovníky" Combatu. Měl jsem Čokoládu a teď mi dochází Cookies and Cream. Nevím jestli zvolit jako další Cookies (nevím jak moc se chuťově liší od Cookies and Cream) nebo Tripple Berry. Poraďte prosím, děkuji.
lipidek

PříspěvekZaslal: út říjen 16, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne slozity odpovedet.. :-) Cookies jsem nemel, ale tripple berry jo. Na tripple berry tu je obecne chvala, me chutnalo jen prvnich par davek..pak uz to nebylo ono..dulezity je pit to hodne studeny, abys vychutnal tu chut ovoce.. Pri pokojovy teplote mi to neprislo nijak extra..zvlast, kdyz jsem mel uz pulku baleni za sebou. A ne vzdy je mozny si protein pekne vychladit. Za me ti doporucim vanilku. Ta je vyborna, da se pit jakkoli a je to zarucena volba. Za me berry ne... Ale treba lusterovi, Frozzovi, Draperovi berry chutnalo.. takze fakt tezko rict, jaky jsou tvoje chute.. :-)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: