|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
I. fáze
Trénink HSPU - 40 kousků
Trénink švihadlo - 30 minut
---
Místo hodiny hraní florbalu na těláku..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
II. fáze
Strečink
WOD:
15 thruster [40kg]
15 burpees
10 snatch [40kg]
15 lunges
10 hang clean [40kg]
10 burpees
10 hang clean
10 burpees
15 thruster
15 burpees
Time: 13:42
Plank 5x1min
----
Frozzi, co je tohle za ďábelskej WOD?  nikdy jsem snad do tréninku nedal tolik jako právě do tohohle.. Ani u Fran jsem tak nelapal po dechu. Okamžitě po skončení jsem hodil "crossfitovou zdechlinu" na zem. Vždycky to byla věc výběru - jít si sednout na židli jako člověk a vydejchávat, nebo se svalit jako vyčerpané nemocné zvíře někde v divočině. Tentokrát byla možnost jenom jedna. Měly být další dva WODy, ale už ten plank stál dost přemáhání
zítra bude silovka, asi dřepy a clean :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Sorry, že ti to tu zasieram ale kde má ten tréning logiku |
Klucí zjistili, že každej dokáže vymyslet tréning, u kterého se spotíš a unavíš ;) Dostanou Nobelovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Frozz: 50 by mi ubralo na intenzitě, spíš se to pokusím stáhnout pod 12 minut :))
Secret: Taky mi vůbec není jasné, proč tam jsou výpady a kde kdo sebral počty opakování  .. Ale byla to zábava :)
Guru: Cože co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Sorry, že ti to tu zasieram ale kde má ten tréning logiku |
Zrovna tenhle trénink, jak správně podotýkáš, logiku moc nemá, což ale zas takový problém není, protože se při něm zničíš stejně tak, jako u jiného. Chtěl jsem dát všude 15op a jet to stylem thruster - snatch - hang - hang - snatch - thruster, bohužel už nebyly síly .
Jo, tenhle wod jsem vymyslel během cvičení, teď mě všichni ukamenujte . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: | Sorry, že ti to tu zasieram ale kde má ten tréning logiku |
Zrovna tenhle trénink, jak správně podotýkáš, logiku moc nemá, což ale zas takový problém není, protože se při něm zničíš stejně tak, jako u jiného. Chtěl jsem dát všude 15op a jet to stylem thruster - snatch - hang - hang - snatch - thruster, bohužel už nebyly síly . |
"Nebyly sily" neexistuje. Len by ti to trvalo dlhšie a lepšie by sa na to pozeralo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: |
"Nebyly sily" neexistuje. Len by ti to trvalo dlhšie a lepšie by sa na to pozeralo :) |
Aha, takže když bych třetí opakování snatche nedal, tak tu činku bych měl dát kam, když se odhazovat u nás nesmí a předemnou a zamnou bylo 0,5m místo? Měl bych si ji nechat spadnout na hlavu z "nedostatku síly"?
Mimochodem, nikomu jsem neříkal ať tenhle trénink dělá, já ho jel pro sebe, a nikde jsem ani nepsal, že je to vzorový příklad.
edit: to, co si napsal, se mi líbí, jen je potřeba mít 2 činky. Protože neustálé nakládání si na DL z 40/50kg na 140/150kg by zapříčinilo zbytečné pauzy navíc. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá říjen 12, 2012 7:38 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Znova sa ospravedlňujem že to tu zasieram :D ale mohol si isť ešte vylepšené
thruster
snatch
clean
deadlift
clean
snatch
thruster
to len tak do budúcna čo ma teraz napadlo, s tým že hmotnosť činky by išla hore smerom k DL a potom zase dole, napr. 30-40-60-90-60-40-30
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: |
"Nebyly sily" neexistuje. Len by ti to trvalo dlhšie a lepšie by sa na to pozeralo :) |
Aha, takže když bych třetí opakování snatche nedal, tak tu činku bych měl dát kam, když se odhazovat u nás nesmí a předemnou a zamnou bylo 0,5m místo? Měl bych si ji nechat spadnout na hlavu z "nedostatku síly"?
Mimochodem, nikomu jsem neříkal ať tenhle trénink dělá, já ho jel pro sebe, a nikde jsem ani nepsal, že je to vzorový příklad. |
Dal by si len dve, pauza a pokračuješ. Nešiel by si do zlyhania.
EDIT: neber to ako kritiku alebo že by som ta chcel zjebať, že to robíš zle. Len som ti chcel poradiť lebo ten model sa mi celkom páčil len mi tam tá logika a postupnosť chýbala. Inak byy to bol pekný vzorový tréning :)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
WOD "Frozz" (modifikovaný podľa mňa)
15 Thruster 30kg
10 Burpees
15 Snatch 40kg
10 Burpees
15 Hangclean 60kg
10 Burpees
15 Deadlift 90kg
10 Burpees
15 Hangclean 60kg
10 Burpees
15 Snatch 40kg
10 Burpees
15 Thruster 30kg
Môže byť?
Nakladanie je na jednu činku :) Hmotnosti činky možno modifikovať :)
Naposledy upravil secret78 dne pá říjen 12, 2012 7:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Tři pilíře CF
"Constantly varied, functional movements executed at high intensity."
1. Constantly varied - to určitě splňuje
2. functional movements - taky na 100%
3. high intensity - stejně jako bod 1. a 2.
| citace: | | Dal by si len dve, pauza a pokračuješ. Nešiel by si do zlyhania. |
A tady taky musím souhlasit.. Zlehčovat si WOD v průběhu, že se nestydíš Frozzi akorát by to zabralo víc času no..
EDIT: Secret, ten WOD vypadá dobře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Ok to beru Secrete, vypadá to dobře, příště někdy dám .... :-)
Moocha sorry za spam, nech si to klidně promazat. V sobotu/neděli to napravím venkovním WODem... :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
Tak tu slo spis o to at to nerve oci, protoze tomu fakt chybi nejaka posloupnost :)
| citace: | | Aha, takže když bych třetí opakování snatche nedal, tak tu činku bych měl dát kam, když se odhazovat u nás nesmí a předemnou a zamnou bylo 0,5m místo? Měl bych si ji nechat spadnout na hlavu z "nedostatku síly"? |
Jeste ti to tu moocho trosku zaspamuju.
Vsak pri trhu pokladas kazde opakovani na zem ne ? :-), polozis (, vydychas) a jedes dalsi, hlavne u takhle technickych cviku to je opravdu lepsi rozdelit trosku, nez se to snazit dat vse ciste na jeden zatah. Ja cinku taky odhazovat nemuzu :-).
Jinak trening urcite dobry, ono jen kdyz v tom je nejaky hlubsi smysl tak to vypada lepe, ale je mi jasne, ze si tam asi nemel zrovna moc idealni podminky, podle toho co pises :-)
A moocho jeste jednou sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|