Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 621, 622, 623 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím s tema pokutama, někdy mi přijde ze to tahání peněz dělají podivně. Na aute vždy dokáži najít něco, ikdyž tomu hovno rozumi. A ty pokuty za přecházení a podobně, kdy jim dáte kilo a vice na ruku bez nějakého dokumentu je divné ne?!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Gohan napsal:

Přesně tak, zákon je zákon. Když ho porušíš, neplakej, že tě někdo potrestá. Nechceš aby tě někdo potrestal? Neporušuj pravidla. Je to tak jednoduché. Ale ono je asi lepší, potom nadávat na policajty

Hele, tebe je mi fakt líto .... protože narodit se o pár let dřív, tak jsi to mohl někam fakt dotáhnout. Tenhle přístup se za totáče fakt cenil, protože ani tehdy na to jen tak někdo neměl žaludek .... je to sviňárna, je to hovadina, je to zbytečnost? Nevadí, hlavně že je na to papír .

Ty to podepiš (když tě nevemou k PČR, tak MP v pohodě:-), třeba s radarem na D8, jak je tam na výjezdu z Prahy ta 80 kvůli hluku (i když nejbližší barák je asi tak kilometr daleko:-)))), budeš šťastnej jako blecha, a ještě ti za to zaplatí ... jen bacha abys stavěl jen ty správný lidi

To jo. Tak ty příště zase vědomě porušuj a potom plakej někomu na ramínko jací jsou tii policajtí hajzlové. Vůbec se nezastávám policie, podle mě je mezi nima kupa idiotů, kteří se v tom vyloženě vyžívají, na druhou stranou jsou tady lidi jako ty, co vědí že dělají něco špatně, stejně to udělají a potom si stěžujou.

Sám jsi napsal, že víš že je tam parkování zdarma až od 18.00 a parkoval jsi 17.50. Připadá ti, že je v pořádku, aby toto udělal rozumný člověk? Ano, to že tam naběhli a vehementně kontrolovali lístky je sviňárna, na druhou stranu se tomu dalo naprosto jednoduše vyhnout. Opravdu netuším proč si tady stěžuješ.

Naposledy upravil Gohan dne so říjen 13, 2012 9:46 am, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez sprostých osobních utoků!

Derek Poundstone
Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Já nevím s tema pokutama, někdy mi přijde ze to tahání peněz dělají podivně. Na aute vždy dokáži najít něco, ikdyž tomu hovno rozumi. A ty pokuty za přecházení a podobně, kdy jim dáte kilo a vice na ruku bez nějakého dokumentu je divné ne?!

když jím dáš kilo bez dokumentu na ruku, tak je něco špatně
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jednou dostal pokutu za přecházení mimo přechod. Nasranej jsem byl samozřejmě solidně, ale to je tak všechno co jsem mohl dělat. On dělal svojí práci, a zbytečná rozhodně nebyla.
Vím jak žena z těhle lidí, co občas skoro doslova skáčou pod auto, šílí. Párkrát jsem to viděl z druhý strany, a teprve jsem pochopil, že má smysl ty lidi chytat. Minimálně v půlce případů to smrdí průserem. Ti idioti se ani nerozhlídnou, prostě vlezou na silnici.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
CZEBLADE napsal:

když jím dáš kilo bez dokumentu na ruku, tak je něco špatně

není problém takové jednání zadokumentovat a podat si na takové chování stížnost, jedná se o trestný čin a takový člověk nemá u policie co dělat. Nicméně to je povaha čechů, co se dá to obchcat a pak si stěžovat, že si je dovolil někdo pokutovat. V německu by si to nikdo nedovolil. Jel jsem tam služebním autem, měl jsem voňavý stromeček na zpětném zrcátku. Dostal jsem pokutu 100 euro a jelikož jsem neměl na zaplacení, zkončil jsem v base a čekal tam den, než mi šéf dovezl peníze na zaplacení, tady aspoň vidíte, jaký je rozdíl oproti nám. A nedovolil jsem si říct ani buu.
U.B0B

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Yggu, ať se ty nebo někdo z tvé rodiny píchne o jehlu, tak budeš ty fetky proklínat. Jediná jejich starost je, jak sehnat drogy a co kde ukradnout. Fetujou, chlastaj, obtěžujou lidi. Když s tím policie nic nedělá, lidi nadávají......

uz sem to tu castecne nekde psal ...

mel jsem vekly problem s uzivateli pervitinu. resil jsem to s policii. tim nemam na mysli beznou policii, ale primo lidi, kteri resi pouze drogy. na nasem byvalym okrese jsou 2. vic jich neni. probehly 3 schuzky - za mestem, civilni auto, civilni odev - normalni sceny z us akcnich filmu ... byl jsem obeznamen s urcitymi pravidly atd. ... napr. zakaz o cemkoliv informovat kohokoliv jineho z policie, v zajmu me vlastni bezpecnosti atd.... proc to ale pisu - v nasem dome se dealerovali drogy a castecne i vyrabeli. dva u nas bydleli a dalsich cca 10-15 denne dochazelo pro zbozi nebo prichazeli z taskama se surovinama ..Sudafed apod ... bohuzel jsem se dozvedel jednu nemilou pravdu - dealerovani drog ty policajty vubec nezajimalo. sami mi rekli: " v patek je chytnu a v pondeli jsou venku. muzem se tu bavit o tom, ze nasi zakonarci a soudy jsou pritroubly, ale to je tak vse a tudiz zcela zbytecny - takze ne, dealerovani tvrdych drog nas defacto nezajima. zajima me pouze vyroba ". nakonec naseho souseda chytili pri vyrobe s pervitinem za cca 100k. sel po ctvrte sedet za vyrobu pervitinu. dostal 1,5 roku (slovy rok a pul).
misto toho, aby nase soudy posilali dealery na 2-8let za mrize, tak rozdavaji podminky a misto toho aby vyrobce dvrdych drog bylo mozno zavirat na 10-20let, tak dostanou 1,5roku. jo, co zavreli toho naseho souseda, tak zivnost prevzal jeho syn (je mu cca 20), ktery dal zije se svoji macechou, ktera dealeruje a vychovava dalsiho syna toho zavrenyho - vychovava dalsiho malyho fetaka ... prvni 3 deti ji odebrali, pro neschopnost, ale tohle uz asi zvlada ...

takze abych se vratil k tomu co sem chtel napsat .. pises :" policie nic nedělá... " a ja se ji nedivim ... pokud beznymu cloveku policie udela tytyty, tak se zastydi nebo si nechce delat ostudu a mozna se zacne chovat lepe. fetakovi je nejaky tytyty ukradeny a proto to policie neresi neb vic ani nemuze ... ono to taky lze brat tak, ze pokud fetaka chyti a poslou na 2 roky za mrize, tak vi, ze on si sve dojmy a zkusenosti nenecha pro sebe a z kriminalu nevyjde jeden zkuseny varic pervitinu, ale trebas 10 varicu/podnikatelu ... kdyby dostali 15 let, tak jsou jim jejich zkusenosti k prdu, ale takle, kdyz jsou za par mesicu venku, tak do kriminalu chodi vlastne nazkusenou. najit nove zdroje surovin, jeste lepsi recept na vyrobu a dalsi a dalsi klicky jak se vyhnout spravedlnosti = tento system podporuje kriminalitu v nasi zemi.

jedinou lepsi zpravu, co jsem za poslednich par dnu zachytil je, ze skupina Metyl, ma byt nasazena na drogy - bohuzel ne, ze by predstavitele CR drogy nejak palili nebo chteli konecne chranit obcany CR, ale proto ze Nemci uz hlasite krici po zavedeni poradnych hranic s CR neb preprava drog z CR do Nemecka zacina byt neunosna ... takze Metyl nastoupi, aby Nemci nefetovali ... Proti drogám by pomohla stejná spolupráce jako u metylu

no, budou volby - nevite ktera strana ma v programu prosazeni zdvoj/ztrojnasobeni trestu vyrobcum tvrdych drog? :)
sry za delku ...
Marky V.

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

YGG:
Nevím jak v Praze, ale je plno měst, kde kdyby zrušili MP, tak mají na ulicích za pár dní Město bohů. Kolegové od státní jsou zavaleni papírama, na ulicích je vidíš minimálně a raději ani nechtěj vědět, v kolika lidech slouží v celým okrsku noční a víkendový služby, když jsou kancl krysy pěkně doma. Takže my jsme pak pro jejich operáka záloha, kterou využívá několikrát denně, až to starostu sere, že nás platí obec a děláme de facto státní správu. Proto si taky náš šéf vydupal novou koordinační dohodu, že když už zpoloviny děláme výjezdy pro PČR, tak nás jejich bojaři pěkně poctivě cvičí. A budeš se Yggu divit, i my kopyta od MP, kam přece vezmou každýho (máme stejný podmínky + těžší fyzický, ale to někde vysvětluj), se učíme čištění objektů, pronásledování a střelbu z auta, zátarasy a pod.
Pak když je výběrko na volný místo k MP, tak se přihlásí lidí jak mravenců, protože vědí, že budou mít slušnou práci, slušnej plat a určitý jistoty.

Ale kdo chce psa bít...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není i skoda, ze uz není trest smrti? Co se týká policie, tak s ni nemám problémy, ale nekteré ty komedianty by měli vyhodit. Asi se vyplatí znat naše směšné zakony k tomu, aby mestaky slusne poslal někam.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Není i skoda, ze uz není trest smrti?

To by bylo na dlouhé povídání, není to tak jednoduché rozhodnout, zrovna minulý rok spolužák ze třídy obhajoval trest smrti a druhý spolužák mu měl oponovat, celkově se z toho vyklubala diskuze celé třídy na cca 2 hodiny. Je tam moc argumentů PRO a PROTI, které se musí zvážit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D když notebook potřetí selže a je to měsíc po 2roční reklamační době... no na všem zlým je něco dobrý
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teorie kurvítka!
MAST3R

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím čím to nějak, ale nějak mi padla tlaková síla, hlavně na kozách, i když tuším, že je to kombinace několika faktorů ( a hlavně jiný sparing), mám psychický blok na benchi, že někdo musí za mnou stát, i když se čínky ani nedotkne (maximálně mi jí pomůže vyndat ze stojanů), ale sám si troufnu na 75kg a pak blok a 80kg by mi ukrojilo hlavu, přitom když za mnou stál starý sparing, tak nebylo problém končit na poslední sérku na 90kg i 100vka šla.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V cem je problem, pouzit jednorucky?
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 13, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po mensi oslave narozenin nam doma zbyly zakusky a velkej kus dortu.
Vyhodit je to skoda .. ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 621, 622, 623 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: