|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nevím čím to nějak, ale nějak mi padla tlaková síla , hlavně na kozách, i když tuším, že je to kombinace několika faktorů ( a hlavně jiný sparing), mám psychický blok na benchi, že někdo musí za mnou stát, i když se čínky ani nedotkne (maximálně mi jí pomůže vyndat ze stojanů), ale sám si troufnu na 75kg a pak blok a 80kg by mi ukrojilo hlavu, přitom když za mnou stál starý sparing, tak nebylo problém končit na poslední sérku na 90kg i 100vka šla. |
Mne taky a to az ke 35kg pro 10 opakovani (na krev). Za 14 dni jsem do ale uz vytahl na 6x55 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Čus Grimley. Nějaký nový zprávy o tvé femme gogo fatale? Nemyslím to zle, ale minule to byl super pokec a líbil se mi tvůj nadhled.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Čus Grimley. Nějaký nový zprávy o tvé femme gogo fatale? Nemyslím to zle, ale minule to byl super pokec a líbil se mi tvůj nadhled. |
vytekla mi pasta z huby díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
No kuurva :D Dik, ze sis na me vzpomnel diky ni :D No psala mi jak ji chybim a tak, myslim, ze ji ledasco doslo, ale uz je jaksi pozde a aspon se cejtim na koni ( jako ten chlapek z reklamy na old spice) :D:D Rikala, ze tam mela nejakyho 42 letyho chlapka, tak jsem se nestacil divit s kym jsem to do psich prdeli chodil :D ...ale co... do zensky a do melounu nevidis :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to se to pěkně otočilo. Nakonec je z toho happyend. Ne abys povolil začal s ní zase chodit do psích prdelí, jenom proto, že se v Itálii naučila metat kozelce u špricle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
Toz uz jsem z toho vylecene :D Vlastne uz tenkrat jste me vylecili tady vy :D takze diky kluci :D:D ale s zenskejma je kriz ... koukam, ze i pavelcb docela bojuje... vidim v nem trochu i sebe... ale chce to pevnou vuli a vydrzet to :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:55 pm Předmět: |
|
|
Aspoň, že se nám ty Pardubičky zvedaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
Grimley, ja jsem se ted nedavno rozesel po 5ti letech, tez se mnou ke konci docela slusne zametala, ja jsem byl ten vul co ji vse toleroval, ale nakonec chtela rozchod ona, ja ji to neberu, zpatky ji uz nechci po tom vsem co se stalo, ale verim, ze takoveho hnupa jako me uz tak lehce nenajde
Takze ted pekne svoboda, vycistit hlavu a hlavne se nenechat zlakat zpatky, az si uvedomi o co prisla.
A co jsem cetl tvuj pribeh predtim tady, tez jsi byl na tom zajmave  a nevim v ktere to bylo pisnicce, ale "Sex je pro decka, dospeli chlastaj!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | :D když notebook potřetí selže a je to měsíc po 2roční reklamační době... no na všem zlým je něco dobrý | Mě se stalo to samý...a v servisu Lenovo si řekli za výměnu procesoru 10K, tak jsme se na ně pěkně vykašlala... ale selhal teprv podruhé... (poprvé v záruce)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|