|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:21 pm Předmět: Za jak dlouho poznám jestli nabírám |
|
|
Začal jsem cvičit před 2 týdnama, změřil jsem se, zvážil jsem se a zajímalo by mě za jak dlouho zhruba poznám jestli nabírám nebo nenabíram.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | az se postavis na vahu znova, tak to poznas |
No právě váha se nepohnula ani o 0,1kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
A co cvicis za trenink? Musis bejt trpelivej, to neni jen tak  Musis dodrzovat nekolik vezi zaroven - trenovat poradne, dobre spat/odpocivat a kvalitne jist
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | A co cvicis za trenink? Musis bejt trpelivej, to neni jen tak Musis dodrzovat nekolik vezi zaroven - trenovat poradne, dobre spat/odpocivat a kvalitne jist |
To dělám, mám kvalitní jídelniček, trénuji poctivě a spím 8 hodin. Já věřím, že se výsledek dostaví, akorát by mě zajímalo kdy. Kámoš mě říkal, že se mu pohne váha jednou za půl roku a to je dost narostlý. Někdo zase říká, že bych to měl vidět na váze hned, tak nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Počítej ZHRUBA v řádech týdnů....2, 3, 4.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Počítej ZHRUBA v řádech týdnů....2, 3, 4.. |
OK, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
Jestli jsi trénink od tréninku silnější, tak jsi na dobré cestě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Cvičím 3 týdny, chodím 4x týdně, poctivě spím, piju dost vody a jídelníček mám následovný:
05:30 - BUDICEK!
06:00 - 100g ovesných vloček s mlékem + 1ks jablka + 30g vlašských ořechů
09:00 - 4 celozrnné toasty + 100g kuřecí šunky prsní + 100g zeleniny
12:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 1 pangasius
15:00 - 1ks jablko + 1ks banan popřípadě 2 sójové řezy + kávu s 2 čajovýma lžičkama třtinového cukru
16:00 - TRENINK!
17:00 - 2 odměrky gaineru (Incredible Bulk) s vodou
19:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
21:30 - tvaroh + bílý nižkotučný jogurt + polévková lžíce granka
Dřu jak mezek ale hodnoty co jsem naměřil krejčovským metrem jsou pořád stejné. Včem je problém?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: |
Dřu jak mezek ale hodnoty co jsem naměřil krejčovským metrem jsou pořád stejné. Včem je problém? |
V ničem, dělej to tak pár let a uvidíš výsledek. Neznám nikoho, komu by narostly svaly po 14 dnech :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: so říjen 20, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tiano napsal: |
Dřu jak mezek ale hodnoty co jsem naměřil krejčovským metrem jsou pořád stejné. Včem je problém? |
V ničem, dělej to tak pár let a uvidíš výsledek. Neznám nikoho, komu by narostly svaly po 14 dnech :) |
Jasné, já chápu, že je to běh na dlouhou trať, ale kdybych viděl aspoň půl centimetru, tak mě to motivuje, ale takhle mám furt strach, že něco není v pořádku, ale dám na tebe a uvidím, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|