| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Goald to asi taky nebude  Pokud te nic neboli, je volba na tobe... ale co ti udela navsteva lekare. Neverim tomu, ze vzdy najdou pricinu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Abychom to mohli vyloučit:
Nemáš nutkání poslouchat Egyptské bohy a zotročovat lidi, popř. nezkoušíš střílet z násady od smetáku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Kýla to může bejt naprosto klidně. Rozhodně to nepodceňuj a zajdi si s tím, nebo lépe, postni sem fotku, podle toho se dá taky zjistit víc. Mám známého (starší pán) s kýlou přesně v těch místech co píšeš o velikosti pěsti a k doktoru ho nikdo nedostane... bohužel to pro něj asi bude osudný brzo...
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:46 pm Předmět: Re: svaly |
|
|
| toms napsal: | | ti vyrostli břišáky přeci |
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:44 pm Předmět: ok |
|
|
15 kg špeků dolu a nebude nafouklý _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:20 pm Předmět: Re: ok |
|
|
| toms napsal: | | 15 kg špeků dolu a nebude nafouklý | to nebude tím
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
porad ho mas nafoukly? kreatin davas s cim a v jakym mnozstvi? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 5:39 pm Předmět: Re: ok |
|
|
| dereck napsal: | | toms napsal: | | 15 kg špeků dolu a nebude nafouklý | to nebude tím |
A zkoušels to?
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 4:52 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | porad ho mas nafoukly? kreatin davas s cim a v jakym mnozstvi? | dával jsem ho s glukopurem a dával jsem dávky po 20g
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
| dereck napsal: | | Luster napsal: | | porad ho mas nafoukly? kreatin davas s cim a v jakym mnozstvi? | dával jsem ho s glukopurem a dával jsem dávky po 20g |
a ted ho (kreatin+glukopur) nedavas a problemy pretrvavaj? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
dereck
|
Zaslal: st říjen 17, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | dereck napsal: | | Luster napsal: | | porad ho mas nafoukly? kreatin davas s cim a v jakym mnozstvi? | dával jsem ho s glukopurem a dával jsem dávky po 20g |
a ted ho (kreatin+glukopur) nedavas a problemy pretrvavaj? | jednou se to udělalo a zůstalo
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |