|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morwinyon
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
Rotoped
50 minut
Dnes jsem vysadil kreatin.Tak snad opadne trošku voda.Zvážim se o víkendu.Každopádně teďka se začnu snažit zařadit rotoped alespoň 2x týdně ,ať ten přebytečnej tuk co jsem s kreatinem nabral jde dolů.Dneska byl ještě tělocvik,tak nácvik stojek,kotoulů pár sestav na kruhách a lehký běh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Alin04

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | Rotoped
50 minut
Dnes jsem vysadil kreatin.Tak snad opadne trošku voda.Zvážim se o víkendu.Každopádně teďka se začnu snažit zařadit rotoped alespoň 2x týdně ,ať ten přebytečnej tuk co jsem s kreatinem nabral jde dolů.Dneska byl ještě tělocvik,tak nácvik stojek,kotoulů pár sestav na kruhách a lehký běh. |
S kreatinem se nabírá tuk ? Já sem myslel že voda, že pak shodíš vodu, ale tuk ? Teď su sem z toho jelen :D Kdyby tu vodu tak se stačí jednů pořádně ožrat a skoro všecko to vychčíš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
No s kreatinem se nabírá voda.Ta je během 1-2dnů pryč po vysazení.Ale mě jde o to ,že jsem se celkově zaoblil a to břicho už není jak bylo dřív.Takže to chci trošku stáhnout tou aerobkou,nebo alespoň udržet.Protože mě čeká ještě jedna měsíční kreat. fáze cca za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska zkoušení stojek,kotoulů něco na bradlech..A hlavně 4 úplné muscleupy na kruhách. A potom asi 6x nedotažené.Jinak dneska volno ,není mi nějak extra dobře.Mám zimnici a trošku mě bolí hlava.Tak uvidíme jestli ten zítřejší trénink neodložím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
že by tě začal lákat crossfit? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
hmm taky bych je chtěl dát v kuse za sebou :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|