Assault

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Assault  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Assault
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to dřív taky dělal ,rychlý sachry před tréninkem a v půlce už to stálo za hovno a od doby kdy dávám komplexní tak se to dost zlepšilo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako ono je fakt, že můj trénink trvá většinou kolem 2 hodin takže tam budou ty komplex sacharidy asi víc k užitku
Vittus

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žádný mravenčení necítím ani při plný dávce ale mám jakoby lehkej žůžo stav
shooter

PříspěvekZaslal: st září 26, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Assault jsem měl, zezačátku fungoval jak měl mravenčení po celým těle asi do 5 minut ale postupem času to ustupovalo a tělo si na to zvyklo

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
cz.petab

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se tady někdo ptal, kolik je v Assaultu kofeinu - ve studii, na kterou dříve v tomhle vlákně odkazoval Pavelito (díky!) se píše, že 1 odměrka (46 g) obsahuje 300 mg:
citace:
1 scoop (2 servings, 46 g) ... contained BCAAs (6 g), creatine (5 g), betaalanine (4 g), citruline malate (1.5 g), and caffeine (300 mg) .

Dává tady někdo najednou víc než 1 odměrku?
nEcro

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu snad ani nemuzete uverit uz jsem to tu jednou rozebiral s combatem.

Takze co urcite vime :

ve 46g

20,7g sachridu
Urcite tam neni Creapure creatin
BCAA maji spatny pomer

a to je vsecko cim si muzete byt jisti, ostatni veci jsou zahada kterou zna jen vyrobce
cz.petab

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:

Takze co urcite vime :

ve 46g

20,7g sachridu
BCAA maji spatny pomer

a to je vsecko cim si muzete byt jisti, ostatni veci jsou zahada kterou zna jen vyrobce

To Tvoje "určitě" bereš odkud - máš certifikovaný rozbor konkrétní šarže? V citované studii není ani slovo o Creapure. Stejně tak se v ní nepíše poměru obsažených BCAA (pominu-li přetištěnou etiketu výrobce) - na koho teda vlastně reaguješ? Mimochodem, Creapure je snad jen registrovaná obchodní značka jedné německé firmy, to že ji (a její výrobek) nepoužíváš nemusí nutně znamenat že kreatin je v podřadné kvalitě - pletu se?

Jinak 300 mg kofeinu je dávka, která byla třeba v jedné tabletě vosy (+ 25 mg E), alespoň podle etikety výrobce.

Mimochodem, o složení suplementů a pravdivosti údajů poskytovaných výrobci ani o validitě některých studií v SJ iluze nemám, ale zrovna N&M má slušnej IF, tak snad úplné bláboly tam netisknou a co se týče dávky kofeinu, tak si snad autoři tento údaj ověřili.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to hlavne stavene na kofeinu, nic vic. Me jako starymu kafari nedela 80g nic.
A navic me unika duvod dosebe ladovat tyto veci trenink co trenink.
Treba po nocni smene, proc ne, ale i tak bych volil jine veci.
cz.petab

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Je to hlavne stavene na kofeinu, nic vic. Me jako starymu kafari nedela 80g nic.

Starej kafař nebo ne, věř mi že bys nerozdejchal ani 8 g, natož 80. Ale vážně, 80 mg je snad dávka pro mimina, alespoň na tomhle fóru. Vždyť i kofeinové tablety se většinou prodávají jako 100 nebo 200 mg.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam na mysli 80g assaultu.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:

Aha, tak to je jiná. To teda koukám, pokud jsou mnou citované údaje správné, tak je to k 600 mg kofeinu v jedné dávce. Jestli se nepletu, tak vážíš dost přes 100 kg, ale i tak. Holt tolerance je svině.
nEcro

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
nEcro napsal:

Takze co urcite vime :

ve 46g

20,7g sachridu
BCAA maji spatny pomer

To Tvoje "určitě" bereš odkud - máš certifikovaný rozbor konkrétní šarže? V citované studii není ani slovo o Creapure. Stejně tak se v ní nepíše poměru obsažených BCAA (pominu-li přetištěnou etiketu výrobce) - na koho teda vlastně reaguješ? Mimochodem, Creapure je snad jen registrovaná obchodní značka jedné německé firmy, to že ji (a její výrobek) nepoužíváš nemusí nutně znamenat že kreatin je v podřadné kvalitě - pletu se?

Jinak 300 mg kofeinu je dávka, která byla třeba v jedné tabletě vosy (+ 25 mg E), alespoň podle etikety výrobce.

Mimochodem, o složení suplementů a pravdivosti údajů poskytovaných výrobci ani o validitě některých studií v SJ iluze nemám, ale zrovna N&M má slušnej IF, tak snad úplné bláboly tam netisknou a co se týče dávky kofeinu, tak si snad autoři tento údaj ověřili.

to co jsem vypsal byly veci ktere se daji urcit z jistotou, zbytek jsou pouze spekulace.
u bcaa je urceny pomer 3:2:1 (leucin, isoleucin, valin)
s creapure se omlouvam ten jsem vycetl krome ochrane znamky na strankach eshopu a i kdyby tam byl vyrobce by se urcite rad pochlubil na obalu.
tyto spekulace jsou naprosto k nicemu protoze pokud ti neni napsane na obalu vyrobcem, nema to zadnou vahu...

PS: pouzivam pouze Creapure od seriozniho vyrobce
cz.petab

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:

to co jsem vypsal byly veci ktere se daji urcit z jistotou, zbytek jsou pouze spekulace.
u bcaa je urceny pomer 3:2:1 (leucin, isoleucin, valin)

Celý můj původní příspěvek byl o množství kofeinu v jedné dávce (odměrce) Assaultu, to ostatní tam zůstalo protože to bylo v jedné větě. Toto množství výrobce na etiketě neuvádí (alespoň ne na baleních která jsem měl k dispozici), tak jsem ocitoval studii která ho tam má. Předpokládám, že si jej nějakým způsobem ověřili.

Jinak jak je to s tím poměrem BCAA - opravdu existuje jen jeden ideální poměr, nezávislý na celkovém přijmu proteinů, zaměření tréninku atp. - máš o tom nějaký _hodnověrný_ zdroj (tzn. NE něco jako absolvent oboru Výživa mi říkal, že ...) informací? MusclePharm prodává i samostatné BCAA se stejným poměrem jako je v Assaultu. Netuším, nakolik je MP obecně kvalitní firma na suplementy, to že má GSP jejich logo na prdeli asi k hodnocení stačit nebude. ;) Tak nebo onak, jsou to jen doplňky.

Hlavně mě teda těch 300 mg na odměrku překvapilo. Doufal jsem, že to bude (podstatně) míň a že účinku je dosaženo kombinací s dalšími látkami. : (
Michoo

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
Rostislaw napsal:

Starej kafař nebo ne, věř mi že bys nerozdejchal ani 8 g, natož 80. Ale vážně, 80 mg je snad dávka pro mimina, alespoň na tomhle fóru. Vždyť i kofeinové tablety se většinou prodávají jako 100 nebo 200 mg.

Ja jsem prave taky kafar. Treba XPand nebo E. NOX SHOCK od extrifitu jsem citil jsen pri zdvojnasobeni davky a to dost slabe. Nez jsem zkousel Assault myslel jsem si ze to bude podobny, ale dal jsem na lidi co si ho chvalili a opravdu pro me zatim nejlepsi nakopavac.
Jinak moje TH je 95 kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Assault Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: