Bohužel jsem ještě nenašel správný sladění školy, tréninku a jídla, takže to je dost bída. Od včera jsem musel ještě navíc z jídelníčku vyřadit ořechy kvůli alergický reakci s kapkama břízy, který beru každý den
vymluvy.. urcite bys nasel cas aspon na par swingu a tgu, ses jenom linej a urcite paris spoustu hodin hry na kompu ses alergickej na kombinaci orechu + kapky brizy? nemuze to bejt jenom tema kapkama? (btw mam alergii na brizu:)
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
19.10.
kolo - cca 17km
bazén - poprvý jsem zkoušel kraul, technika špatná a výdrž ještě horší
20.10.
power clean
3/40, 45, 50, 55, 60
benchpress
8/50, 55
6/57,5
deadlift
8/70, 80, 90
tlaky vsedě vč
8/30, 32,5, 35
kte
8,8,8
Celkem fajn trénink, ale síla nějak chybí.
Luster : máš svym způsobem pravdu, moje organizace času je docela mizerná, ale tenhle týden byl fakt špatnej, pořád mi přijde, že nic nestíhám Samozřejmě cvičení s kb bude 2x týdně v Praze. Teď bych chtěl ještě chodit aspoň 1x týdně do bazénu.
Jsem v klinický studii a každý ráno si musim kapat alergen pod jazyk. Od tý doby mi po snězení ořechů dělá problémy polykání slin, natož pak nějakýho jídla. Trvá to tak půl hodiny asi a je to dost nepříjemný, takže na nějakou dobu minimálně mandle vyřadim. Jinak bříza se prý dost kombinuje s ořechama, takže možná přijdu na nějakou dobu o všechny ořechy a budu jíst asi jen burákový máslo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru