|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 2:02 pm Předmět: |
|
|
Brada nusi bejt vzdycky nad tyxi a je jedno, co to je za shyb.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Pull-up:
This is a standard pull-up. Dead-hang, kipping or butterfly pull-ups are all allowed, as long as all the requirements are met. At the bottom, the arms must be fully extended. At the top, the chin must break the horizontal plane of the bar. |
Pravidla z CF games 2012
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Mo dyt jo  . Brada se musi dostat nad tyc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
Ty mas stejnou osu a kotouce jak ja  , nejake blizsi informace k te hrazde? Jak je uchycena, v jake zdi apod? to by mi tu docela bodlo, ale jak vidim musi byt ve dverich, protoze by ses jinak kopal kolenama
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jeste jednou. Kdyz se divas z boku, tak se brada musi dostat VZDYCKY nad tyc. Pres to nejede vlak proste
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Ja som to tiež myslel na tie zhyby, ten zvyšok je OK :) Ale nemyslel som to nejak vážne, len som ta chcel trošku podpichnúť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Ty mas stejnou osu a kotouce jak ja , nejake blizsi informace k te hrazde? Jak je uchycena, v jake zdi apod? to by mi tu docela bodlo, ale jak vidim musi byt ve dverich, protoze by ses jinak kopal kolenama |
Kotouče jo, osu ne.. Ale ta osa mě vytáčí, je teda o něco kratší a lehčí než jsou běžné, ale po WODech musím utahovat šrouby na koncích, proč já nešel do ložiskový..
To je ta hrazda,
normálně stojí asi 2,5 ale mám ji svařenou od kamaráda za 500 a prý to až takový kumšt nebyl. Je uchycená ve zdi a byl to docela problém, dostat tam hmoždinky a seštelovat to. A je to ve dveřích, ale dá se kippovat i se zavřenýma, je to jen o zvyku. Zeď máme betonovou propletenou ocelovými dráty, taková paneláková klasika.
Cocman:
Secret: Jo, já to tak pochopil.. Od toho máme smajlíky ale asi budu takhle natáčet častěji, člověk si třeba ani neuvědomí, že něco dělá špatně a trocha kritiky ještě nikoho nezabila :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Diky, u me to asi nepujde do zdi sakra, no nic budu muset dal delat ring pull ups
A ten obrazek se ti povedl  , ja furt nechapu o cem se hadate  . Na videu ta brada sice nevypada, ze by sla nad tyc, ale zase je treba brat v uvahu, ze to video je tocene ze spoda, takze ta brada nad tyci tam v pohode byt mohla :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
Brada byla viz. obrázek B)  mě to tak vykolejilo, že jsem musel sáhnout i do malování  zrovna shyby jsou jedna věc co mi trochu jde, takže si na ně nenechám sáhnout :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Aha sem dement, cetl sem v tom uvodnim prispevku, ze brada musi bejt na urovni tyce  . Omlouvam se
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Zajtra skúsim ja natočiť zhyby tak sledujte môj log :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Strečink
WOD1:
AMRAP in 12 minutes of
1 C&J [50kg]
5 burpees
Result: 13 rounds
WOD2:
Work up to 5RM in bear complex
5x35kg
5x40kg
5x45kgPR
5x50kgPR
Core
Plank: 2:10
Side plank: 2x45s
Cyklista: 50op.
Bridge: 1:15
One legged bridge: 2x35s
V-sit: 60s
---
Byl jsem dost rozlámanej a začátek prvního wodu byl dost uspanej, po pár kolech jsem se ale docela rozjel
Bear complex potěšil, šlo by snad i 55, ale musel bych jít do split jerku a to se mi doma moc nechtělo
Core: Plank byl myslim PR
Jinak, ZÁDA STÁLE DRŽÍ! Jo a taky budu mít v pondělí svoje roguefitness švihadýlko doma :))
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ten plank niekedy natoč :) stačí len 30s trebárs, len chcem vidieť to postavenie tela.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
Prdel hore, celou dobu.. To přece nikdo nechce koukat na dvou minutové video s třepajícím se, zarudlým moochou  jediný problém je, že se mi začnou potit předloktí a ruce se mi trochu rozjíždí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|