To jakože moc sérií? :D... A to já chtěl jít schválně pozdějc, abych tě tam potkal, když chodíš buď ráno, nebo navečer
Ne spis ten cvik, co to je.... Ale uz mne to doslo, normalne se to sice nazyva bicepsove zdvihy jednorucek, ale i ty pritahy - cinku tahas cili netlacis, dalo by se to v tvem pripade teoreticky brat no...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To jakože moc sérií? :D... A to já chtěl jít schválně pozdějc, abych tě tam potkal, když chodíš buď ráno, nebo navečer
Ne spis ten cvik, co to je.... Ale uz mne to doslo, normalne se to sice nazyva bicepsove zdvihy jednorucek, ale i ty pritahy - cinku tahas cili netlacis, dalo by se to v tvem pripade teoreticky brat no...
Tak ufff, už jsem se bál, že se dostanu do nechtěné pozice pumpovače bicáků ...ty zdvihy zněj líp, příště to pojmenuju jinak :))
Sákra tak tenhle cvik vidím prvnĕ No ale všichni víme, co jsem myslel :D takže od příštĕ JČ zdvihy na biceps :D dneska pojedu kozy a tricák zas (nevím kam jinam ten tricák hodit ) ....tam si musím dát zas bacha, že to není francouzský tah, ale tlak :D
Jinak co opravdu nechápu, když jsem se teď 2 tejdny snažil jíst míň a spíš hubnout, přibral jsem kilo a měl 90kg :D ... teď jsem tejden žral jak prorvanej (těstoviny,maso,rýže,vločky,jogurty) a mám 87.5kg
A tady pro Mastera a vlastně i další, aktuálky, kde už jsou i nohy... ta zádovka je hodně otřesná, já vím
Kua tohle asi aspiruje na muj nejoblibenejsi log na foru (a to ted nemyslim kvuli tem fotkam ve spodnim pradle )
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Drejpe, snad jsem zase nenazval něco nějak " po svým"
Lustere, ten sixpack tam je, ale jak to říct tak nějak kulantně.... je pod vrstvičkou špeku, takže když se to šikovně našponuje, vidět je
Ty uz se chronicky desis sam sebe a sve neznalosti zakladnich zacatecnickych veci, ktere ti nejakym zahadnym zpusobem kamsi unikly co? Jsem to teda rychle prejel, ale zda se, ze na tebe docela ok, zbytecne puntickarit ti tu nebudu
Btw k tomu nasemu planovanemu treninku, mas nekdy v tydnu moznost jit i rano / dopoledne (chapej +/- v 8 hodin) ?
No popravde jsem malinko znejistel a hledal s hruzou v ocich a smrtelnym potem na zadech co jsem zas udelal za pruser
Prave ze bohuzel nemam :D ulil bych se ze skoly, ale to by slo jedine asi v patek, to mame francouzstinu rano, tam mame nejakyho typka kterymu stejne nerozumim a pak telak na kterej bych teoreticky taky nemusel chodit :D
Ale lepsi by bylo, kdybys nekterej den sel navecer (tos taky obcas chodil ne? ), to bych nebyl tak pod tlakem
Jo to je :) Sice uz jsem na nem 4 roky nebyl, ale vzdy jsem to vyuzival spise jen na dopumpovani nohou s vysokym poctem opakovani nebo na cviceni lytek.
Jo to je :) Sice uz jsem na nem 4 roky nebyl, ale vzdy jsem to vyuzival spise jen na dopumpovani nohou s vysokym poctem opakovani nebo na cviceni lytek.
Asi to taky tak příště použiju, protože nevím, jestli se někdo nepobavil na můj účet, ale ten rozsah pohybu tam je takovej nějakej polovičatej a to jsem tam před cvičením ještě asi pět minut koumal, jestli to nejde nějak líp naštelovat Ale jinak mazec trénink, ty nohy jsou snad nejnáročnější na vůli
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru