|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr616
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | Kdyz uz si chtel bejt dramatickej, tak sis to aspon mohl projet kontrolou pravopisu |
No drama je to strasny samo o sobe, tomu uz nejde pomoct
P.S. : Si precti post nademnou, nekdo si splete s/z, nekdo pise jak mongol "Jo, ale ty hrozna fotky" hlavne ze se smeje jak kdyz projde omylem kolem zrcadla.
| smetak napsal: |
Super promena, tenhle log je jednoznacne muj asi neoblibenejsi a tesim se na vysledek za par tydnu. |
No tak to sme dva, lepsi sranda uz je fakt jenom u komentu k videologu Podnecke od konkurencniho bavice Randa Vis jak byl Simek a Grossmann....jenom takovej napad
No nic, tak za par tydnu ve stejny cas na stejnem miste...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
27/10 ZADA, BICEPS
stahovani kladky na hrudnik
45kg x 12
50kg x 12
55kg x 12
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8 + 55kg x 12 + 45kg x 20
60kg x 15
mrtvy tah
120kg x 5
150kg x 5,5,5,5,5
155kg x 5
130kg x 10
-dnes jsem si tech 5x5x150kg chtel potvrdit, jak jsem psal minule a podvedlo se. Minule to bylo hodne nadoraz, dnes sice take tezke, ale odcvicil jsem to mnohem rychleji a sel do toho s vetsi jistotou a mensim strachem :) Na posledni serii jsem teda zkusil 155kg, to uz zdaleka tak jiste nebylo a posledni opakovani uz ne uplne spokojenost. Priste tedy 155kg hned od zacatku.
pritahy JR
25kg x 12
30kg x 12
32,5kg x 10
35kg x 10
37,5kg x 8
40kg x 7
45kg x 5 + 30kg x 12 + 22,5kg x 12
35kg x 10
pritahy kladky v leze (uzky adapter)
50kg x 12
60kg x 12
65kg x 12
70kg x 10
75kg x 8
80kg x 8 + 60kg x 15 + 50kg x 15
70kg x 12
70kg x 12 + 50kg x 20
bicepsovy zdvih JR
12,5kg x 12
15kg x 10
17,5kg x 10
20kg x 8,8,8,8
22,5kg x 5 + 17,5kg x 8 + 12,5kg x 10 + 10kg x 12 + 7,5kg x 20 - infart skoro..
17,5kg x 10
superserie: bicepsovy zdvih EZ - skotovka + bicepsovy zdvih JR - kladivo
30kg x 10 + 15kg x 10
30kg x 10 + 15kg x 10
30kg x 10 + 15kg x 10
30kg x 10 + 12,5kg x 12
30kg x 10 + (15kg x 10 + 10kg x 12 + 7,5kg x 20)
bicepsovy zdvih na kladce
35kg x 15
40kg x 15
42,5kg x 15
45kg x 12
47,5kg x 12 + 40kg x 12 + 30kg x 15 + 20kg x 20
40kg x 20
-do totalnich sracek
-dnes mensi vychyleni z planu  Ale co, plany jsou od toho, aby se nedodrzovaly  a kdyz jsem mel chut na zada, tak jsem tam jebl zada :). Samozrejme jako vzdy sedly vyborne, mrtvoly potesily nejvic, zbytek jsem krasne procitil. Jeste jsem k tomu chtel neco dat, ramena mne k zadum sedi nejvice, ale zitra chci cvicit prsa a u tech byva dost casto problem, pokud je cvicim den po ramenou, takze jsem vyjmecne po dlouhe dobe a asi i na dlouhou dobu naposled dal k zadum biceps. Cekal jsem, ze silove to bude hruza, ale naopak sily bylo dost, ale nejak extra jsem ho neprocitil jako v kombinaci s prsama, takze jsem spise pumpoval a pumpoval. Nebylo to stransne, ale byva lepe, takze s bicakem spokojenost lehce nad prumerem :) Celkove vyborny trenink. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Mrtvola jde pekne nahoru ... ty tvy dlouhy serie nechapu, to by me zabilo a s tema bicakama, vcera jsen se lekl, ze jsi mi vycital pocet serii a ze budu za pumpovace a pak co nevidim v tvym logu.... zvladas pak hejbat rukama, nebo mas svalovku jak svine?
PS.: maj v BG stroj na hacken drepy?...nikde jsem ho tam nevidel a ptz normalni drepy neumim, tak jsem odkazanej na hackeny _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
38 sérií na záda
34 sérií na bicáky
Bohužel starej Draper je zpátky, bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | 38 sérií na záda
34 sérií na bicáky
Bohužel starej Draper je zpátky, bohužel. |
Pavle bez si lecit svuj syfilis nebo co jsi to tu nedavno psal, ze mas a mne dej prosimte pokoj, uz jsem te o to zadal nekolikrat a myslim ze i soukrome.
| Grimley napsal: | Mrtvola jde pekne nahoru ... ty tvy dlouhy serie nechapu, to by me zabilo a s tema bicakama, vcera jsen se lekl, ze jsi mi vycital pocet serii a ze budu za pumpovace a pak co nevidim v tvym logu.... zvladas pak hejbat rukama, nebo mas svalovku jak svine?
PS.: maj v BG stroj na hacken drepy?...nikde jsem ho tam nevidel a ptz normalni drepy neumim, tak jsem odkazanej na hackeny |
Grimley: Co zase mas s drepama? Ach jo Ti to domluvim u Martule, aby te je naucila :D Je tam jen ten horizontalni leg press http://fitness.dobris.net/uploads/assets/leg_press.jpg coz je sice stroj celkem na hovno, ale dalo by se rict, ze je to trochu podobne hackenum, i kdyz hackeny jsou hackeny, ty jsem mel taky vzdycky rad. Pro tebe jsou tam ale jak najite stroje na abdukce a addukce, tam se muzes vyradit do aleluja _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Sorry ze ti to tu zasiram, ale to jsou presne ty stroje co zmensujou penis ne?  tak diky za tip :D To jsem zvedavej co v utery na ty nohy pojedu... Doufam ze zas nezklouznu k fullbod na ten jeden trenink
Btw obcas mas chut dat si taky takovej trenink jako mas ty, ale bojim se, ze b me pak nesli nohama napred :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
Klidne mne sem pis, nekecas mne do toho, nepoucujes me, nedavas mne tu moralni kazani a jevis se i celkem sympaticky, takze v poho
Tak tohle je porad polovina toho, co jsem cvicival drive. Pomatuji si doby, kdy jsem na zada daval 50-60 serii a jen o neco malo mene na mensi partie a trenink jsem zakoncoval hodinou intenzivniho veslovani, takze tohle je na me pomery porad pohoda a nejak vic to hrotit nehodlam.
No tak nekdy si trenink muzem dat spolu, treba prsa a neco k tomu, tam ses silove porad o dost vyse, proste to jednou trochu osolis na volume no, se snad nerozsypes  Nebo klidne i ty zada muzem dat, ale tam se moc neprizpusobuji, tam by to muselo byt jen v mem rezimu
Btw nekdy bych vlastne chtel videt tve MT. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Tak tohle je porad polovina toho, co jsem cvicival drive. Pomatuji si doby, kdy jsem na zada daval 50-60 serii a jen o neco malo mene na mensi partie a trenink jsem zakoncoval hodinou intenzivniho veslovani, takze tohle je na me pomery porad pohoda a nejak vic to hrotit nehodlam. |
tohle si pro změnu ve tvém logu quotnu já kdyby sis to rozmyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Taky ze ja jsem sympatak  , ten nejvetsi, ver mi Chucku  No kozy odjedu dneska, v utery bude takovej babraci trenink plnej cviku na kundostrojich, ale ve ctvrtek jezdim zada a k tomu ty bicaky, to jsem koukal ze mas trenink taky nejakej ne? :D tak do toho muzem prastit konecne a dohodnout se na ctvrtek....i kdyz tusim, ze ten MT bude trochu prasecina, protoze nedokazu dostatecne narovnat zada, proste to nejde, ale zatim chodim bez vyhrezlejch plotynek a nikdo me vylozene nerekl, ze to co cvicim, je jak z telocviku Jedlickova ustavu  Ale rad si necham poradit od MT guru jako je pan Drejprd :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
28/10 PRSA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO
tlaky JR v leze
27,5kg x 10
30kg x 6,6,6,6
25kg x 11
27,5kg x 8 + 17,5kg x 12 + 12,5kg x 22
-tady opravdu velmi prijemne prekvapeni, minule jsem totalne na krev dal 6x27,5kg. Dnes jsem vice chytl drahu pohybu u prave ruky, tolik neujizdela a hned to slo lepe. V tomhle vidim asi nejvetsi problem u mych tlaku. Jinak vsechny serie od 30kg na max bez rezervy, respektive silove by rezerva byla, ale prava ruka uz odesla.
protismerky
17,5kg x 15
20kg x 15,15
22,5kg x 15,15
25kg x 15 + 20kg x 15 + 17,5kg x 20 + 15kgx 20
bench press hlavou dolu
50kg x 10
60kg x 8,8
65kg x 6
70kg x 4 +1 s dopomoci (dik Poman :))
60kg x 9
-lita mne to na jednu stranu, coz me sere a ten tlak a voda v hlave v tehle poloze jsou taky strasne vzrusujici  no ale jinak dobry, od minule zlepseni
sikmy bench press na MP
50kg x 10
60kg x 8,6,6,6 +2 s dopomoci (dik MH :) )
50kg x 12
bicepsovy zdvih JR
15kg x 12,12,12,12,15,15
-chtel jsem dat ramena, ale vedel jsem, ze po prsou to nema cenu, v cemz me utvrdila prvni pracovni serie s 17,5kg, takze jsem se na to vykaslal a rozhodl jsem se pro triceps, coz take neni zadna hitparada cvicit hned po prsou, takze i kdyz jsem biceps zmasakroval vcera, tak jsem tam jebl par lehkych pumpovacich serii aby si tricepsy odpocnuly a pak jem se do nich pustil.
francouzsky tlak (rovna osa)
30kg x 10
35kg x 8,9,9
40kg x 5
30kg x 13 + 30kg x 10 (uzky BP)
30kg x 12 + 30kg x 12 (uzky BP)
-good, jen tech 40kg uz bylo zbytecne moc
extenze JR ve stoje
15kg x 15
17,5kg x 12
20kg x 12
22,5 x 10
25kg x 8
27,5kg x 6
25kg x 8
27,5kg x 5 + 20kg x 8 + 15kg x 10 + 12,5kg x 12
20kg x 12
-jsem cekal, ze po FT uz vubec nebude sila a celkem byla na me pomery :)
tricepsove stahovani kladky
30kg x 15
35kg x 15
40kg x 15,15,15
45kg x 12 + 35kg x 15 + 30kg x 21
-uz nejak nebyl glykac, takze to moc nepumpovalo, ale myslim, ze jsem dal tricepsum dnes pekne zahulit, takze spokojenost, zvlast kdyz je celkem ojebavam, protoze me moc nebavi
pritahy kolen k trupu (v zaklonu)
15,15,15,15,15,15
predklony na stroji
40kg x 20
45kg x 20,20,20
45kg x 20 + 30kg x 20
mohamedany ve stoje
20kg x 20
25kg x 15,15
25kg x 15 + 20kg x 20
rotana stroj
20kg x 15,15,15,15,15
-ja vim, to bricho na tech strojich je na hovno, ale ja ho moc cvicit s vlastni vahou neumim nebo spise radeji doma mimo trenink, tam se obcas zadari ho zapojit, ale tohle je spise jen tak pro ten pocit
-dnes asi hlavne diky tomu, ze me potesily tlaky JR na zacatku treninku, ve kterych jsem i pres zvysujici se vahu citil zatim asi nejvetsi jistotu od meho navratu "na plac"  celkem dobry trenink, jen mam pocit, ze jsem se vubec u niceho absolutne nezadychal, kdyz to srovnam se vcerejskem, kdy jsem se musel jit prevlikat. Mozna jedine, kde se trochu zvedla moje tepova frekvence byl rotana stroj, protoze jsem to jel na kazdou stranu prakticky nonstop :) . Takze tempo treninku takove trochu unilejsi, pocitove trenink ne moc narocny a pumping prsou take nic moc, na coz jsem si uz ale zvykl a kaslu na to, vsak on hajzlik prijde :D Vsechna zminovana drobna negativa si ale doufam!! zase vykompenzuji u zad  Celkove spokojenost
edit: hlavne mne to tu honem nekdo spocitejte _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
čus Drejpe,
píšu kvůli tomu treningu, nepíšu PM, ptz mi přišlo, že to považuješ za nĕco osobnĕjšího či co, tak ať tĕ hned zezačátku nenaseru
Jak jsi psal, že ráno, tak jedinĕ ten pátek, jinak ve středu mám do 11:20, takže bych v BG mohl bejt reálnĕ kolem 12ti. Případnĕ jakejkoliv den navečer, případnĕ se na to vyserem a necháme to osudu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Do crosfittu tomu chyba uz len vacsia variabilita cvikov z treningu na trening |
S crossfitem drejpův tréning nemá vůbec nic společnýho. Díky bohu
Kdyby měl, tak to tu přestane dost lidí číst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Do crosfittu tomu chyba uz len vacsia variabilita cvikov z treningu na trening |
Do CF chybi krome toho, co pises, predevsim tempo, u vetsiny cviku odpocivam celkem dlouho, aby to neslo zbytecne na ukor sily, kterou ted jaksi moc nemam.
Neni to jen na tebe, zrovna tebe tady na foru uznavam, ale uz mne tyhle narazky na me cviceni zacinaji docela otravovat a unavovat, i presto ze nejsou treba zle myslene. Takze vsechny zadam po nekolikate a naposled, prestante mne tu psat cokoliv ke zpusobu meho cviceni.
Grimley: spise bych to videl na ten patek, ale jeste se domluvime (klidne verejne, at to nevypada moc teple )
Guru: :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|