|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
Prosimvas, jaky mate nazor na protein Aminostar Actions Whey Protein 2500g...nasel jsem 2.5kila za 500kc a zajimalo by me (ikdyz asi jo) jestli je to nejaky ''radoby protein'' za ktery tych 500kc bude skoda... dival jsem se na graf, jeho cena v r. 2009 byla 1500 a ted nejlevneji dokonce za 385kc ...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
Prosimvas, jaky mate nazor na protein Aminostar Actions Whey Protein 2500g...nasel jsem 2.5kila za 500kc a zajimalo by me (ikdyz asi jo) jestli je to nejaky ''radoby protein'' za ktery tych 500kc bude skoda... dival jsem se na graf, jeho cena v r. 2009 byla 1500 a ted nejlevneji dokonce za 385kc ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
kolikatka to je, nebo neni to spis gainer? (vzhledem k ty hodne nizky cene) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
Nakomec nejlevnejsi 385 bylo za kilo, ikdyz v popisu bylo 2.5.....
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:42 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Prosimvas, jaky mate nazor na protein Aminostar Actions Whey Protein 2500g...nasel jsem 2.5kila za 500kc a zajimalo by me (ikdyz asi jo) jestli je to nejaky ''radoby protein'' za ktery tych 500kc bude skoda... dival jsem se na graf, jeho cena v r. 2009 byla 1500 a ted nejlevneji dokonce za 385kc ... |
ano.
tehdy to byla cena za 2,5kg a dnes to je cena za 1kg ..
tehdy se firma jmenovala Promil a dnes Prom-in atd atd ..
v zivote vetsinou nic neni tak, jak se zda na prvni pohled ...
jestli myslis napr. *** tak vidis cenu 385 za 2,5kg - ale po kliknuti vidis jiny vyrobek, jinou hmotnost, "jinou" firmu ...
jak pise Ronnie:
"Jak bylo zmíněno výše, na začátku roku 2012 dostaly produkty určené pro profesionální i rekreační sportovce nový název PROM-IN, který je zčásti tvořen názvem původním, koncovka IN pak zdůrazňuje vzniklé inovace - spojení tradice značky a aktuálních trendů. Dalším zlepšením jsou nové obaly a jejich design. Dříve preferované dózy byly nahrazeny potištěnými sáčky, vědra pak papírovými kartony. Tento trend k nám přišel z USA. Nové obaly mají nejen modernější vzhled, ale jsou také mnohem praktičtější. Produkty změnily i recepturu. Ta je chutnější a vytvořená z kvalitních surovin tak, aby více vynikla samotná chuť výrobků. Nadále je zachován vyvážený poměr bílkovin, proteinů, vitamínů, minerálních látek a stopových prvků, které jsou nezbytným předpokladem pro úspěšné sportování a dostatečný přísun energie."
- ted alespon vis, proc nastal tenhle chaos cen, znacek atd ...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Nakomec nejlevnejsi 385 bylo za kilo, ikdyz v popisu bylo 2.5.....
*** |
myslis jako nazor na konkurencni e-shop?? viz pravidla foora ..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
Ne ja na to cumel na heurece, a vlastne vsexi to meli v popisu spatne...2,5 kg a ceny 385 -700 ...stacilo jit do popisu kde bylo napsano 1kg, avsak v nazvu 2,5kilo.....no bordel
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Zdravim, omlouvám se, jestli už to tu bylo, ale mám dilema, který nemůžu rozlousknout. Chci si koupit protein (ne PTN-na to mam Compress B.I.G nebo Carbojet). Takže asi nějakej vícesložkovej. No a nevim tak nějak jakej. Na ceně NEzáleží, jde mi hlavně o kvalitu. Přemejšlel sem nad Peptide Fusion od Reflexu, Combat Powder od MusclePharm, nebo Pharma Blend 6HR od PhD..ale nevim jestli mi nějakej dobrej neunikl, popř. jakej z nich.
Chci proteinem občas např. nahradit svačinku apodobně... Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
Combat = kvalita + vyborna chut, take doporucuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
Chuťove Combat, kvalitativně Reflex. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
Díky moc za odpovědi, ale moc jste mi nepomohli teda..  zrovna mezi těmahle dvěma sem váhal nejvíc..
ale jak už jste psali, chybu neudělám ani jedním z nich, prostě do jednoho půjdu, asi si hodím pětikorunou
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Nerad to říkám, ale testl jsem Combat a chutí a krémovostí je to opravdu mňamka (mám Chocolate Peanut Butter). Vzhledem k tomu, že je vícesložkový a u mně bezproblémový na trávení, musím mu dát palec nahoru.
Nerad to říkám jen proto, že mi tento thread místy připadal jako reklama na Combat. :) _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 27, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
edit: 2x stejný post _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | Nerad to říkám, ale testl jsem Combat a chutí a krémovostí je to opravdu mňamka (mám Chocolate Peanut Butter). Vzhledem k tomu, že je vícesložkový a u mně bezproblémový na trávení, musím mu dát palec nahoru.
Nerad to říkám jen proto, že mi tento thread místy připadal jako reklama na Combat. :) |
Proc ho nepochvalit, kdyz jsou s nim lide spokojeni :)
Ja sem ted nejakou dobu bez proteinu, ale v nejblizsi dobe si zase nejaky koupim a opet to bude Combat.
Je to ale vec nazoru, alespon pokud jde po chut a pokud ho nekdo bude po chutove strance hodnotit negativne, vyvracet mu to nebudu, at si kazdy pije co chce. Pokud jde o kvalitu a pokud je MP firma seriozni a neklame zakazniky, jakozto ze dle ohlasu v zahranici a dle toho, jak pusobi, je, tak i po strance kvality je to kvalitni viceslozkovy protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|