|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wass

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
... jak na mě prodavačky (a i ostatní zákazníci) čumí, když na pokladnu vyskládám 20 tvarohů a 10 kefírů... nechce se mi věřit, že bych byl za celou dobu v Penny Marketu jedinej, kdo to takhle kupuje :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | http://pkx4420.medicalnewsreporter.com/ uzasne a lidi to kupuji, kupuji a kupuji. Ted mi to donesla kamoska :D pry potrebuje dat do mesice 10kg dolu a stimhle to bude jednoduche. Ted je na me nastvana ze pry ji nepodporuji v jejim usili, a to jsme jen rekl ze pokud bude porad zrat jako kun a pohybu bude mit porad tolik co lide ve vegetativnim stavu tak i kdyz toho sezere kamion tak ze nezhubne : ( |
To je průhledný jak sviňa no, kouknu na komenty a co vidím? všechno do puntíku napsané bez chybičky skoro podle slovníku
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | ... jak na mě prodavačky (a i ostatní zákazníci) čumí, když na pokladnu vyskládám 20 tvarohů a 10 kefírů... nechce se mi věřit, že bych byl za celou dobu v Penny Marketu jedinej, kdo to takhle kupuje
:D |
Minule se ptala prodavacka kolegy v Penny, jestli vi, jak mu rikaji a ona ze tvarohacek.
Pritom je to 130kg chlap pokerovany od hlavy az k pate:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so říjen 27, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | http://pkx4420.medicalnewsreporter.com/ uzasne a lidi to kupuji, kupuji a kupuji. Ted mi to donesla kamoska :D pry potrebuje dat do mesice 10kg dolu a stimhle to bude jednoduche. Ted je na me nastvana ze pry ji nepodporuji v jejim usili, a to jsme jen rekl ze pokud bude porad zrat jako kun a pohybu bude mit porad tolik co lide ve vegetativnim stavu tak i kdyz toho sezere kamion tak ze nezhubne : ( |
Dietetik Dr. Marek Havlíček... vsadím se, že si to lidi spojují s Ing. Havlíčkem a kupujou jak diví. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ... |
Ja si pockam na nej cz free, www.twinstar.cz, I kdyz to bude treba 2 roky. Hm jenze do te doby me tam asi smaznou postavy s 170k goldama (
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ... |
Ja si pockam na nej cz free, www.twinstar.cz, I kdyz to bude treba 2 roky. Hm jenze do te doby me tam asi smaznou postavy s 170k goldama ( |
Jakožto někdo, kdo hrál WoW na neoficiálním server, potom na oficálním a potom zkusil twinstar ti můžu s ledovým klidém říct, že jediný WoW je oficiální. Ostatní jsou chabé napodobeniny.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ... |
Ja si pockam na nej cz free, www.twinstar.cz, I kdyz to bude treba 2 roky. Hm jenze do te doby me tam asi smaznou postavy s 170k goldama ( |
postavy se na officu nemazou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ... |
Jakožto někdo, kdo hrál WoW na neoficiálním server, potom na oficálním a potom zkusil twinstar ti můžu s ledovým klidém říct, že jediný WoW je oficiální. Ostatní jsou chabé napodobeniny. |
Už nic nehraju, ale twinstar byl celkem obstojnej, je jasný, že s oficiálem se to nedá rovnat, ale pořád to byla dobrá hra. Měsíčně platit za hru je úchylárna Jaký jste měli nicky na twinstaru? (jestli vás náhodou neznám ze hry, já Kloistr...) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Nehrál jsem tam dlouho protože se mi nechtělo ztrácet čas na neoficiálním serveru s blizzlike ratama. Taky jsem byl rozmazlený z ofiku a bugy mě hodně štvaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | ja Hecty (: |
Ty jsi byl nějakej war nebo něco takovýho ne? Mám pocit, že jsem tě párkrát potkal _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Humanic145 napsal: | | ja Hecty (: |
Ty jsi byl nějakej war nebo něco takovýho ne? Mám pocit, že jsem tě párkrát potkal |
přesně tak :)) full arp warr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|