|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Keksur
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
normalne tady nepisu lae od united mi nedelej :D me zase leze na nervy jak vsichni rikaji ze united maji rozhodci ale ivanovic hral jak hovado a mela byt penalta za ruku luise takze to je na obe strany :) hm ? :D :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Gohan napsal: | | Judson napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Tak jsem si zaridil hrani na officialnim servru WoWka abych si zahral ten nejnovejsi datadisk. A je to cele pekne nahovno, vse je jinak nez tomu bylo driv a tim ta hra u me zkoncila ... |
Ja si pockam na nej cz free, www.twinstar.cz, I kdyz to bude treba 2 roky. Hm jenze do te doby me tam asi smaznou postavy s 170k goldama ( |
Jakožto někdo, kdo hrál WoW na neoficiálním server, potom na oficálním a potom zkusil twinstar ti můžu s ledovým klidém říct, že jediný WoW je oficiální. Ostatní jsou chabé napodobeniny. |
Už nic nehraju, ale twinstar byl celkem obstojnej, je jasný, že s oficiálem se to nedá rovnat, ale pořád to byla dobrá hra. Měsíčně platit za hru je úchylárna Jaký jste měli nicky na twinstaru? (jestli vás náhodou neznám ze hry, já Kloistr...) |
Kloistr , muhehe tak to je pekna nahodicka, zname se z BG, ja sem Bezec, nebo byl kdyz uz nehravam, ted na tu postavu leze obcas kamos.
Byly to pekny burst smazby
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
Torres možná trošku přihrál, ale za toto se karty nedávají. Kontakt tam byl. Van Persieho loket Luizovi se taky neřeší.. achjo.. navíc mě sere, že mě ten gol z offsidu stál 400 :D měl jsem vsazenou plichtu:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Keksur
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | Torres možná trošku přihrál, ale za toto se karty nedávají. Kontakt tam byl. Van Persieho loket Luizovi se taky neřeší.. achjo.. navíc mě sere, že mě ten gol z offsidu stál 400 :D měl jsem vsazenou plichtu:D |
jsem chtel jenom poukazat na to ze to je na obe strany stejne a ne jenom na jednu jak vsichni vzdycky rikaji :) a na torese to faul byl ale na prvni pohled bych taky rekl ze spadl sam :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Judson napsal: |
Kloistr , muhehe tak to je pekna nahodicka, zname se z BG, ja sem Bezec, nebo byl kdyz uz nehravam, ted na tu postavu leze obcas kamos.
Byly to pekny burst smazby |
Ježiš, ten malej smradlavej gnom? A ona to je ve skutečnosti nějaká 2 metrová hora? |
Jj, malinka gnomka, co nejmensi cil, jinak mam jen 185 cm a neco pres metrak )
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Judson napsal: |
Byly to pekny burst smazby |
Ježiš, ten malej smradlavej gnom? A ona to je ve skutečnosti nějaká 2 metrová hora? |
Jj, malinka gnomka, co nejmensi cil, jinak mam jen 185 cm a neco pres metrak ) |
185 cm 100kg+, tak to jsi drobek, já mám 196cm 110kg a v sobotu na akci cítím na rameni ruku, otočím se podívám se, zvednu oči, pak trochu i hlavu a borec, asi 215cm mi říká nazdar prcku Jinak gnom negnom, /targetenemyplayer si tě najde i skrz mirrory _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Keksur napsal: | | Insano41 napsal: | | Torres možná trošku přihrál, ale za toto se karty nedávají. Kontakt tam byl. Van Persieho loket Luizovi se taky neřeší.. achjo.. navíc mě sere, že mě ten gol z offsidu stál 400 :D měl jsem vsazenou plichtu:D |
jsem chtel jenom poukazat na to ze to je na obe strany stejne a ne jenom na jednu jak vsichni vzdycky rikaji :) a na torese to faul byl ale na prvni pohled bych taky rekl ze spadl sam :D :D |
Nebyl to náhodou Rooney, kdo veřejně prohlásil, že je lepší když hráč nadskočí než aby si nechal zlomit nohy? Podívej se jak do Torrese ten váš borec šel, následně tam byl lehký kontakt a samozřejmě tomu Torres přidal o tom žádná. Ale karty se za tohle v PL nedávají. Nevím o jakém fifty fifty u rozhodčího tady plácáš. Ruka Luize na pentli vůbec nebyla. Poslechni si experty z BBC apod. Chce to trochu soudnosti a nevymýšlet si pravidla. Červená pro Ivanoviče se dá pochopit. Na druhou stranu to mělo k faulu mnohem dál než faul na Torrese, ale řekněme, že na tomhle nebylo nic zvláštního.
Ono kdyby to bylo u úček poprvé tak bych tu nepsal a mávl nad tím rukou, ale tohle už je anglický folklór. Nevím o tom, že by měl jiný klub členy svého vedení zároveň ve vedení FA. Nevidíš tady střet zájmů? Každoročně je několik zápasů united, které jsou opravdu hodně spekulativní a plné zářezů rozhodčích. Celé to dost smrdí...Předpokládám, že to stejně ale neuznáš a budeš si pindat svoje. Přečti si zítra články v britských denících a zkus zauvažovat nad tím, co si myslí nestranní pozorovatelé.
edit: o třetím gólu škoda mluvit
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 28, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli se to hodí sem nebo do mixéru...
Ráno vypradzdňuju kapsy a koukám, mám tam pár vzorků z expa EVL.
Mezi nimi "Fat Burner Gel" od Amixu. Si říkám, při pondělku takhle ospalelej, to by mě mohlo
pěkně nakopnout  . Ještě jsem si v paměti přehrál jak si Března pěkně do pusinky pouštěl ten NO gelík a kopnul jsem to tam.....no  , začala mi hořet huba, gel neměl žádnou ovocnou chuť jak jsem čekal ale byl hořký a větrový a to extrémně, tak ten pytlíček otočim a tam: Use on dry, clean skin ! V tu ránu jsem letěl do koupelny a 15 minut si tu hubu vyplachoval, pak jsem to ještě musel zapít litrem coly a něčim zajíst. No opravdu mě ve snu nenapadlo, že by se to mazalo po těle.
No, přežil jsem to, už jsem byl i na záchodě a dobrý  Doufám, že mi to alespoň spálilo nějaký vnitřní tuky  Není gel jako gel
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|