|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska další trénink.Zařadil bych ho asi do těch skoro nejhorších za poslední rok..
Celý den nějaký divný křeče do břicha.Jídlo jsem sice měl v pořádku ,ale stejnak jsem jedl celkem málo.Při tréninku se mi ty křeče ještě zhoršily a dostal jsem hlad.Tak jsem to nějak odcvičil a šel se domů najíst.
Plank:2minuty-celkem masakr..podle mě bych ještě tak 30s dal ale víc ani prd.Prdel byla hezky dole.
Bench press
5x60kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
5x102kg
5x104kg-tady jsem to ukončil nemělo cenu dál pokračovat.Celý bench jsem cítil nějak záda ,nějaky moc velký tlak na ty lopatky a zaboha jsem se nemohl srovnat pod tu lavici.
Shyby
5x10 BW
Něco na ramena,triceps,biceps .A šel jsem domů.Nemělo to cenu.:D Bohužel i takové dny to jsou.
Kyčel mě pořád bolí ,ale už se to lepší..Tak snad do týdne si zase pořádně dám nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska další trénink.Zařadil bych ho asi do těch skoro nejhorších za poslední rok..
Celý den nějaký divný křeče do břicha.Jídlo jsem sice měl v pořádku ,ale stejnak jsem jedl celkem málo.Při tréninku se mi ty křeče ještě zhoršily a dostal jsem hlad.Tak jsem to nějak odcvičil a šel se domů najíst.
Plank:2minuty-celkem masakr..podle mě bych ještě tak 30s dal ale víc ani prd.Prdel byla hezky dole.
Bench press
5x60kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
5x102kg
5x104kg-tady jsem to ukončil nemělo cenu dál pokračovat.Celý bench jsem cítil nějak záda ,nějaky moc velký tlak na ty lopatky a zaboha jsem se nemohl srovnat pod tu lavici.
Shyby
5x10 BW
Něco na ramena,triceps,biceps .A šel jsem domů.Nemělo to cenu.:D Bohužel i takové dny to jsou.
Kyčel mě pořád bolí ,ale už se to lepší..Tak snad do týdne si zase pořádně dám nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že si měl dneska taky "bad day". Já bohužel též, všechno mi přišlo nějaké těžké. Jinak vždycky, když se mi tohle stane, tak si řeknu, že nemůže být každý den posvícení, ale by by fajn kdyby bylo. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Jojo beru to stejně jako ty.Dneska jsem ve fitku usínal a čekal jsem až alespoň něco odjedu abych vypadl.Což se mě vůbec nestává..  Hold občas to prostě špatný musí být.Ale většinou jsou všechny dobrý tréninky.Tak snad příště.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po říjen 29, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Taky sem byl dneska chcíplej jak nikdy a síla fuč :-D asi je fakt něco ve vzduchu
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Tak na to že minulý trénink patřil mezi nejhorší.Tak dnešní patřil zase spíše mezi ty nejlepší.:D Parádně se cvičilo na to že jsme dneska na tělocviku nacvičovali opět stojky,potom hodně cviků na kruhách.
leg press
Kyčle už jsou v pohodě.Ale stejnak jsem to dneska nehrotil
10x60kg
10x80kg
10x120kg
10x140kg
3x10 180kg
bench press
5x60kg
5x82kg
5x94kg
5x104kg-celkem těžkých.
5x108kg PR
4x110kg- chtěl jsem 5opak.Ale bohužel dneska by to nevyšlo.
2x116kg PR -skoro tam bylo 3.opak
1x120kg PR (zkoušel jsem i druhý opak. ale nedotlačil jsem to do naplých rukou.Ale spokojenost)Náběh na 122kg začíná.:D Asi za 3 týdny začnu zase muscle media bench press společně s kreatinem.Plán je jasný.:D Chci pokořit 130kg.
Mrtvý tah
Tady mě deprimuje strašně ten draperův comeback.:D Jak se na tom zlepšuje.Tak jsem si to dneska musel dát po 5opak. abych se trošku uklidnil.Stejnak mě ale zachvilku má..:/
5x100kg
5x120kg
5x148kg-nečekaně lehké.Tady by padlo hodně opak.
5x162kg
5x172kg -paráda šlo to dobře
2x180kg druhé opak. tam ta technika nebyla nejlepší..Příště se na takový to druhý opak. uplně vyčerpaný radši vykašlu.
Kladka s úzkým úchopem podhmat
5x10
Hyperextenze
3x30opak.
Ramena stroj
5x10
Peck deck obráceně na zadní delty
5x10
Triceps kladka
asi 8 serii po 10 opak.Končil jsem na 10x 44kg
Biceps kladka
5x10
Zakopávání
5x10
Výpony na leg pressu
10x20-30opak.
Břicho těžce
Po dnešku jsem spokojenej.Ten MT asi začnu jezdit spíše po 3-5opak. a na jedničky se nachvilku vykašlu.
Naposledy upravil lukinobr dne st říjen 31, 2012 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
brzdi už :-D moc pěkný !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Začíná z toho být trošku powerlifterský trénink, nepřijde ti? :-) Nic proti tomu, ty čísla jsou super a fascinuje mě, jak se můžeš konstantně tolik zlepšovat. Jen mě tak napadá, upřímně, jak dlouho si myslíš, že vydržíš jet tímto stylem, myslím každý trénink dávat PR apod.?
BTW to dopisování přez fórko je na prd, máš FB? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
No mám to v plánu tak že za 3 týdny najedu na MMBP k tomu odpovídající trénink nějaký.A potom už budou Vánoce a začne opět WD.:D A tam ten trénink nevím jaký bude.Ale asi rychlí,učinný,energetický.Takže zase nějaká silovka:D. (ale tentokrát už s plánem)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Koukam, ze tady se tvrde maka  Ten pocet serii je celkem HC, tak hlavne at ti zdraví a motivace vydrzi, cte se to dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes opět náročný den.Včera jsme měli exkurzy v Brně podívat se na Gaudeamus.Tak mě tam zaujali asi 3 školy.Pokud s nima máte nějaké zkušenosti tak klidně sem něco napište.Budu jen rád.VUT Brno-tam přemýšlím jestli zkusit příjimačky jelikož to je stejný obor..ale větší šanci si dávám na sportovní fakultě buď v Brně nebo v Liberci nebo v Olomouci.Ještě nejsem rozhodnutý.Zatím se seznamuji s fyzickými testy a trénuju 2-3x týdně gymnastiku a tedka začnu už trošku více si připravovat některé věci.Asi v pondělí zkusím ten jacíkův test jsem na to zvědaví.Kolik dám bodů za minutu.Tak teď už ale k dnešku.
Bench press
5x60kg
5x84kg
5x92kg
5x104kg
5x108kg
5x110kg PR -poslední těžce vydřené ,ale je to tam...Další můj cíl splňen.Teďka to dát ještě 5x5 a budu skákat radostí až do stropu.
Leg press
kyčel už vůbec necítim.Takže dnes sešlo do vah.
20x60kg
20x80kg
15x100kg
15x140kg
10x160kg
10x180kg
10x200kg
10x230kg -tohle bylo pěkně vydřený
Kladka na záda
v-držák
6-8 serii po 10opak.
veslování
6 serii po 10opak
Tlaky na ramena s v.č. v sedě
do 5x72kg
4x75kg PR
Cvik na zadní delty-peck deck
5-6serii 10opak.
Triceps kladka
5-6serii 10opak.
biceps kladka
5-6serii 10opak.
Těžce břicho
2.Fáze
Kliky široký úchop
100 kliků 9:50
200 kliků 18:20
300 kliků 29:05
Potom jsem to začal kombinovat se shybama a už jsem čas nepočítal.Ale snažil jsem se zachovat pořád to samé tempo.
400kliků
500kliků
Mezitim na střídačku
Shyby s širokým úchopem
5x10 BW
10x5 BW
Super se cvičilo.Jsem spokojenej.Uvidíme kolik zítra navážim.Už se strašně těšim na ten moment až schodim (alespoň 5kg) a budu se zvedat jak pírko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak dnes opět náročný den.Včera jsme měli exkurzy v Brně podívat se na Gaudeamus.Tak mě tam zaujali asi 3 školy.Pokud s nima máte nějaké zkušenosti tak klidně sem něco napište.Budu jen rád.VUT Brno-tam přemýšlím jestli zkusit příjimačky jelikož to je stejný obor..ale větší šanci si dávám na sportovní fakultě buď v Brně nebo v Liberci nebo v Olomouci |
Aaaa dalsi hvezda fora miri do Brna _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Ještě nejsem vůbec rozhodlej.Ale někde příjimačky dělat budu.Jsem na to zvědavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|